Starity

Jennifer Lawrence lenyúlta a műsort

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 28. 09:40 #41
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 170369
Kedvelem ezt a csajt, de igazából nem tartom valami hű, de nagy színésznőnek. Tudom sokan imádják az Éhezők viadalát, de nekem az első rész kínszenvedés volt. Ettől függetlenül meg fogom nézni a második részt, de hogy nem moziban az tutkó. Nekem ő nem az a típusú színész, aki miatt fizetek még egyszer a jegyért. Sőt, egy filmet se azért nézek meg, mert ő játszik benne. Ettől függetlenül szimpatikus lány és biztos vagyok benne, hogy még nagyobb sztárt fognak belőle csinálni, mint amilyen most. Ja és azt azért kétlem, hogy C. Bale-t vagy Amy A.-t le tudta volna "játszani". Most nagyon felkapták, mert Hollywood ilyen. Minden időszaknak meg vannak a maga sztárjai és most Jennifert dobta ki a gép.
2013. november 29. 16:46 #42
- törölt felhasználó -    
Szeretem Jenn-t smileeee.gif
2013. november 29. 22:33 #43
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Drukkolok neki, hogy ő kapja meg az Oscart <3 nagyon szeretem:)
2013. december 06. 10:08 #44
DarkEagle
DarkEagle
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 178551
mbgames: látszik hogy más filmet nem láttál tőle mert akkor nem írnál ilyen butaságot. Még gagyvúd előtt nagy színésznő volt csak nem felkapott mivel akkor még nem volt az Éhezők viadala. wink.gif
2013. december 17. 14:23 #45
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
Hozzászólás: 485
Azonosító: 170369
Tehát, ha nem esek seggre valakinek a színészi játékától és még le is merem írni, akkor az butaság. Hát igazad van. Tényleg vannak tőle gyengébb színésznők. Például: Nina Dobrev, Emma Roberts és még sorolhatnám. Igen, ebben a mezőnyben valóban kiemelkedő. Egyébként igazad van abban is, hogy csak 3-4 filmben láttam az Éhezők viadalán kívül, de ezen túl se fogok megnézni csak azért egy filmet, mert ő játszik benne. Az American Hustle-t se miatta várom.
2014. január 27. 11:22 #46
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Azonosító: 210400
Én láttam a filmet. És a véleményem szerint, Jen egyáltalán nem lopta el a show! Természetesen sok Jennifer rajongó csak miatta nézi meg a filmet, de ennyivel minden Bradley Cooper és Amy Adams rajongó is ezt teszi.
Szóval Jen egyáltalán nem lopta el a show-t, szimplán csak arról van itt szó, hogy sikeres!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok