Go Cleveland!
NBA
2007. június 09. 20:35
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Nya, láttam már itt Cleveland-es avatart, meg úgy tûnik 1-2 hsz-bõl, hogy vannak itt, akik követik az NBA-t, szóval nyitok 1 topikot, ahol ki lehet dumálni, hátha lesz rá kereslet. Most úgyis épp megy a döntõ (vezet a San Antonio a Cleveland ellen 1-0-ra), holnap lesz a 2. meccs.
Go Cleveland!
(Kár, hogy sok esélyük nincsen
)
Go Cleveland!
2007. június 09. 20:40
Nem értek én a dolgokhoz, a régi csikágóóót kedveltem ... de ennyi.
2007. június 09. 20:41
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Billy Costigan @ 2007. June 9. - 20:40)
Nem értek én a dolgokhoz, a régi csigágóóót kedveltem ... de ennyi. 
Na jó, az volt az igazi... meg elõtte a Lakers.
2007. június 09. 20:41
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Nem vagyok otthon a témába...de én is Cleveland-nek drukkolok...fõleg mert "Cavaliers" az olyan jól hangzik....Egyéb kedvenc még Minnesota "Timberwolves"...
Ennyit a szakértésrõl!
Ennyit a szakértésrõl!
2007. június 09. 20:44
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Jókor jutott eszedbe ez a téma ML, amikor még 3 meccs van a szezon végéig.
Ebbõl tán már leszûrhetõ kinek drukkolok, de a biztonság kedvéért: Hajrá Spurs!
2007. június 09. 20:49
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(Raymond @ 2007. June 9. - 20:44)
Jókor jutott eszedbe ez a téma ML, amikor még 3 meccs van a szezon végéig.
Jóvammá. Másnak meg eszébe se jutott... vagy nem merte.
Ha a Spurs nyerne, annak csak Michael Finley miatt örülnék.
Egyébként sztem 5-6 meccs lesz, ha otthon James elkapja a fonalat, de Duncanék úgyis behúzzák ezt a bajnoki címet is.
2007. június 09. 20:55
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet(Billy Costigan @ 2007. June 9. - 20:40)
Nem értek én a dolgokhoz, a régi csikágóóót kedveltem ... de ennyi. 
Bizony, azért a Jordan-Pippen párosért érdemes volt megvárni hajnali kettõkor a döntõket! Ajjaj, a régi szép idõk! Azt hiszem, elõ kell vennem a videókazikat
2007. június 09. 21:01
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(ML @ 2007. June 9. - 20:49)
Jóvammá. Másnak meg eszébe se jutott... vagy nem merte.
Nekem eszembe jutott, csak nem mertem. Nade ha már van végre ilyen téma is, akkor ide is belinkelem a kedvenc NBA-s olvasmányomat, egy Isiah Thomas naplórészletet. Sztem nagyon jó, respect az írónak.
http://www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=16
2007. június 09. 21:22
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Na akkor én beállok a Spurs oldalra...
... zseniális, hogy Tim Duncan gyakorlatilag azt csinál a labdával amit akar, Parker is jól játszik. jól össze van rakva az a csapat.
... zseniális, hogy Tim Duncan gyakorlatilag azt csinál a labdával amit akar, Parker is jól játszik. jól össze van rakva az a csapat.
2007. június 09. 21:40
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(joe_r @ 2007. June 9. - 21:22)
Na akkor én beállok a Spurs oldalra...
Nem tudom Parker mit szed, hogy ilyen gyors tõle, de én is kérnék belõle.
Duncan stílusát sose bírtam, de el kell ismerni, talán õ a leghatékonyabb játékos most az NBA-ben.
2007. június 09. 21:51
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
ML: jó ötlet a topic
Go Cleveland
Szoros meccseket várok. Bár James gyengélkedet de a többiek is elég jó teljesítményt nyújtottak hogy tartani tudjuk a lépést.
Ha James összeszedi magát, akkor még bármi lehet, bár Parker és Duncan játékát nehéz lesz megfékezni.
Nem feltétlen gyõzelmet várok, de mindenképpen meg lehet/meg kell ennek a csapatnak szorítani a Spurs-t
Go Cleveland
Szoros meccseket várok. Bár James gyengélkedet de a többiek is elég jó teljesítményt nyújtottak hogy tartani tudjuk a lépést.
Ha James összeszedi magát, akkor még bármi lehet, bár Parker és Duncan játékát nehéz lesz megfékezni.
Nem feltétlen gyõzelmet várok, de mindenképpen meg lehet/meg kell ennek a csapatnak szorítani a Spurs-t
2007. június 09. 21:55
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(Josh_ @ 2007. June 9. - 21:51)
ML: jó ötlet a topic
Go Cleveland
Go Cleveland
Igen ám, csak az a baj, hogy Duncanen és Parkeren kívül a Spursben se ment nagyon senkinek.
Na jó, még Ginobili talán hozta a kötelezõt.
2007. június 09. 22:06
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet(ML @ 2007. June 9. - 21:55)
Igen ám, csak az a baj, hogy Duncanen és Parkeren kívül a Spursben se ment nagyon senkinek.
Na igen, mondjuk én sem voltam elájulva a Spurs teljesítményétõl, talán azért lett ilyen szoros eredmény.
Parker kosárra töréseitõl és gyorsaságától néha kikakdtam, de egyébként...
Ha James hozza a formáját talán nyerhetõ meccs lett volna, de ha a Spurs feljavul már komoly bajban leszünk.
2007. június 09. 22:17
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(Josh_ @ 2007. June 9. - 22:06)
Ha James hozza a formáját talán nyerhetõ meccs lett volna, de ha a Spurs feljavul már komoly bajban leszünk. 
Ha így védekeznek rajta minden meccsen, akkor nehéz lesz. A gyûrûig elég ritkán jut el, a tempókat meg a triplákat kellene emberrel a nyakán behajigálnia, ahhoz hogy a szokásos 25-30 pont meglegyen.
2007. június 09. 22:45
|
leves89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.29. Hozzászólás: 419 Csatolások: 209 Azonosító: 7067 offline
|
Hát ha már Bryanték nem jutottak döntõbe, akkor hajrá Cavs!
Pont ma néztem pár jelenetet a régi Chicago meccsekbõl, és bármennyire is van egy olyan játékos, mint Kobe, aki egy meccsen 81 pontot dob és még nyernek is, az a Jordan gyerek azé tudott valamit...
Visszatérve a döntõre: remélem a Cleveland nyer, nekem soha nem volt szimpatikus a Spurs, egyedül Robert Horryt szeretem onnan még a Lakersös múltja miatt. Sajnáltam LeBront, mert nem nagyon ment neki a dobás, de hát ha egyszerrre 3 védõ van a nyakadba, akkor nem is lehet. A Cavsbõl valakinek fel kéne javulnia játékteljesítményben,mert ha James nem tud kosarakat dobni, akkor akkor nem lesz aki kézbentartja a csapatot...
Mégegyszer: Hajrá clevelandi Lovagok!!!
Pont ma néztem pár jelenetet a régi Chicago meccsekbõl, és bármennyire is van egy olyan játékos, mint Kobe, aki egy meccsen 81 pontot dob és még nyernek is, az a Jordan gyerek azé tudott valamit...
Visszatérve a döntõre: remélem a Cleveland nyer, nekem soha nem volt szimpatikus a Spurs, egyedül Robert Horryt szeretem onnan még a Lakersös múltja miatt. Sajnáltam LeBront, mert nem nagyon ment neki a dobás, de hát ha egyszerrre 3 védõ van a nyakadba, akkor nem is lehet. A Cavsbõl valakinek fel kéne javulnia játékteljesítményben,mert ha James nem tud kosarakat dobni, akkor akkor nem lesz aki kézbentartja a csapatot...
Mégegyszer: Hajrá clevelandi Lovagok!!!
2007. június 09. 22:47
|
|
Josh_ |
|
Idézet(ML @ 2007. June 9. - 22:17)
Ha így védekeznek rajta minden meccsen, akkor nehéz lesz. A gyûrûig elég ritkán jut el, a tempókat meg a triplákat kellene emberrel a nyakán behajigálnia, ahhoz hogy a szokásos 25-30 pont meglegyen.
Ezt érzem a Cleveland leggyengébb pontjának, hisz az elsõ meccsen is jól látszott ha James-t kiveszik a játékból, akkor "könnyû" dolga lesz a Spurs-nek.
Egyébként más játékost nem érzek olyan erõsnek, aki fel tudna nõni a Cleveland-bõl a feladathoz hogy elvigye a hátán a csapatot, mindenki James-tõl várja hogy ezt a csapatot a gyõzelemig vezesse
2007. június 09. 22:53
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(leves89 @ 2007. June 9. - 22:45)
Hát ha már Bryanték nem jutottak döntõbe, akkor hajrá Cavs!
Bár minden tiszteletem Kobe-é, Jordan-szintre azért még nem jutott el.
2007. június 10. 12:38
|
leves89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.29. Hozzászólás: 419 Csatolások: 209 Azonosító: 7067 offline
|
Idézet(ML @ 2007. June 9. - 21:53)
Bár minden tiszteletem Kobe-é, Jordan-szintre azért még nem jutott el. 
Sajnos tényleg nem. Erre talán LeBron lenne képes, csak akkor vissza kéne venni az egóból...
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: