Hamarosan itt vannak az ünnepek, az év legörömtelibb, vagy legstresszesebb időszaka, kinek, hogy. Ez az időszak kihat az egészségünkre és az alakunkra is. Íme, néhány tipp, hogyan maradjunk formában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őrizd meg az alakod az ünnepek alatt (is)! - Tippek és receptek
2013. november 30. 16:18
Hát engem pont ez érdekel a legkevésbé az ünnepek alatt. Nehogy már a kalóriákat számoljam, meg a holnapi edzésterven gondolkodjak, miközben eszem a halászlevet, a zserbót meg a bejglit. Ha felszedek egy pár kilót, akkor felszedek, lesz időm leadni jövő karácsonyig...
Nem vagyok az a fajta, aki ez miatt hisztizne.
2013. november 30. 16:18
Nagyon érdekes és hasznos cikk! Jók ezek a receptek.
2013. november 30. 16:28
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Most nézhettek furának, és szidhattok is, de mivel én vegetáriánus vagyok, nem nagyon szoktam felhízni, vagy sokat enni az ünnepek alatt.
De azért rengeteget mozgok, és télen körülbelül csak teát iszom, meg persze vizet, a bort nem szeretem.
Szerintem ezt a receptet majd kipróbálom :3
De azért rengeteget mozgok, és télen körülbelül csak teát iszom, meg persze vizet, a bort nem szeretem.
Szerintem ezt a receptet majd kipróbálom :3
2013. november 30. 16:28
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó cikk lett,hasznos!
2013. november 30. 16:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én ezek nélkül is megtartom,az alakom.
2013. november 30. 16:54
Szerintem azért van (például) a karácsony, hogy jól érezzük magunkat. A franc fog kalóriákat számolni xD
2013. november 30. 16:59
Érdekes ciik de nem hiszem hogy sokan betartanák ezeket a tipeket.
2013. november 30. 18:09
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
jó cikk lett!
2013. november 30. 18:12
Szerintem ezek alapvető dolgok, de ok. Egész jó cikk lett
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: