Amint az már kiderült, Anette stúdióba vonult, hogy felvegye első lemezét, amit a Nightwishból való távozása után ad ki. Most egy videóüzenetben mesélt az albumról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Februárban érkezik Anette Olzon első szólóalbuma
2013. november 28. 19:11
Egy ok, amiért várom a februárt... Amikor megláttam, hogy earMUSIC, hát egyből arra gondoltam, hogy Tarjusé is ott jelent meg. Az valahogy nem oké, hogy még az NW-s időkben kezdett az albumon dolgozni, de nem hibáztatom érte, mert na. Amúgy a pop-rock illik az energikus, sokszínű hangjához, remélem megtalálja a saját stílusát, bár már mondtam, hogy imádtam a szimfómetál világban, attól függetlenül csak alkosson, és halljuk a szépséges hangját...
2013. november 28. 19:34
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kivancsi leszek milyen lesz...
2013. november 28. 19:38
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nekem nem tetszik a haja.
2013. november 28. 20:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Majd meghallgatom...
2013. november 28. 20:39
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Február, de pont 16 nappal a szülinapom után xD Jellemző.
Alig várom, kíváncsi vagyok, milyen lesz a NW nélkül. A hangját alapból nagyon szeretem, de ugye mindig ott volt mögötte a négy pasas is, Marco-val pedig hatalmas páros voltak szerintem hangilag.
2013. november 29. 22:15
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Azt hiszem megtalálta a saját vonalát, és az eddigi kicsepegtetett kis dalrészek után, én már nagyon várom...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: