A hírnév tönkretette Jennifer Lawrence magánéletét
2013. november 30. 12:13
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (Love1DForeva @ 2013.11.29. 21:10)
Félreértés ne essék, imádom Jennifert mert zseniális színésznő és tündéri ember, de ha ilyet Demi Lovato, az 1Ds srácok vagy mondjuk Miley Cyrus nyilatkozott volna, akkor már le lennénwl hordva mindenféle hisztis celebecskének meg, hogy ha nem bírják a hírnévvel járó dolgokat akkor vonuljanak vissza...
Ez egy nagyon helyes megállapítás.
A cikkhez szólva, sajnos az ember ilyenkor veszi észre, hogy milyen jó is volt 'ismeretlen' embernek lenni.
Amúgy meg tényleg jobban állt neki a hosszú haj, ezzel sincs bajom, de nekem a hosszú jobban tetszett.
2013. november 30. 12:56
Idézet (mse90 @ 2013.11.30. 11:24)
Ez egy teljesen jogos tény, az emberek ugranak a lehetőségre, hogy azokat a sztárokat szapulják, akiket valamiért nem kedvelnek, vagy úgy érzik, nem érdemlik ki a sikerüket, de nyilvánvalóan máshogy fognak viszonyulni azokhoz, akiket kedvelnek / tisztelnek.
Megmondom viszont, hogy mi a problémám úgy általában a "ha ezt XY tenné, akkor más lenne" megállapításokkal mégis. Az, hogy senki nem mondja ki, hogy maga ez a fajta hozzáállás, megítélés rossz, és senkire nem kéne rásütni az ehhez tartozó negatív jelzőket. És félreértés ne essék, ezt nem csak akkor mondom, amikor egy kedvencemről van szó, bár itt nagyobb valószínűséggel fogok kommentelni nyilván. A sztárok is emberi lények, akiknek joguk van ahhoz, hogy emberekként tekintsünk rájuk, ne pedig csak a mi szórakozásunk eszközére. Mindig is nevetségesnek tartottam a felháborodást, amit az vált ki, ha egy celeb nem fogadja széles mosollyal gépiesen azt, ahogy bizonyos kiváltságokért cserébe önkényesen megfosztjuk egyes emberi jogaitól. Nem is szólva arról, hogy az, hogy az ilyen nemű kérdésekre őszintén válaszol, nem jelenti azt, hogy nem hálás a munkája más vonzatai kapcsán, illetve, hogy a nap végén nem látja úgy, hogy a jó oldala mégis felülírja a rosszat. Csak éppen az ilyen hozzászólásaikból nem lesz címlaphír.
Még egyszer, aki ismer az tudja, hogy mindezt nem csak azért mondom, mert Jennifer jelen pillanatban az egyik kedvenc színésznőm. Elismételgetem én ezt a Kristen Stewartot cséplő cikkek esetében is, bár kevés sikerrel. Egyszerűen csak zavarónak és éretlenek találom ezt ez az egész hozzáállást, amivel kezeljük ezeket az embereket.
Megmondom viszont, hogy mi a problémám úgy általában a "ha ezt XY tenné, akkor más lenne" megállapításokkal mégis. Az, hogy senki nem mondja ki, hogy maga ez a fajta hozzáállás, megítélés rossz, és senkire nem kéne rásütni az ehhez tartozó negatív jelzőket. És félreértés ne essék, ezt nem csak akkor mondom, amikor egy kedvencemről van szó, bár itt nagyobb valószínűséggel fogok kommentelni nyilván. A sztárok is emberi lények, akiknek joguk van ahhoz, hogy emberekként tekintsünk rájuk, ne pedig csak a mi szórakozásunk eszközére. Mindig is nevetségesnek tartottam a felháborodást, amit az vált ki, ha egy celeb nem fogadja széles mosollyal gépiesen azt, ahogy bizonyos kiváltságokért cserébe önkényesen megfosztjuk egyes emberi jogaitól. Nem is szólva arról, hogy az, hogy az ilyen nemű kérdésekre őszintén válaszol, nem jelenti azt, hogy nem hálás a munkája más vonzatai kapcsán, illetve, hogy a nap végén nem látja úgy, hogy a jó oldala mégis felülírja a rosszat. Csak éppen az ilyen hozzászólásaikból nem lesz címlaphír.
Még egyszer, aki ismer az tudja, hogy mindezt nem csak azért mondom, mert Jennifer jelen pillanatban az egyik kedvenc színésznőm. Elismételgetem én ezt a Kristen Stewartot cséplő cikkek esetében is, bár kevés sikerrel. Egyszerűen csak zavarónak és éretlenek találom ezt ez az egész hozzáállást, amivel kezeljük ezeket az embereket.
Teljes mértékben egyetértek minden egyes szavaddal. Sosem értettem azokat az embereket akik elvárják azt a sztároktól h mindig mindenre csak mosolyogjanak és csak pozitív dolgokat mondjanak. Ha véletlen valaki kimondja h mi bántja egyből a torkának ugranak több ezren olyan szövegekkel h "Meg van mindene, milliárdos, mit panaszkodik" Igen lehet milliárdosak, de a pénz nem boldogít. Ettől még ők is ugyanolyan emberek, akik ahogy Jennifer is elmondta, szeretnének szimplán beülni valahova, úgy h nem támadják le több százan. Én ha azt látnám h az egyik kedvencem valahol vacsizik vagy bármi, biztos nem lenne bőr a képemen odamenni és megzavarni, mert az a magánélete. Ezekre a találkozásokra ott vannak az erre a célra szervezett rajongói találkozók, dedikálások..
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. november 30. 13:40
Amikor elvállalta a szerepet Az Éhezők viadala c. filmben,minden benne volt a pakliban,s ez is.A színészkedés mellett ezt is vállalta.Sajnos ezzel jár a sztárság,a hírnév..Feladjuk a magánéletünket és valóra váltjuk az álmainkat.
2013. november 30. 13:51
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Szeretem Jent és szerintem sokan is
Talán ha nem a felfordulásra, hanem a sok rajongóra gondol jobb lenne. Minden esetre mi könnyűnek gondoljuk innen otthonról
Sok sikert neki a továbbiakbam
2013. november 30. 14:13
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Teljes mértékben meg tudom érteni az érzéseit, és azt is tudom, hogy hamarosan megbirkózik vele. Lehet hogy egy része, mindig visszavágyik a normális életre, de előbb-utóbb hozzászokik.
2013. november 30. 19:09
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Jennifer annyira természetes, és 2 lábbal a földön jár
a Hunger Gamest pedig imádom ♥ a 2. rész még az elsőt is felülmúlta
a Hunger Gamest pedig imádom ♥ a 2. rész még az elsőt is felülmúlta
2013. december 02. 10:43
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem mikor erezte, hogy o mar pedig szineszno lesz, erre is felkeszult. Nyilvan hianyzik neki - nekem is hianyozna nagyon! De az alma valora teljesult, ami meger neki szerintem majdnem mindent.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.