Alig bírok várni februárig..
Imádom a könyveket,a kezdeti idegenkedés után nagy rajongója lettem.Kíváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle,a trailer nekem nagyon tetszett.Jamie szerintem jó választás volt,nekem legalábbis (trailer alapján) tökéletesnek tűnik Christian szerepére.Miközben néztem a kisfilmet,végigfutott rajtam ugyanaz a borzongás,mintha csak olvastam volna a könyv sorait.
Idézet (Norah @ 2014.08.05. 12:50)
Különben a legtöbb külföldi oldalon panaszkodnak a rajongók, hogy Jamie nem elég szexi Christianként, aki egyébként & alapból pedig AZ! Csak hát nem lecsupaszítva, szőrtelenítve. Lecsupaszították, így elveszítette sármját, vonzerejét, csupán egy megborotvált, lecsupaszított, levágott hajú verziója a saját dögös magának. Vagyis 1:0 Jamie javára.
Ugyanígy gondolom,teljesen egyetértek.Nagyon meg lett csupaszítva szegény,pedig szerintem borostával/kis szakállal sokkal de sokkal jobban néz ki.Pedig alapjáraton én jobban szeretem,ha valaki rendesen meg van borotválva,de Jamie egyszerűen annyira szexi,ha nem borotválkozik,h az valami hihetetlen..
Dakota..nos,róla nem tudok nyilatkozni,egyedül azt remélem,h nem Kristen Stewart stílusát fogja hozni,mert az előzetesben nem mindig sikerült érzelmet látnom rajta.De végülis ez még nem a film volt,úgyhogy nem ítélkezem előre.
Az egyedüli,amiben biztos vagyok,h a feliratos verziót fogom mindenképp megnézni.Megnéztem a szinkronos előzetest,és egyáltalán nem voltam elragadtatva egyikőjük szinkonhangjától sem.Teljesen "agyoncsapta" a hangulatot számomra a magyar hang,eredeti nyelven viszont mondhatni tökéletes volt.
Valamint nagyon remélem,h minél hamarabb megkapjuk az eredeti soundtrack-et,főleg azt a dalt,ami a trailer alatt megy.Azt nagyon imádtam