Starity

Jennifer Lawrence lenyúlta a műsort

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 26. 16:56 #21
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Jen olyaaaan jó színésznő! :)Remélem megkapja a második Oscarját is. :heat:
2013. november 26. 17:05 #22
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Örültem, hogy végre jött pár konkrét infó a filmről. Amikor megérkeztek az első filmklipek Jenniferrel, már számítottam rá, hogy ez lesz vele kapcsolatban. Az eddigiek alapján szerintem a film simán belefér majd a főkategóriába, de az agyunkat nem fogjuk elvágni tőle. Russell harmadik rendezői jelölése nem biztos, hogy meglesz.

Bale nem hiszem, hogy játszik a férfi főszereplőknél, túl erős a konkurencia, Adams esetében pedig sajnos viszonylag megoszlanak a vélemények egyelőre. Eredetileg, ha jól tudom ő kapta volna ezt a nagyon látványos figurát, amivel el lehet lopni a showt, aztán valószínűleg valami változott. Nem is egyértelmű főszereplő, csak Jennifer miatt indítják annak, szóval, ha ott nem is jönne össze, a mellékszereplők közé remélem befér. Annyira ígéretesnek tűnt ez a szerep számomra, nem örülnék, ha a végén nem sikerülne semmit begyűjtenie érte.

A filmből Cooper és Lawrence vannak a leginkább kiemelve, az pedig tényleg nem semmi, hogy utóbbi könnyen el is vihetné a második díját 23 évesen, és ha erre csekély is az esély, azt megkockáztatom, hogy a jelölés már biztos, és ugye azzal is rekordot dönt. Egyébként nekem személy szerint az jött le az eddigi videók alapján, hogy bár kétség kívül rá szabták a karaktert, talán kicsit túl fiatal még ehhez a szerephez, de úgy látszik, ez nem lesz zavaró a filmben.

Ez most még csak egy vetítés persze, úgyhogy megvárom a végét, és reménykedem egy kicsivel lelkesebb fogadtatásban Adams (meg úgy az egész film) esetében is. Ha ez nem jön be, ott van neki még a Her, csak abból ugye már nem ő a fő mellékszereplői esélyes, hanem Johansson, akinek én is jó ideje drukkolok. A film körül viszont nem látok akkora hype-ot, hogy két jelölést is kapjon ugyanabban a kategóriában (ami szinte már most be van telve), és persze Scarlett esetében is igencsak kétséges a dolog…
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. november 26. 17:13 #23
- törölt felhasználó -    
Jó lenne ha megnyerné
2013. november 26. 17:20 #24
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2848
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Sok sikert Jennifernek, remélem megkapja a második Oscarját is. Biztos jól alakít ebben a filmben is.
2013. november 26. 18:11 #25
- törölt felhasználó -    
de jó lenne, ha megnyerné!!!! biggrin.gif
2013. november 26. 19:11 #26
- törölt felhasználó -    
Szerintem Jennifer nagyon megérdemelné az Oscar-díjat. Én nagyon örülnék neki, ha megnyerné. heart.gif
2013. november 26. 19:12 #27
liáÁSD
liáÁSD
új tag

StátuszJuramento de sal y limón,Prometimos querernos los dos :)
Hozzászólás: 61
Azonosító: 159595
Jennifer valóban az a színésznő aki kitűnik tehetségével legyen bármilyen filmről is szó! Megérdemelné a duplázást!
2013. november 26. 19:22 #28
- törölt felhasználó -    
Gratu Jen biggrin.gif Nem tehet róla, hogy kiemelkedő wink.gif Megérdemelné a 2. Oscart is heart.gif
2013. november 26. 19:50 #29
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Még mindig nem értem ennek a csajnak, hogy lett Oscar díja...xD
2013. november 26. 20:07 #30
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
kurrek, a helyzet ugyanaz, mint Gwyneth Paltrow-nál volt...rejtély.
2013. november 26. 20:42 #31
happyhoha
happyhoha
új tag
Hozzászólás: 64
Azonosító: 26439
Imádom Jennifer-t és szerintem nagyszerű színésznő, de tényleg jogos lenne, ha megint ő vinné el a szobrot? Csak mert azért elég erős a konkurencia és én személy szerint még annyi más színésznek is adnék Oscar-t...
2013. november 26. 20:44 #32
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (devilrose @ 2013.11.26. 20:07)
kurrek, a helyzet ugyanaz, mint Gwyneth Paltrow-nál volt...rejtély.

Isten látja lelkemet, nem szólnék én bele, mivel hiszek abban, hogy a színészet - mint minden más művészet - megítélése egy kizárólagosan szubjektív folyamat, de néha azért nem árt kitenni a buksi fejünket, és körbeszaglászni, hogy mi az általános közhangulat. Paltrow karrierje során egyetlen egy szerepéért kapott igazán nagy elismerést, és igen, annyira szerették a Szerelmes Shakespeare-ben, és főleg annyira szerették magát a filmet is, hogy rögtön megdobták egy Oscarral. Lawrence-t már 18 évesen a legkiemelkedőbb újoncként tüntették ki a Velencei Filmfesztiválon, és az Oscart sem első nekifutásra nyerte meg, hisz 20 évesen már jelölték A hallgatás törvényével.

A személyes véleménnyel semmi problémám, főképp ha valami alapja is van (magyarán ha az illető elegendő szerepben látta is az általa megítélendőt), de a hasonlítgatások kihozzák belőlem a tényfeltárót. És ezzel nem Paltrow ellen akarok lenni, akivel nincs semmi problémám, egyszerűen csak teljesen különböző irányokban mozog a két előadó. pardon.gif Tudom, hogy sokan azért fújnak rá, mert ilyen korán is fiatalon érte el azt, amit, de a közhiedelemmel ellentétben nem egyik pillanatról a másikra történt mindez. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. november 26. 22:37 #33
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Kedves mse90 smileeee.gif : Én nem fújok Lawrence-re, egyszerűen gyengének tartom, mint színésznő. Nekem azzal nem lenne bajom, ha valaki bejön az utcáról és robban a filmvásznon. Persze tudom, hogy itt nem erről van szó, mert szerepelt sorozatokban epizódszerepben és filmekben is. Az éhezők viadalát kb tízszer indítottam el, mire egyszer sikerült is végignézni. Kb ekkor kapott Oscart a Napos oldalért. Úgy ültem neki, hogy semmi előítélet, elvégre Oscart kapott érte. Na, de kérem kínszenvedés volt számomra minden perc, egy ilyen unalmas ywzs kategóriás film értékelhető kategória? Komolyan? A lány, mint ember szimpatikus, néhol gyerekesen vicces, de ezt tudjuk be a korának. Ami körülötte van az egy nagy lufi. Hilary Swank-nél 2000-ben csekély filmes múlttal a háta mögött nem éreztem azt, hogy most akkor miért is kapott Oscart. Szóval van olyan, mikor a tehetséget, az átlényegülést díjazzák.
Gwyneth Paltrow a Hetedikért érdemelt volna díjat, de Oscart azért se. Spielberg rokonságához tartozóként révén ért el oda, ahol van. Nála is vannak rosszabbak.
2013. november 26. 22:44 #34
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (devilrose @ 2013.11.26. 22:37)
Kedves mse90 smileeee.gif : Én nem fújok Lawrence-re, egyszerűen gyengének tartom, mint színésznő. Nekem azzal nem lenne bajom, ha valaki bejön az utcáról és robban a filmvásznon. Persze tudom, hogy itt nem erről van szó, mert szerepelt sorozatokban epizódszerepben és filmekben is. Az éhezők viadalát kb tízszer indítottam el, mire egyszer sikerült is végignézni. Kb ekkor kapott Oscart a Napos oldalért. Úgy ültem neki, hogy semmi előítélet, elvégre Oscart kapott érte. Na, de kérem kínszenvedés volt számomra minden perc, egy ilyen unalmas ywzs kategóriás film értékelhető kategória? Komolyan? A lány, mint ember szimpatikus, néhol gyerekesen vicces, de ezt tudjuk be a korának. Ami körülötte van az egy nagy lufi. Hilary Swank-nél 2000-ben csekély filmes múlttal a háta mögött nem éreztem azt, hogy most akkor miért is kapott Oscart. Szóval van olyan, mikor a tehetséget, az átlényegülést díjazzák. 
Gwyneth Paltrow a Hetedikért érdemelt volna  díjat, de Oscart azért se. Spielberg rokonságához tartozóként révén ért el oda, ahol van. Nála is vannak rosszabbak.

Ha ez megnyugtat, mire a kommentírásom végére értem és ráböktem az elküld gombra, már rájöttem, hogy marhaság, mert te nyilvánvalóan egy személyes véleményt nyilvánítottál, amit, mint már mondottam volt, tisztelek és becsülök. beer.gif (És főképp nem fogok érvekkel megváltoztatni...) Egyébként tartom, hogy Lawrence legjobb alakítását továbbra is A hallgatás törvényében adta, az másik kérdés, hogy azt meg vajmi kevesen látták. De ez mellékes és lényegtelen itt és most.
1 felhasználónak tetszik: Cannibal3
2013. november 26. 23:55 #35
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
nagyon kivancsi vagyok a filmre! ennyi jo szineszt egyutt! smileeee.gif
2013. november 27. 07:23 #36
Sajt200
Sajt200

StátuszRossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni. ˇˇ Dumbledore
Hozzászólás: 626
Azonosító: 196987
Jó film lesz, már várom smileeee.gif
Jennifer pedig nagyszerű színésznő, megérdemelne még egy Oscart biggrin.gif
2013. november 27. 13:02 #37
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Nem is csodálkozok, mert a huszonévesek közül Ő az egyetlen fantasztikus színésznő, simán megérdemelné az Oscart még egyszer, bár attól függ, hogy kik lesznek a jelöltek.
2013. november 27. 18:32 #38
Majomka03
Majomka03
pull the trigger

Státuszüres
Hozzászólás: 1397
Azonosító: 202119
Jezusom, mien haja a van a pen tongue.gif .En is mar varom wink.gif
2013. november 27. 18:57 #39
Dodóóó