Véget ér a Vundersőn és Zuperszexi
2013. december 02. 11:31
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Jó tudni, hogy egyesek eltudják dönteni, kinek mi tetszik. Arra is rákell jönni itt az embereknek, hogy nem a műsorokkal van a gond, hanem velük. Az a műfaj, amit Balázs és Jani showműsora képviselt az RTL klubbon, Amerikában, de inkább úgy fogalmazok, hogy külföldön nem újkeleti, és nem tudnák elképzelni a mindennapokat a Vundersőnhöz hasonló műsorok nélkül. A magyar embernek kell felnőnie az ehhez hasonló műsorokhoz, nem pedig fordítva. Nem érettünk meg a jóra, és nem is érdemeljük meg. Jó műsor volt, vicces és tartalmas, kár, hogy véget ér.
2013. december 02. 11:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Egy műsorral kevesebb, ami felesleges. Majd jön helyette valami más.
Én egyszer néztem bele, 5 perc után elkapcsoltam, annyi fájdalmas volt.
És ezt emberek nézték??!
Én egyszer néztem bele, 5 perc után elkapcsoltam, annyi fájdalmas volt.
2013. december 02. 17:44
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Látszik, hogy MAgyarországnak semmi humorérzéke. Szerintem elég jó poénok voltak benne.
2013. december 02. 19:34
|
|
delena009új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 56 Csatolások: 2 Azonosító: 197647 offline
|
hmm vanak itt kommentek rendesen...valakinek csak fehér valakinek meg csak fekete,pedig nem(!) egy ilyen műsor sosem lesz elég jó "egyes" emberek számára pl.: aki képesek max. 5perc alapján elítélni ...gondolom ők könyvet is a borító alapján választanak...habár szerintem minden adig jó amig vannak elenzői ers pártolói is,de ez csak egyéni vélemény ha nem tetszik ne olvasd el{ja későn szóltam=)) bocsi,de jobb később mint soha=))}
2013. december 03. 13:31
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Gesztenye2 @ 2013.12.02. 17:44)
Látszik, hogy MAgyarországnak semmi humorérzéke. Szerintem elég jó poénok voltak benne. 
Nem kell az egész országra vonatkoztatni.
2013. december 04. 21:31
Ajj basszus
( Pedig én annyira bírtam őket ;o; Nagyon jóó volt ez a műsor és ők ketten is *-*
2014. május 13. 14:23
|
|
BiaTheGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225977 offline
|
Annak ellenére.hogy brutális hülyeségek voltak a műsorban én szerettem 1 mert Balázs az egyik kedvenc TV-s személyiségem 2 mert szerintem vicces kis műsor volt, az esti unalmas órákban jó volt nézni
2014. július 09. 02:13
Örülök,hogy megszűnt,úgysem volt semmi értelme az egésznek.Agybutító kórság volt ez a sorozat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: