Starity

Lady Gaga lecsúszott

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 30. 10:42 #41
- törölt felhasználó -    
Gaga már 1 milka+ eladással jár. Az ARTPOP bár már megvan nekem a deluxe dvd-s változatával, én megértem, miért nincs már a top 5-ben. Az illegális zeneletöltés persze nagyban közrejátszott, de az is tény, hogy nem szólt akkorát az album, mint kellett volna. És nem, botond96, nincsen túl sok rádióbarát dal rajta (csak Manicure, Do What U Want, Gypsy, talán Dope és természetesen Applause, de az már lecsengett, úgyhogy azt már nem is sorolnám ide).

A promócióval az volt a baj, hogy túl sokat költöttek rá, és ott még el is szúrták, hogy a DWUW a második single (a Gypsyvel szólt volna a legnagyobbat). És bár alapvetően nagyon sok stílust vonultat fel az albumon Gaga, hogy mindenkinek kedvezzen, szerintem ez végülis nem jött össze (lásd Jewels and Drugs - rap, GUY - elektronikus, Swine - dubstep - na, nekem a Swine konkrétan fejfájást okozott). És talán az volt a baj, hogy túlságosan futurisztikus lett az egész, ami még nem játszik a nagy tömegnél (lásd: Artpop, Venus, Aura, MJH is talán, és egy kicsit még a GUY és a Donatella is - én imádom ezeket a számokat egyébként). Az viszont meglepett, hogy a BTW-nél rosszabbat produkált, hiszen még ezekkel a különleges dalokkal is jóval könnyebben befogadható, lightosabb album az ARTPOP.

Azon én is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan kicsúszott az élmezőnyök élmezőnyéből (azért a Youtube is tehet róla valamilyen szinten). Mindenesetre Gaga vagyona ezt eltűri, csak gondolom neki nem eshetett túl jól. Viszont szerintem a Tony Bennettes album viszont mindenért fogja kárpótolni slágerlisták terén smileeee.gif
2013. november 30. 10:58 #42
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Azért gondolom biztos nem fog éhen halni.
2013. november 30. 11:33 #43
vavikec
vavikec
új tag
Hozzászólás: 63
Azonosító: 173514
az ARTPOP ra nem keszultek fel az emberek, tul futurisztikus
2013. november 30. 11:46 #44
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Sok okot írnak, hogy miért "csak" ennyi eladást produkált... Egy az, hogy a "csak" még mindig elég sokat jelent, maximum Gagának kevesebb, mint általában (vagy mint a BTW-nél). Viszont szerintem egy k*rva jó album lett, én mindig, minden nap hallgatom és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen. wink.gif Aki Gaga rajongó (min. 60 millió) tuti előbb- utóbb a többség megveszi az albumot, arról már nem is beszélve, hogy van aki többször is megveszi... Na mindegy. Szerintem ez nem nevezhető bukásnak, egyáltalán. Javítanám a cikk címét: "Lady Gaga NEM csúszott le!" wink.gif
2013. november 30. 11:47 #45
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Ja, és talán még az is baj volt, hogy túl sokat várattak és utána kiszivárgott, így naná hogy letöltik illegálisan és nem veszik meg olyan sokan az albumot...!
2013. november 30. 12:35 #46
RatedP
RatedP
Hozzászólás: 1322
Csatolások: 30
Azonosító: 203231
szerintem nem bukott meg mivel két hét alatt 1,2milliót adtak el belőle... nagyon jó album lett, nekem tetszik ez a lényeg..smileeee.gif
2013. november 30. 12:54 #47
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Valamiért mindenki leszólja szegényt, pedig nagyon jó énekes. Más kérdés, hogy a személyiségkimutátssal problémák vannak, de egy szavunk sem lehet. smileeee.gif
2013. november 30. 13:11 #48
- törölt felhasználó -    
Adrienn21 valami miatt magamra vettem a hozzászólásod,illetve visszaolvasva a kommenteket nyilvánvalóan nekem szólt! Nem pofázik itt senki,maximum csak a véleményét fejti ki,és ha neked ez csak tahó stílusban megy,akkor akár magadnak is megtarthatnád! Persze az eladásról korántsem monnám hogy megbukott,és mint ahogyan a lotus
esetében itt is igen korai egy hét után bukásról beszélni,a karma dolog pedig a kiszivárogtatásra vonatkozott! Amennyiben nem nekem szólt a kommented elnézést!
2013. november 30. 14:36 #49
Miraella
Miraella
visszatérő vendég

Státusz"Tiger, tiger, burning bright in the forest of the night..." -William Blake
Hozzászólás: 127
Azonosító: 190503
Pedig nagyon jó az az album...
2013. november 30. 16:26 #50
- törölt felhasználó -    
Nahát ezen nem csodálkozom, Gaga mehetsz a kukába!!! Pedig mennyire mondták hogy mennyire jó album lesz,a fanok az egekig magasztalták most meg azt mondják hát az előző albuma jobb lett. Az sem és ez az album sem ér semmit. Hacsak nem megint aprópénzért fogják árulni mint az előzőt akkor egy-két darabbal csak több fogy majd.
2013. november 30. 16:39 #51
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (PGreg @ 2013.11.30. 10:42)
Gaga már 1 milka+ eladással jár. Az ARTPOP bár már megvan nekem a deluxe dvd-s változatával, én megértem, miért nincs már a top 5-ben. Az illegális zeneletöltés persze nagyban közrejátszott, de az is tény, hogy nem szólt akkorát az album, mint kellett volna. És nem, botond96, nincsen túl sok rádióbarát dal rajta (csak Manicure, Do What U Want, Gypsy, talán Dope és természetesen Applause, de az már lecsengett, úgyhogy azt már nem is sorolnám ide). 
A promócióval az volt a baj, hogy túl sokat költöttek rá, és ott még el is szúrták, hogy a DWUW a második single (a Gypsyvel szólt volna a legnagyobbat). És bár alapvetően nagyon sok stílust vonultat fel az albumon Gaga, hogy mindenkinek kedvezzen, szerintem ez végülis nem jött össze (lásd Jewels and Drugs - rap, GUY - elektronikus, Swine - dubstep - na, nekem a Swine konkrétan fejfájást okozott). És talán az volt a baj, hogy túlságosan futurisztikus lett az egész, ami még nem játszik a nagy tömegnél (lásd: Artpop, Venus, Aura, MJH is talán, és egy kicsit még a GUY és a Donatella is - én imádom ezeket a számokat egyébként). Az viszont meglepett, hogy a BTW-nél rosszabbat produkált, hiszen még ezekkel a különleges dalokkal is jóval könnyebben befogadható, lightosabb album az ARTPOP.
Azon én is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan kicsúszott az élmezőnyök élmezőnyéből (azért a Youtube is tehet róla valamilyen szinten). Mindenesetre Gaga vagyona ezt eltűri, csak gondolom neki nem eshetett túl jól. Viszont szerintem a Tony Bennettes album viszont mindenért fogja kárpótolni slágerlisták terén smileeee.gif

Végre egy rajongó is reálisan szemléli a dolgokat, leegyszerűsítve én úgy fogalmaznám meg, hogy túlságosan bizonytani akart, átestek a ló másik oldalára és visszafelé sült el. Madonna ezt 30 év pályafutás után bakizta el, nem a 3. lemeznél.
2013. november 30. 20:27 #52
beyo
beyo
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Nekem nagyon tetszik az ARTPOP, bár tény, hogy a számok nem rádióbarát dalok, elég furcsa a felépítésük, nagyon különlegesek. Ja, és még valami: szerintem nagyon rossz lett a borítója sad.gif lehet, hogy az eladásnál ez nem számít, de..ezen csak nem tudom túltenni magam.
2013. november 30. 22:22 #53
- törölt felhasználó -    
Én nem csodálkozom rajta,egy ideig szerettem utána meguntam a zenéit.Pár évvel később megint elkezdtem hallgatni de sajnos nem bírtam sokáig.Nem szeretem ezt az énekesnőt.
2013. december 01. 11:16 #54
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Az újdonság varázsa elveszett Gaga, innentől kezdve már csak tryhardnak fogsz tűnni~
Mellesleg az új albuma is csalodás. Kb ha 3 szám tetszett csak 15-ből. És az Applause se a legjobb választás volt promódalnak. A Venus pl ezerszer jobb.
2013. december 01. 13:51 #55
- törölt felhasználó -    
Én sosem voltam oda érte és sajnálom GAGA de már nem vagy olyan nagy szám!
2013. december 01. 14:31 #56
klaudi.t
klaudi.t
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 162948
Szerintem azért mert már nem öltözködik úgy mint régen smileeee.gif
2013. december 01. 17:59 #57
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Nekem nem tetszik az album. Szeretem Gagát,jó énekes,de most nem jött neki össze :/
2013. december 01. 22:18 #58
- törölt felhasználó -    
hát már legalább 2010-ben.
2013. december 02. 16:35 #59
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041