Weisz Fanni: „Nem szégyellem a másságomat!”
2013. november 29. 05:49
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
olyan kis csinos
, valamiért nekem mindig ariel a kishableány jut róla eszembe
(persze jó értelemben:)), és én sem szégyelném.
2013. november 29. 18:06
Idézet (Beyla @ 2013.11.28. 20:38)
Kár, hogy részedről cikket elolvasni luxus, de, hogy valaki olvasni se tudjon... Ne haragudj, de ez nagyon gáz. Fuss neki a címnek még egyszer, és betűzd!
Csak, mert Jennifer Love Hewitt pocskondiázása nagyon ment...
Na, csak, hogy a cikkhez is szóljak, bár nem vagyok oda a szépségkirálynőkért, ám ez a lány tényleg különbözik. Már anno is nagyon szimpatikus húzás volt tőle az, hogy inkább nem ment el a versenyre, mert egy másik rendezvényen kellett megjelennie, ahol ugyebár szintén a hallásfogyatékosokkal volt együtt. Miért Kárpáti Rebeka kalapácsfeje van sztárolva? Ez a csaj még női szemmel is nagyon szép, nagyon elegáns, nagyon visszafogott, egyszerűen gyönyörű és kész. Mindemellett két lábbal áll a földön, és befolyásosságával ott jótékonykodik, ahol csak tud. Ezt a csajt még nem hallottam panaszkodni azért, mert elfáradt teste mutogatásában. Roppant szimpatikus, fogalmazási stílusából kiindulva intelligens fiatal nő. Maradjon meg ilyennek, mert manapság ez a világban is abszolút ritka.
Na, csak, hogy a cikkhez is szóljak, bár nem vagyok oda a szépségkirálynőkért, ám ez a lány tényleg különbözik. Már anno is nagyon szimpatikus húzás volt tőle az, hogy inkább nem ment el a versenyre, mert egy másik rendezvényen kellett megjelennie, ahol ugyebár szintén a hallásfogyatékosokkal volt együtt. Miért Kárpáti Rebeka kalapácsfeje van sztárolva? Ez a csaj még női szemmel is nagyon szép, nagyon elegáns, nagyon visszafogott, egyszerűen gyönyörű és kész. Mindemellett két lábbal áll a földön, és befolyásosságával ott jótékonykodik, ahol csak tud. Ezt a csajt még nem hallottam panaszkodni azért, mert elfáradt teste mutogatásában. Roppant szimpatikus, fogalmazási stílusából kiindulva intelligens fiatal nő. Maradjon meg ilyennek, mert manapság ez a világban is abszolút ritka.
Vágom hogy ki ő, én is szeretem, tudom hogy süket, mostmár látom hogy "másság" van odaírva nem magasság, legyen ez a legnagyobb örömöd hogy starityn írod a rizsád mindenkinek
2013. november 29. 19:14
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
szép dolog volt fannitól,és egyet értek vele
!
2013. november 29. 22:35
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
Hát nem is kell neki
2013. november 30. 12:01
Nincs mit ezen semmit szégyellni, ő egyszerűen így tökéletes ahogy van.
Olyan szép dolog volt Tőle, és a többi hírességtől hogy meglátogatták a gyerekeket.
2013. november 30. 21:00
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Nincs semmi szégyellni való semmilyen "másságban".
Csak hogy tisztázzuk: Az a szó, hogy "más", csak a társadalmi normáknak nem megfelelő dolog. Attól, hogy "mások" vagyunk, még mi is emberek vagyunk, ezért is tisztelem Lady Gagát, Katy Perry-t is, mivel mernek mások lenni, ezáltal szerintem egy jó kis dominó-hatást fognak csinálni
Csak hogy tisztázzuk: Az a szó, hogy "más", csak a társadalmi normáknak nem megfelelő dolog. Attól, hogy "mások" vagyunk, még mi is emberek vagyunk, ezért is tisztelem Lady Gagát, Katy Perry-t is, mivel mernek mások lenni, ezáltal szerintem egy jó kis dominó-hatást fognak csinálni
2014. február 01. 20:03
ez nagyon tetszik. lekapcsolom a villanyt.
aranyos lány
2014. március 01. 22:35
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Semmi problémám vele tényleg, DE arra lennék kíváncsi hogyha nem lenne ilyen szép és dekoratív akkor is így fel lenne kapva? Köztudott hogy előtte is voltak süket emberek aztán valahogy egy sem lett így felkapva és sztárolva!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: