Kate Middleton popsztárok bőrébe bújt
2013. november 30. 14:10
Úgy sz*r, ahogy van az egész. Ugyan az a fej mindegyik képen. Olyan, mint egy rossz kollázs.
2013. november 30. 16:17
Hát ez szerintem tiszteletlen egy hercegnővel szemben!
2013. november 30. 16:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
2013. november 30. 19:38
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
Nagyon tetszenek! Szerintem az illető kreatív volt!
2013. november 30. 20:48
hát ezek nagyon rosszak, egyáltalán nem érdekes és nem is vicces, unalmas ..
2013. november 30. 22:06
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (HB08 @ 2013.11.30. 11:27)
Először is Katy a California GURLS című klipben hordta ezt a ruhát, nem a turnén.
Másrészt szerintem egyre idegesítőbbek az olyan kommentek, hogy 'valaki nagyon unatkozhatott'. A művészet még mindig nem az unaloműzés céljából van... Ez fantázia, nem kell ehhez unalom. Egyébként értékelem a képeket, kreatív ötlet, kérdés, hogy Katenek mennyire tetszenek...^^"
Akik meg ezen képesek felháborodni,hogy megsértette a királyi családot...beszarás.
Másrészt szerintem egyre idegesítőbbek az olyan kommentek, hogy 'valaki nagyon unatkozhatott'. A művészet még mindig nem az unaloműzés céljából van... Ez fantázia, nem kell ehhez unalom. Egyébként értékelem a képeket, kreatív ötlet, kérdés, hogy Katenek mennyire tetszenek...^^"
Akik meg ezen képesek felháborodni,hogy megsértette a királyi családot...beszarás.
Azért ez a művészettől elég távol áll!!
2013. november 30. 22:43
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
borzalmas. én nem örülnék ha ezekben a ruhákban rajzolnának le
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: