Jennifer Lawrence lenyúlta a műsort
2013. november 26. 16:56
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Jen olyaaaan jó színésznő! :)Remélem megkapja a második Oscarját is. :heat:
2013. november 26. 17:05
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Örültem, hogy végre jött pár konkrét infó a filmről. Amikor megérkeztek az első filmklipek Jenniferrel, már számítottam rá, hogy ez lesz vele kapcsolatban. Az eddigiek alapján szerintem a film simán belefér majd a főkategóriába, de az agyunkat nem fogjuk elvágni tőle. Russell harmadik rendezői jelölése nem biztos, hogy meglesz.
Bale nem hiszem, hogy játszik a férfi főszereplőknél, túl erős a konkurencia, Adams esetében pedig sajnos viszonylag megoszlanak a vélemények egyelőre. Eredetileg, ha jól tudom ő kapta volna ezt a nagyon látványos figurát, amivel el lehet lopni a showt, aztán valószínűleg valami változott. Nem is egyértelmű főszereplő, csak Jennifer miatt indítják annak, szóval, ha ott nem is jönne össze, a mellékszereplők közé remélem befér. Annyira ígéretesnek tűnt ez a szerep számomra, nem örülnék, ha a végén nem sikerülne semmit begyűjtenie érte.
A filmből Cooper és Lawrence vannak a leginkább kiemelve, az pedig tényleg nem semmi, hogy utóbbi könnyen el is vihetné a második díját 23 évesen, és ha erre csekély is az esély, azt megkockáztatom, hogy a jelölés már biztos, és ugye azzal is rekordot dönt. Egyébként nekem személy szerint az jött le az eddigi videók alapján, hogy bár kétség kívül rá szabták a karaktert, talán kicsit túl fiatal még ehhez a szerephez, de úgy látszik, ez nem lesz zavaró a filmben.
Ez most még csak egy vetítés persze, úgyhogy megvárom a végét, és reménykedem egy kicsivel lelkesebb fogadtatásban Adams (meg úgy az egész film) esetében is. Ha ez nem jön be, ott van neki még a Her, csak abból ugye már nem ő a fő mellékszereplői esélyes, hanem Johansson, akinek én is jó ideje drukkolok. A film körül viszont nem látok akkora hype-ot, hogy két jelölést is kapjon ugyanabban a kategóriában (ami szinte már most be van telve), és persze Scarlett esetében is igencsak kétséges a dolog…
Bale nem hiszem, hogy játszik a férfi főszereplőknél, túl erős a konkurencia, Adams esetében pedig sajnos viszonylag megoszlanak a vélemények egyelőre. Eredetileg, ha jól tudom ő kapta volna ezt a nagyon látványos figurát, amivel el lehet lopni a showt, aztán valószínűleg valami változott. Nem is egyértelmű főszereplő, csak Jennifer miatt indítják annak, szóval, ha ott nem is jönne össze, a mellékszereplők közé remélem befér. Annyira ígéretesnek tűnt ez a szerep számomra, nem örülnék, ha a végén nem sikerülne semmit begyűjtenie érte.
A filmből Cooper és Lawrence vannak a leginkább kiemelve, az pedig tényleg nem semmi, hogy utóbbi könnyen el is vihetné a második díját 23 évesen, és ha erre csekély is az esély, azt megkockáztatom, hogy a jelölés már biztos, és ugye azzal is rekordot dönt. Egyébként nekem személy szerint az jött le az eddigi videók alapján, hogy bár kétség kívül rá szabták a karaktert, talán kicsit túl fiatal még ehhez a szerephez, de úgy látszik, ez nem lesz zavaró a filmben.
Ez most még csak egy vetítés persze, úgyhogy megvárom a végét, és reménykedem egy kicsivel lelkesebb fogadtatásban Adams (meg úgy az egész film) esetében is. Ha ez nem jön be, ott van neki még a Her, csak abból ugye már nem ő a fő mellékszereplői esélyes, hanem Johansson, akinek én is jó ideje drukkolok. A film körül viszont nem látok akkora hype-ot, hogy két jelölést is kapjon ugyanabban a kategóriában (ami szinte már most be van telve), és persze Scarlett esetében is igencsak kétséges a dolog…
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. november 26. 19:11
Szerintem Jennifer nagyon megérdemelné az Oscar-díjat. Én nagyon örülnék neki, ha megnyerné.
2013. november 26. 19:22
Gratu Jen
Nem tehet róla, hogy kiemelkedő
Megérdemelné a 2. Oscart is
2013. november 26. 20:42
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Imádom Jennifer-t és szerintem nagyszerű színésznő, de tényleg jogos lenne, ha megint ő vinné el a szobrot? Csak mert azért elég erős a konkurencia és én személy szerint még annyi más színésznek is adnék Oscar-t...
2013. november 26. 20:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.11.26. 20:07)
kurrek, a helyzet ugyanaz, mint Gwyneth Paltrow-nál volt...rejtély.
Isten látja lelkemet, nem szólnék én bele, mivel hiszek abban, hogy a színészet - mint minden más művészet - megítélése egy kizárólagosan szubjektív folyamat, de néha azért nem árt kitenni a buksi fejünket, és körbeszaglászni, hogy mi az általános közhangulat. Paltrow karrierje során egyetlen egy szerepéért kapott igazán nagy elismerést, és igen, annyira szerették a Szerelmes Shakespeare-ben, és főleg annyira szerették magát a filmet is, hogy rögtön megdobták egy Oscarral. Lawrence-t már 18 évesen a legkiemelkedőbb újoncként tüntették ki a Velencei Filmfesztiválon, és az Oscart sem első nekifutásra nyerte meg, hisz 20 évesen már jelölték A hallgatás törvényével.
A személyes véleménnyel semmi problémám, főképp ha valami alapja is van (magyarán ha az illető elegendő szerepben látta is az általa megítélendőt), de a hasonlítgatások kihozzák belőlem a tényfeltárót. És ezzel nem Paltrow ellen akarok lenni, akivel nincs semmi problémám, egyszerűen csak teljesen különböző irányokban mozog a két előadó.
Beyla
2013. november 26. 22:37
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Kedves mse90
: Én nem fújok Lawrence-re, egyszerűen gyengének tartom, mint színésznő. Nekem azzal nem lenne bajom, ha valaki bejön az utcáról és robban a filmvásznon. Persze tudom, hogy itt nem erről van szó, mert szerepelt sorozatokban epizódszerepben és filmekben is. Az éhezők viadalát kb tízszer indítottam el, mire egyszer sikerült is végignézni. Kb ekkor kapott Oscart a Napos oldalért. Úgy ültem neki, hogy semmi előítélet, elvégre Oscart kapott érte. Na, de kérem kínszenvedés volt számomra minden perc, egy ilyen unalmas ywzs kategóriás film értékelhető kategória? Komolyan? A lány, mint ember szimpatikus, néhol gyerekesen vicces, de ezt tudjuk be a korának. Ami körülötte van az egy nagy lufi. Hilary Swank-nél 2000-ben csekély filmes múlttal a háta mögött nem éreztem azt, hogy most akkor miért is kapott Oscart. Szóval van olyan, mikor a tehetséget, az átlényegülést díjazzák.
Gwyneth Paltrow a Hetedikért érdemelt volna díjat, de Oscart azért se. Spielberg rokonságához tartozóként révén ért el oda, ahol van. Nála is vannak rosszabbak.
Gwyneth Paltrow a Hetedikért érdemelt volna díjat, de Oscart azért se. Spielberg rokonságához tartozóként révén ért el oda, ahol van. Nála is vannak rosszabbak.
2013. november 26. 22:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.11.26. 22:37)
Kedves mse90
: Én nem fújok Lawrence-re, egyszerűen gyengének tartom, mint színésznő. Nekem azzal nem lenne bajom, ha valaki bejön az utcáról és robban a filmvásznon. Persze tudom, hogy itt nem erről van szó, mert szerepelt sorozatokban epizódszerepben és filmekben is. Az éhezők viadalát kb tízszer indítottam el, mire egyszer sikerült is végignézni. Kb ekkor kapott Oscart a Napos oldalért. Úgy ültem neki, hogy semmi előítélet, elvégre Oscart kapott érte. Na, de kérem kínszenvedés volt számomra minden perc, egy ilyen unalmas ywzs kategóriás film értékelhető kategória? Komolyan? A lány, mint ember szimpatikus, néhol gyerekesen vicces, de ezt tudjuk be a korának. Ami körülötte van az egy nagy lufi. Hilary Swank-nél 2000-ben csekély filmes múlttal a háta mögött nem éreztem azt, hogy most akkor miért is kapott Oscart. Szóval van olyan, mikor a tehetséget, az átlényegülést díjazzák.
Ha ez megnyugtat, mire a kommentírásom végére értem és ráböktem az elküld gombra, már rájöttem, hogy marhaság, mert te nyilvánvalóan egy személyes véleményt nyilvánítottál, amit, mint már mondottam volt, tisztelek és becsülök.
Cannibal3
2013. november 27. 13:02
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nem is csodálkozok, mert a huszonévesek közül Ő az egyetlen fantasztikus színésznő, simán megérdemelné az Oscart még egyszer, bár attól függ, hogy kik lesznek a jelöltek.
2013. november 27. 21:50
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nem csoda hogy lenyúlta *w*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.