Őrizd meg az alakod az ünnepek alatt (is)! - Tippek és receptek
2013. november 30. 20:07
Nem tudom, hogy ki a cikk eredeti szerzője, de pl. a felsorolt gyógynövények közül a ctromfű és és az orbáncfű leginkább nyugtató hatású, álmosító, és ha van is emésztést segítő hatása, az annyira kevés, hogy valószínűbb, hogy bealszol, mint hogy felgyorsul az emésztésed. Továbbá a kamilla sem igazán erről ismert, inkább a gyulladáscsökkentő hatása miatt. A puffadással én is küzdök olykor-olykor, de kb. a nullával egyenlő a hatásuk velük kapcsolatban.
A másik dolog a cikkben ez a paleo muffin: karácsonykor nem igazán pont muffinra vágyok, legalábbis nálunk a bevet édesség a zserbó és a bejgli, ha pedig nem eme kettő kerül az asztalra, akkor is inkább a normálra szavazok a paleo helyett. Btw, mi a jó a paleoban, amiért ennyire hypeolva van?
A másik dolog a cikkben ez a paleo muffin: karácsonykor nem igazán pont muffinra vágyok, legalábbis nálunk a bevet édesség a zserbó és a bejgli, ha pedig nem eme kettő kerül az asztalra, akkor is inkább a normálra szavazok a paleo helyett. Btw, mi a jó a paleoban, amiért ennyire hypeolva van?
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2013. november 30. 20:34
en Karacsonykor es mas unnepkor sem szamolom h most Jezusom mennyit eszem meg mennyi kaloria stb. mellesleg a Karacsony a kedvenc unnepem es pont annal tartsam magam vissza a jo dolgokbol?
am az elozo kommentet amit Cynthia irt mar bizonytalan vok ebben a cikkben az igazarol o.O
2013. november 30. 20:38
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem ez az egész hülyeség. Aki tartani akarja az alakját, az ugyanúgy be tudja iktatni a mozgást és ugyanúgy fog étkezni valószínűleg, legfeljebb egy kicsit többet és hizlalóbb kajákat is. Már nem azért, de nem fogom számolgatni a kalóriákat és folyamatosan azon pörögni, miközben a forró csokimat iszom, hogy holnap mikor fogom tudni beiktatni az edzést.
Szépen ugyanúgy kell folytatni, ahogy eddig, minél több víz, minimális mozgás, ha más nem is fér bele, és mérték. Mindenki kipróbálom nyolcvan diétát, holott olyan egyszerű az egész.
Szépen ugyanúgy kell folytatni, ahogy eddig, minél több víz, minimális mozgás, ha más nem is fér bele, és mérték. Mindenki kipróbálom nyolcvan diétát, holott olyan egyszerű az egész.
2013. november 30. 21:04
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Egy titka van, hogy megőrizd az alakod: nem kell halálra zabálnod magad. Ha két töltikáposzta (mondjuk nekem egy is sok, mert nem szeretem) után azt érzed, hogy tele vagy, ne tömbd még meg magad öttel. Ennyi az egész.
Fogalmam sincs, engem is érdekelne mi ebben a jó. Valaki szerint az ősemberek egészségen éltek, semmi szénhidrát meg ilyesmi. Szal ettől baziegeészégesek. De ez sem túl paelo cucc, mert ahhoz valami teljes kiörlésű liszt kell vagy mi a retek
Idézet (Cynthia @ 2013.11.30. 20:07)
Btw, mi a jó a paleoban, amiért ennyire hypeolva van? 
Fogalmam sincs, engem is érdekelne mi ebben a jó. Valaki szerint az ősemberek egészségen éltek, semmi szénhidrát meg ilyesmi. Szal ettől baziegeészégesek. De ez sem túl paelo cucc, mert ahhoz valami teljes kiörlésű liszt kell vagy mi a retek
2013. december 01. 10:27
Nem szoktam sokat enni..De nem hiszem,hogy pont karacsonykor fogom szamolgatni a kaloriakat..nincs idom azzal foglalkozni
Majd karacsony utan.
2013. december 01. 10:54
Idézet (Cynthia @ 2013.11.30. 20:07)
Btw, mi a jó a paleoban, amiért ennyire hypeolva van? 
Valamilyen szinten biztos jó, meg minden, de én sem értem. Azért valamilyen szinten ch-ra is szükség van.
2013. december 01. 17:14
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Hát nem is tudom, szerintem ünnepek alatt rohadtul nem a bevitt kalóriákat kéne számolni, pláne nem elmenni futni. Hát fut a görcs, karácsonykor én egész nap eszek, meg fetrengek az ágyon
2013. december 01. 17:45
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez hülyeség! Ki a f.sz fut ilyen hidegben meg ünnepkor??! Na és az alakkal nem kell annyit törődni ilyenkor, majd ünnepek után elintézi..
2013. december 01. 19:00
|
|
ddora7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 332 Csatolások: 4 Azonosító: 132828 offline
|
Cynthia írta:
Btw, mi a jó a paleoban, amiért ennyire hypeolva van? blink.gif
Fogalmam sincs, engem is érdekelne mi ebben a jó. Valaki szerint az ősemberek egészségen éltek, semmi szénhidrát meg ilyesmi. Szal ettől baziegeészégesek. De ez sem túl paelo cucc, mert ahhoz valami teljes kiörlésű liszt kell vagy mi a retek biggrin.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/45344-orizd-meg-az-alakod-az-unnepek-alatt-is-tippek-es-receptek/#ixzz2mFNk7K3B
A paleo egy életmód.Regényeket lehetne írni róla. Lényege,hogy nem eszünk gabonaféléket(glutén),tejtermékeket,cukrot,kerüli a krumplit,kukoricát(keményítő),hüvelyeseket,rizst. Nekem szebb lett a bőröm(nincs pattanásom),nem fáj a hasam,jobban érzem magam. Na mind1 ez az én véleményem erről.
Ünnepekkor én is eszem azt,amit mindenki más.
Btw, mi a jó a paleoban, amiért ennyire hypeolva van? blink.gif
Fogalmam sincs, engem is érdekelne mi ebben a jó. Valaki szerint az ősemberek egészségen éltek, semmi szénhidrát meg ilyesmi. Szal ettől baziegeészégesek. De ez sem túl paelo cucc, mert ahhoz valami teljes kiörlésű liszt kell vagy mi a retek biggrin.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/45344-orizd-meg-az-alakod-az-unnepek-alatt-is-tippek-es-receptek/#ixzz2mFNk7K3B
A paleo egy életmód.Regényeket lehetne írni róla. Lényege,hogy nem eszünk gabonaféléket(glutén),tejtermékeket,cukrot,kerüli a krumplit,kukoricát(keményítő),hüvelyeseket,rizst. Nekem szebb lett a bőröm(nincs pattanásom),nem fáj a hasam,jobban érzem magam. Na mind1 ez az én véleményem erről.
2013. december 02. 10:37
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
jo cikk
hat igen, a sport es folyadek mindenkepp, igy nem lehet nagy buntudat
de engem annyira nem erdekel! en akkor is azt fogok enni amit akarok
anya ilyenkor foz annyi mindent, es a legjobbakat szoval..meg sok edesseg, kit erdekel evente 1x
2013. december 02. 19:55
Idézet (ddora7 @ 2013.12.01. 19:00)
Magyarul kb akkor semmit nem esztek. Jézus ereje.
Amúgy erről az ősemberes dologról hallottam, de mivel a 21. században élünk, ezért ha bio/paleo/eko/nagyanyámtudja milyen dolgokat veszel és eszel, abban is benne van minden szennyeződés és káros anyag, a levegőből, a talajból, és a vízből is belejut. Személy szerint baromságnak tartom, de akinek tetszik meg hisz benne, annak egészségére. Nem veled akarok veszekedni, ne érts félre, alapjáraton nem hiszek ebben úgy, ahogy pl. a vegetarianizmusban sem.
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.