Harry Styles kicikizte a nővérét
2013. november 28. 17:29
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
De kedves valaki :-) Nagyon cukik a képen. De amit Hazza mondott hogy megkérné Gemmát valamire tuti azt mondaná Gemma hogy nem. XD <3
2013. november 28. 17:34
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
"Nem" XDXD Gemma
XDXDXD
És ez nem cikizés, csak vélemény nyílvánítás.. Styles módra..
2013. november 28. 18:11
Nos igen, a testvéri szeretet. Az én kapcsolatom is ilyen a bátyámmal. Ha én is így kérnék valamit, az ő válasza is ugyanaz lenne, mint Gemmának. A cikkre visszatérve, megmosolyogtatott, amikor olvastam a nyilatkozatának utolsó mondatát.
2013. november 28. 18:44
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Tudom milyen érzés...Ilyen a testvéri szeretet
2013. november 28. 19:45
Egy újabb felesleges cikk, aminek semmi értelmét nem látom..
2013. november 28. 19:45
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ez aztán nagyon fontos infó volt, köszi. Nem azért a 10ft-ért, mit tud a munkáról kedves Hájri? Amikor erről a macskajancsiról írnak, olyan barokkos túlzásokba tudnak esni, hogy hihetetlen.
2013. november 28. 19:51
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Hát igen,ilyen cikket meg is írni xd
Valami nagyobb hír kellene
2013. november 28. 20:00
Megint hol maradt a hír a cikkből, azt nem tudom...
Amúgy itt mindenki egymást másolja ezzel a "ilyen a testvéri szeretet" szöveggel? Nem kötekszem, csak érdekel. Nálam ugyanis a testvéri szeretet még nem abban merül ki, amit Herri Sztájlsz fentebb említett, de mindegy, ti tudjátok.
Amúgy itt mindenki egymást másolja ezzel a "ilyen a testvéri szeretet" szöveggel? Nem kötekszem, csak érdekel. Nálam ugyanis a testvéri szeretet még nem abban merül ki, amit Herri Sztájlsz fentebb említett, de mindegy, ti tudjátok.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 28. 20:57
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Amit a cikk írója akart sugározni felénk, az az, hogy van egy nővére, aki rossz munkaerő? Nekem az egész családom az, és mégsem kapok egy cikket, miszerint kicikiztem őket.
A másik pedig az, hogy az a jel (24/7) nem teljesen azt jelenti, amit az író gondol...
A másik pedig az, hogy az a jel (24/7) nem teljesen azt jelenti, amit az író gondol...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.