Kate Middleton popsztárok bőrébe bújt
2013. november 29. 21:57
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Az arca valami nagyon csunya. xdd
2013. november 29. 22:23
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Ez egy beteg állat. -.-
2013. november 29. 22:28
hát ez nagyon kemény
vajon a királyi család mit szól hozzá?
2013. november 29. 23:14
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Te jó ég!!! Mit szólt ehhez a királyi család? Mármint komolyan! Ez a sztárokkal még oké, se így már a királyi család megsértése! Egy Hercegnőt így kiparodizálni?! Itt mindenki csak azt mondogatja, hogy vicces, meg hogy ez beteg, de gondolkozzatok már!
2013. november 30. 08:19
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Nekem a képek tetszenek, először is azért, mert igazán tehetséges a művész, másodszor nagyon tetszenek a mostanában egyre sokasodó ilyesmi képek. De bármennyire is viccesnek és jónak találtam....kicsit valóban túllőtt a célon a készítő, ugyanis Kate mégiscsak az angol királyi család tagja. Persze remélem, ha Kate Middleton-hoz is eljut a képsorozat, nem fogja sértésnek venni, csak egy jót nevet rajta.
2013. november 30. 10:13
Szerintem jók a képek, és amíg nem lesz valóságos, addig akár több ilyen is készülhet.
Ez a művész nagyon megkedveltette magát velem
De azért a királyi család reakciójára kiváncsi vagyok... xd
2013. november 30. 10:34
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
AAA xDD valaki tényleg nem unatkozhat....
2013. november 30. 11:27
Először is Katy a California GURLS című klipben hordta ezt a ruhát, nem a turnén.
Másrészt szerintem egyre idegesítőbbek az olyan kommentek, hogy 'valaki nagyon unatkozhatott'. A művészet még mindig nem az unaloműzés céljából van... Ez fantázia, nem kell ehhez unalom. Egyébként értékelem a képeket, kreatív ötlet, kérdés, hogy Katenek mennyire tetszenek...^^"
Akik meg ezen képesek felháborodni,hogy megsértette a királyi családot...beszarás.
Másrészt szerintem egyre idegesítőbbek az olyan kommentek, hogy 'valaki nagyon unatkozhatott'. A művészet még mindig nem az unaloműzés céljából van... Ez fantázia, nem kell ehhez unalom. Egyébként értékelem a képeket, kreatív ötlet, kérdés, hogy Katenek mennyire tetszenek...^^"
Akik meg ezen képesek felháborodni,hogy megsértette a királyi családot...beszarás.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: