A promócióval az volt a baj, hogy túl sokat költöttek rá, és ott még el is szúrták, hogy a DWUW a második single (a Gypsyvel szólt volna a legnagyobbat). És bár alapvetően nagyon sok stílust vonultat fel az albumon Gaga, hogy mindenkinek kedvezzen, szerintem ez végülis nem jött össze (lásd Jewels and Drugs - rap, GUY - elektronikus, Swine - dubstep - na, nekem a Swine konkrétan fejfájást okozott). És talán az volt a baj, hogy túlságosan futurisztikus lett az egész, ami még nem játszik a nagy tömegnél (lásd: Artpop, Venus, Aura, MJH is talán, és egy kicsit még a GUY és a Donatella is - én imádom ezeket a számokat egyébként). Az viszont meglepett, hogy a BTW-nél rosszabbat produkált, hiszen még ezekkel a különleges dalokkal is jóval könnyebben befogadható, lightosabb album az ARTPOP.
Azon én is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan kicsúszott az élmezőnyök élmezőnyéből (azért a Youtube is tehet róla valamilyen szinten). Mindenesetre Gaga vagyona ezt eltűri, csak gondolom neki nem eshetett túl jól. Viszont szerintem a Tony Bennettes album viszont mindenért fogja kárpótolni slágerlisták terén

0 felhasználónak tetszik: