Starity

A hírnév tönkretette Jennifer Lawrence magánéletét

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 30. 12:00 #41
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk lett! smileeee.gif
2013. november 30. 12:13 #42
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18949
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Idézet (Love1DForeva @ 2013.11.29. 21:10)
Félreértés ne essék, imádom Jennifert mert zseniális színésznő és tündéri ember, de ha ilyet Demi Lovato, az 1Ds srácok vagy mondjuk Miley Cyrus nyilatkozott volna, akkor már le lennénwl hordva mindenféle hisztis celebecskének meg, hogy ha nem bírják a hírnévvel járó dolgokat akkor vonuljanak vissza...

Ez egy nagyon helyes megállapítás. wink.gif
A cikkhez szólva, sajnos az ember ilyenkor veszi észre, hogy milyen jó is volt 'ismeretlen' embernek lenni. unsure.gif A hírnévnek sajnos 2 oldala van, előbb hagyja kiélvezni az előnyöket, majd a semmiből jön az árnyoldal, amit van, aki kibír és van, aki nem. unsure.gif
Amúgy meg tényleg jobban állt neki a hosszú haj, ezzel sincs bajom, de nekem a hosszú jobban tetszett. blush.gif
2013. november 30. 12:56 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2013.11.30. 11:24)
Ez egy teljesen jogos tény, az emberek ugranak a lehetőségre, hogy azokat a sztárokat szapulják, akiket valamiért nem kedvelnek, vagy úgy érzik, nem érdemlik ki a sikerüket, de nyilvánvalóan máshogy fognak viszonyulni azokhoz, akiket kedvelnek / tisztelnek.
Megmondom viszont, hogy mi a problémám úgy általában a "ha ezt XY tenné, akkor más lenne" megállapításokkal mégis. Az, hogy senki nem mondja ki, hogy maga ez a fajta hozzáállás, megítélés rossz, és senkire nem kéne rásütni az ehhez tartozó negatív jelzőket. És félreértés ne essék, ezt nem csak akkor mondom, amikor egy kedvencemről van szó, bár itt nagyobb valószínűséggel fogok kommentelni nyilván. A sztárok is emberi lények, akiknek joguk van ahhoz, hogy emberekként tekintsünk rájuk, ne pedig csak a mi szórakozásunk eszközére. Mindig is nevetségesnek tartottam a felháborodást, amit az vált ki, ha egy celeb nem fogadja széles mosollyal gépiesen azt, ahogy bizonyos kiváltságokért cserébe önkényesen megfosztjuk egyes emberi jogaitól. Nem is szólva arról, hogy az, hogy az ilyen nemű kérdésekre őszintén válaszol, nem jelenti azt, hogy nem hálás a munkája más vonzatai kapcsán, illetve, hogy a nap végén nem látja úgy, hogy a jó oldala mégis felülírja a rosszat. Csak éppen az ilyen hozzászólásaikból nem lesz címlaphír.
Még egyszer, aki ismer az tudja, hogy mindezt nem csak azért mondom, mert Jennifer jelen pillanatban az egyik kedvenc színésznőm. Elismételgetem én ezt a Kristen Stewartot cséplő cikkek esetében is, bár kevés sikerrel. Egyszerűen csak zavarónak és éretlenek találom ezt ez az egész hozzáállást, amivel kezeljük ezeket az embereket.

Teljes mértékben egyetértek minden egyes szavaddal. Sosem értettem azokat az embereket akik elvárják azt a sztároktól h mindig mindenre csak mosolyogjanak és csak pozitív dolgokat mondjanak. Ha véletlen valaki kimondja h mi bántja egyből a torkának ugranak több ezren olyan szövegekkel h "Meg van mindene, milliárdos, mit panaszkodik" Igen lehet milliárdosak, de a pénz nem boldogít. Ettől még ők is ugyanolyan emberek, akik ahogy Jennifer is elmondta, szeretnének szimplán beülni valahova, úgy h nem támadják le több százan. Én ha azt látnám h az egyik kedvencem valahol vacsizik vagy bármi, biztos nem lenne bőr a képemen odamenni és megzavarni, mert az a magánélete. Ezekre a találkozásokra ott vannak az erre a célra szervezett rajongói találkozók, dedikálások..
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. november 30. 13:10 #44
- törölt felhasználó -    
Igen, a sztársággal ez sajnos együtt jár.
2013. november 30. 13:40 #45
- törölt felhasználó -    
Amikor elvállalta a szerepet Az Éhezők viadala c. filmben,minden benne volt a pakliban,s ez is.A színészkedés mellett ezt is vállalta.Sajnos ezzel jár a sztárság,a hírnév..Feladjuk a magánéletünket és valóra váltjuk az álmainkat.
2013. november 30. 13:51 #46
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
Hozzászólás: 703
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Szeretem Jent és szerintem sokan is wub.gif Talán ha nem a felfordulásra, hanem a sok rajongóra gondol jobb lenne. Minden esetre mi könnyűnek gondoljuk innen otthonról wink.gif Sok sikert neki a továbbiakbam
2013. november 30. 14:13 #47
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Teljes mértékben meg tudom érteni az érzéseit, és azt is tudom, hogy hamarosan megbirkózik vele. Lehet hogy egy része, mindig visszavágyik a normális életre, de előbb-utóbb hozzászokik.
2013. november 30. 14:20 #48
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Csatolások: 0
Azonosító: 211915
hát igen, de sajnos már mindegy:33
2013. november 30. 15:40 #49
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
sajnos ez minden sztárnál így van..elhiszem hogy hiányzik neki a normális élet heart.gif
2013. november 30. 15:48 #50
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
sajnos így van ez a legtöbb celebnél.
2013. november 30. 19:09 #51
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
Jennifer annyira természetes, és 2 lábbal a földön jár smileeee.gif
a Hunger Gamest pedig imádom ♥ a 2. rész még az elsőt is felülmúlta
2013. december 01. 10:46 #52
- törölt felhasználó -    
Ilyen a hírnév..
2013. december 01. 14:44 #53
- törölt felhasználó -    
A legtöbb híres emberét tönkre teszi...
2013. december 02. 10:43 #54
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Szerintem mikor erezte, hogy o mar pedig szineszno lesz, erre is felkeszult. Nyilvan hianyzik neki - nekem is hianyozna nagyon! De az alma valora teljesult, ami meger neki szerintem majdnem mindent.
2013. december 02. 11:34 #55
Ruta
Ruta
visszatérő vendég

Státusz- Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz? - Igaz.
Hozzászólás: 166
Azonosító: 206076
Ez minden celeb életét tönkre teszi...
2014. június 02. 15:58 #56
réka rr
réka rr
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 226626
Háát ez sajnos így van de jennifer nagyoooooon jót alakított az éhezők viadala1. 2.-ben !!!!az a kedvenc filmem és alig várom a kiválasztottat!!!!!!!!!!!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok