Őrizd meg az alakod az ünnepek alatt (is)! - Tippek és receptek
2013. december 07. 17:32
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Baromi jó cikk lett, bár nem mondom, hogy hódolni fogok mindennek, de okosabb lettem tőle : )
2013. december 07. 18:44
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Tavaly karácsonykor is tudtam magam tartani ..most se lesz ezzel nagy baj remélem . Sétálni is nagyon szeretek ..főleg télen . Arra én még most se tudok rá jönni ,h a fogmosás miért segít ebben az alakos dologba ??
2013. december 07. 22:08
Sosem számolgattam a kalóriát, ilyenkor felszedtem mindig pár kilót..
Sohasem voltam anorexiás, se bulimiás imádom a csokit és IMÁDOK zabálni. jó cikk lett.
2013. december 09. 12:40
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem jó cikk lett eléggé csak hasznos! Bár nekem mindegy mert én imádok kajolni
2013. december 16. 19:25
nagyon jó cikk.
szerintem majd kipróbálom ezt a receptet :3 x
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: