Ördög Nóra és a VV szereplői tankönyvben szerepelnek
2013. november 28. 21:29
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
Ajjj kár hogy még csak a 0. évfolyamon vagyok:D majd jövőre.
2013. november 28. 21:40
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Ördög Nóra még oké, de a többi?
D Jézusom, áldom a mindenséget, hogy nincs ilyen tantárgyam.. Ha lenne akkor is nyugodt szívvel átlapoznám a képeket. Miért nem tudunk normális emberek belerakni a tankönyveinkbe? Vagy ha már nincs itthon egy se, akkor valami külföldit..-.-"
2013. november 28. 22:38
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Oké, szóval elolvastam a címet, és első reakcióm: "Ez csak egy hülye vicc lehet."
Aztán elolvastam a cikket, és következő reakcióm a lefagyás volt, körülbelül olyan két percre.
Következő: "EZT MOST MÉG AZOK SEM GONDOLJÁK KOMOLYAN, AKIK ELKÖVETTÉK EZT A GYALÁZATOT!"
Egy: Nem ismerem ezeket. Legalábbis Ördög Nórát igen, de a másik kettőt semmiképp.
Kettő: Nem érdekel, ha az első pont miatt földönkívülinek tűnök.
Három: Remélem, hogy nekem nem ilyen tankönyvem lesz.
Aztán elolvastam a cikket, és következő reakcióm a lefagyás volt, körülbelül olyan két percre.
Következő: "EZT MOST MÉG AZOK SEM GONDOLJÁK KOMOLYAN, AKIK ELKÖVETTÉK EZT A GYALÁZATOT!"
Egy: Nem ismerem ezeket. Legalábbis Ördög Nórát igen, de a másik kettőt semmiképp.
Kettő: Nem érdekel, ha az első pont miatt földönkívülinek tűnök.
Három: Remélem, hogy nekem nem ilyen tankönyvem lesz.
2013. november 28. 23:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sokan nem tudnak helyesen írni, értelmesen és igényesen fogalmazni az anyanyelvükön, tíz év alatt sem képesek megtanulni egy idegen nyelvet, fogalmuk sincs, hol van és micsoda a Machu Picchu, de ERRE aztán hatalmas szükség van, hogy ostoba celebeket elemezgessenek a tanórán. Röhej a köbön.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 29. 03:32
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Jezusom hova süllyed a világ
2013. november 29. 09:48
|
|
Németh Zsaniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 212111 offline
|
ez xDDD csak ennyit tudok mondani
2013. november 29. 14:03
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
-.- Oh My God! WHAT THE ***? Mondhatom gyönyörű
2013. november 29. 14:14
aki azt a konyvet csinalta dicserem az eszet..az ember es az ertelmesseg
meg Nori oke de az a ket barom a valovilagbol..
2013. november 29. 14:40
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
ez kész...ennyi erővel én is benne lehettem volna xdd amúgy meg egy Ördög Nóra mi a francot akar? Magyarország legkedveltebb műsorvezetője xdd behalok...
D
2013. november 29. 14:46
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
na jo hova nem sullyedunk!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.