A hírnév tönkretette Jennifer Lawrence magánéletét
2013. november 29. 22:30
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sajnálom őt.
2013. november 29. 23:36
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Sajnálom,de legalább sok szeretetet kap a rajongóitól.
2013. november 30. 01:35
Idézet (Love1DForeva @ 2013.11.29. 21:10)
Félreértés ne essék, imádom Jennifert mert zseniális színésznő és tündéri ember, de ha ilyet Demi Lovato, az 1Ds srácok vagy mondjuk Miley Cyrus nyilatkozott volna, akkor már le lennénwl hordva mindenféle hisztis celebecskének meg, hogy ha nem bírják a hírnévvel járó dolgokat akkor vonuljanak vissza...
Ez sajnos így van. Én is imádom Jennifert, az egyik kedvenc színésznőm, egy csodálatos ember, de mégis megdöbbentőnek tartom, hogy ugyanolyan témájú cikkeknél egyes emberekne más a véleménye, csak mert más emberről van szó.
2013. november 30. 08:06
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Imádom Jent, tényleg, elképesztő tehetség, és óriási arc. De az, hogy állandóan az miatt panaszkodik, hogy híres, és megismerik az utcán, meg nem lehet élete, kezd kicsit sok lenni. Ezt a pályát választotta, a vele járó életet is kapta. Josh kiskora óta benne van a filmszakmában, mégsem panaszkodik sosem.
JLaw is hozzá szokhatna végre, végtére is Oscar - díjas színésznőről beszélünk.
JLaw is hozzá szokhatna végre, végtére is Oscar - díjas színésznőről beszélünk.
2013. november 30. 08:12
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Hát, én sajnálom, viszont Jennifer ezt az utat választotta, hátrafelé már nem lehet!
2013. november 30. 09:23
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Ha csak magánember lenne még most is, megfosztotta volna a világot egy hatalmas tehetségtől.
Ha ezt milei cirus, zsusztin nyálgép bíboros vagy szalonna gomez ny latkozta volna, azt mondanám rá, hogy ja, kár hogy sztár lett.
De ez ebben az esetben nem érvényesül.
Ha ezt milei cirus, zsusztin nyálgép bíboros vagy szalonna gomez ny latkozta volna, azt mondanám rá, hogy ja, kár hogy sztár lett.
De ez ebben az esetben nem érvényesül.
2013. november 30. 09:31
Szegény
De a hírnevet választotta és ez ezzel ját.
2013. november 30. 09:33
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Igen,a hírnév tönkre tesz néhány embert,és én csak örülni tudok hogy Jen még nem dilizett be és hogy ezt az utat választotta mert megfosztott volna minket tehetségétől,mintahogy drfan írta.
2013. november 30. 09:46
Félreértés ne essék, imádom Jennifert mert zseniális színésznő és tündéri ember, de ha ilyet Demi Lovato, az 1Ds srácok vagy mondjuk Miley Cyrus nyilatkozott volna, akkor már le lennénwl hordva mindenféle hisztis celebecskének meg, hogy ha nem bírják a hírnévvel járó dolgokat akkor vonuljanak vissza...
2013. november 30. 09:47
Szegény Jennifer
De amúgy nem nagyon áll neki jól ez a rövid haj.
De amúgy nem nagyon áll neki jól ez a rövid haj.
2013. november 30. 10:00
Imádom Jen-t! Megkell mondjam a kedvenc színésznőm. De ő választotta ezt az utat. Nincs más hátra,mint előre. És ő szerintem jól döntött. Csak mindig nehéz megszokni az újat.
2013. november 30. 10:04
Jobb volt hosszú hajjal.
Sajna, ez a hírnév ára.
Sajna, ez a hírnév ára.
2013. november 30. 10:04
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Ilyenkor hol vannak akik utálkozó hozzászólásokat szoktak írni? Fogadjunk hogy ha az 1D valamelyik tagja mondana ilyet, tele lenne utálkozással és szidásokkal. És igen, volt már ilyen, amikor Niall nyilatkozott hasonló, mindneki szidni kezdte. Nem azt mondom, hogy a lányt szidni kéne ezért, csak a logikát nem értem.
2013. november 30. 10:14
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Épp kezdtem megkedvelni, erre levágatta a haját..:S De miért baj az, hogy felismerik? Ő ebből él, örüljön hogy kíváncsiak rá az emberek és hogy milliárdos!
2013. november 30. 10:46
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Lambika: Én meg azt nem értem, hogy hogy jön Jennifer Lawrence-hez a One Direction.
Amúgy meg én egy kicsit megértem. Hány szárt tett tönkre a hírnév...Komolyan, ha tényleg annyi ideje sincs, hogy beüljön egy kávézóba és NYUGODTAN elfogyasztja a kávéját, mert folyton odajönnek hozzá, akkor az gáz :c
Amúgy meg én egy kicsit megértem. Hány szárt tett tönkre a hírnév...Komolyan, ha tényleg annyi ideje sincs, hogy beüljön egy kávézóba és NYUGODTAN elfogyasztja a kávéját, mert folyton odajönnek hozzá, akkor az gáz :c
2013. november 30. 11:24
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ez egy teljesen jogos tény, az emberek ugranak a lehetőségre, hogy azokat a sztárokat szapulják, akiket valamiért nem kedvelnek, vagy úgy érzik, nem érdemlik ki a sikerüket, de nyilvánvalóan máshogy fognak viszonyulni azokhoz, akiket kedvelnek / tisztelnek.
Megmondom viszont, hogy mi a problémám úgy általában a "ha ezt XY tenné, akkor más lenne" megállapításokkal mégis. Az, hogy senki nem mondja ki, hogy maga ez a fajta hozzáállás, megítélés rossz, és senkire nem kéne rásütni az ehhez tartozó negatív jelzőket. És félreértés ne essék, ezt nem csak akkor mondom, amikor egy kedvencemről van szó, bár itt nagyobb valószínűséggel fogok kommentelni nyilván. A sztárok is emberi lények, akiknek joguk van ahhoz, hogy emberekként tekintsünk rájuk, ne pedig csak a mi szórakozásunk eszközére. Mindig is nevetségesnek tartottam a felháborodást, amit az vált ki, ha egy celeb nem fogadja széles mosollyal gépiesen azt, ahogy bizonyos kiváltságokért cserébe önkényesen megfosztjuk egyes emberi jogaitól. Nem is szólva arról, hogy az, hogy az ilyen nemű kérdésekre őszintén válaszol, nem jelenti azt, hogy nem hálás a munkája más vonzatai kapcsán, illetve, hogy a nap végén nem látja úgy, hogy a jó oldala mégis felülírja a rosszat. Csak éppen az ilyen hozzászólásaikból nem lesz címlaphír.
Még egyszer, aki ismer az tudja, hogy mindezt nem csak azért mondom, mert Jennifer jelen pillanatban az egyik kedvenc színésznőm. Elismételgetem én ezt a Kristen Stewartot cséplő cikkek esetében is, bár kevés sikerrel. Egyszerűen csak zavarónak és éretlenek találom ezt ez az egész hozzáállást, amivel kezeljük ezeket az embereket.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: