Magyar szépségek a Victoria's Secret kifutóján
2013. november 26. 18:10
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem is Barbi a legszebb,de szörnyen ellenszenves!
2013. november 26. 18:10
Sosem vonzott a modellek világa, és maguk a modellek sem. Nem értem mért kell őket sztárolni mikor semmit nem tettek le az asztalra. Végigvonulni a kifutón bárki tud, azt leszámítva h nem mindenki születik csinos arccal.
2013. november 26. 18:25
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Barbi tényleg nagyon szép
2013. november 26. 18:37
Tényleg nagyon szépek. Szerintem Palvin Barbi a legszebb közöttük.
2013. november 26. 18:38
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Barbi gyönyörű <3
2013. november 26. 18:55
Lehet, hogy szépek, de butácskák. Meg amúgy, nekem annyira természetellenesek, hogy nem szeretem őket.
2013. november 26. 19:37
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Az 1D mit tett le az asztalra?!!! Hájri Sájsz az olyan okos IQ fighter vagy mi? Sztem a modellek sokkal jobban megdolgoznak a sikerért meg pénzért amit fizetnek nekik. Mint pl. az 1D meg a hasonszőrű kollégáik!! Castingokra kell járni, edzeni minden nap, nem csak az ölükbe hullik a munka. Egyedül utazgatnak a világban. Az 1D-t meg tolják a menagerek, leszervezek nekik mindet és csak tátogni kell a koncerteken meg riszálni a valagukat a színpadon!!
2013. november 26. 19:38
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
x Maite_Sandra x egyetértek veled!
2013. november 26. 19:40
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ja még vmi! Ezek a lányok szépek, de a modelleknek nem feltétlenül szépnek, hanem fotogénnek kell lenni. Sztem Hájri Stájsz a rusnya!
2013. november 26. 20:24
Néhány hozzászóláson csak nézek, komolyan.
Aki azt állítja, hogy a modellek semmit nem tettek le az asztalra, kicsit gondolkozzon el. Egyedül utazni a világban, mindennap keményen edzeni, 15 centis magassarkúban menni a kifutókon órákon át, szigorú diétákat betartani. Azt mondod, ez semmi? Elég, ha egy modell felszed néhány kilót, és lehet, hogy nem kap már munkát. Rengeteg a modell manapság, azok akik bent maradnak, a legjobbak közé tartoznak. Valamint ahhoz, hogy valaki modell legyen, nem a szép arc a fő cél, hanem az alak, magasság, különlegesség és jó mozgás. Ahelyett, hogy lecsúnyáznátok őket, inkább legyetek büszkék arra, hogy már 4 magyar lány is kijutott a VS showra, ami megjegyzem, óriási megtiszteltetésnek számít.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: