Az AMA vörös szőnyeges ruhái
2013. november 26. 08:26
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Rihanna: Egyszerűen elképesztő ebben a szettben.
Jenner-lányok: Kendall elegáns volt. Kylie pedig biztos pár embert meglepett a frizurájával. Instagram oldalán láttam róla a képet, hogy fufrus lett. Szerintem így is nagyon gyönyörű!
Katy Perry: Szerényebben jelent meg de az a kistáska a kezében szerintem elég egyedi és elgondolkodtató.
Christina Aguilera: Gyönyörű!
Miley Cyrus: Jól néz ki ebben a sejtelmeses elegáns nadrágkosztümben. Nekem még a fellépő cicás bodyban is tetszett!
Jenner-lányok: Kendall elegáns volt. Kylie pedig biztos pár embert meglepett a frizurájával. Instagram oldalán láttam róla a képet, hogy fufrus lett. Szerintem így is nagyon gyönyörű!
Katy Perry: Szerényebben jelent meg de az a kistáska a kezében szerintem elég egyedi és elgondolkodtató.
Christina Aguilera: Gyönyörű!
Miley Cyrus: Jól néz ki ebben a sejtelmeses elegáns nadrágkosztümben. Nekem még a fellépő cicás bodyban is tetszett!
2013. november 26. 08:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ciara, Jordin Sparks, Christina Aguilera és Jennifer Lopez gyönyörűen néztek ki
Viszont én nem értek egyet Justin-nal, szerintem Taylor nem volt szép, aki ennyire lapos annak valamilyen más ruhát kellene választania, ráadásul a hasán sem passzolt rendesen.
Viszont én nem értek egyet Justin-nal, szerintem Taylor nem volt szép, aki ennyire lapos annak valamilyen más ruhát kellene választania, ráadásul a hasán sem passzolt rendesen.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. november 26. 08:35
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Gaga(meglepődtem rajta), Kesha, Jennifer és Taylor gyönyörű.
2013. november 26. 08:50
|
|
Lollipop99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 159731 offline
|
Miley gyönyörű.♥
2013. november 26. 09:06
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Rihanna elég közönséges.
Nicole Ricci anorexiás, gyűrött bőrét valóban szuperül kiemeli az a gönc.
Heidi a szombat esti lázból érkezett?
Emma Roberts nagyon benézte, a haja és a ruhája is rossz választás.
Christina gyönyörű, de az arca nagyon nyúzott.
Miley kétszer befér a zakó alá..inkább ment volna pucéran.
Taylor Swift valóban gyönyörű, minden klappol.
Jennifer Lopez egyik szettje se tetszik, túl sok.
Nicole Ricci anorexiás, gyűrött bőrét valóban szuperül kiemeli az a gönc.
Heidi a szombat esti lázból érkezett?
Emma Roberts nagyon benézte, a haja és a ruhája is rossz választás.
Christina gyönyörű, de az arca nagyon nyúzott.
Miley kétszer befér a zakó alá..inkább ment volna pucéran.
Taylor Swift valóban gyönyörű, minden klappol.
Jennifer Lopez egyik szettje se tetszik, túl sok.
2013. november 26. 11:13
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Miley,Emma,Kesha!
legszebbek
2013. november 26. 11:17
|
|
AGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 215279 offline
|
Taylorról a véleményem,hogy mikor a One Direction fotózkodott azzal a nővel,Vogue újság volt a neve,nem tudom mi na mindegy,az is ugyan ilyen ruhát viselt,és hát Tayloron elég viccesen nézz ki a ropi testével :DDD Sorry Tay de ez most nem sikerült
Egyébként vannak nagyon csúnya de nagyon szép ruhák is
Egyébként vannak nagyon csúnya de nagyon szép ruhák is
2013. november 26. 11:50
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Rihanna, Lady Gaga, Kesha, Ariana, Christina, Miley, Taylor, Jennifer és Katy ruhája volt a legszebb
2013. november 26. 12:27
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Hát Nicole Richien kívül nem igazán volt jó ruha, bár őt sem szeretem, de jól állt neki. Xtina sem vészes, Miley meglepően soka ruha, Jlo pedig hozta a szokásosat. Nekem pl. Ririé nagyon, de nagyon nem tetszik, ahogy Katy sem. Ariana és Taylor elmentek, bár voltak már jobb ruciban is.
2013. november 26. 12:40
Nekem egyaltalan nem tetszik se Miley-e valamint a Lady Gaga-e!
A Taylore,Katye valamint a Kesha haja tetszet a lagjobban!
A Taylore,Katye valamint a Kesha haja tetszet a lagjobban!
2013. november 26. 14:03
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Most meglepődtem egy kicsit,mivel szinte minden sztárt csinosnak és gyönyörűnek láttam.Még Miley is nagyon csinos volt,Christina fogyása pedig lenyűgöző.Drága hercegnőm természetesen ismét kitűnik a tömegből.Taylor valami káprázatosan nézett ki,és igazán szexi volt.
2013. november 26. 14:14
Nekem nem igazán tetszenek a ruhák. Xtina viszont gyönyörű, és JLo is csodásan fest.
2013. november 26. 14:53
Nekem néhány tetszett, aztán ennyi. A többi ronda volt. Kis meglepést okozott az extrém külsejű énekesnők öltözéke. Azt hittem megint valami ocsmány, feltűnő ruhában jelennek meg, de nem. Viszont Kesha haja nagyon tetszik *-*
2013. november 26. 15:32
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Mileynak nagyon nagyon jól áll és nagyon tetszik a stílusa!
De jó Kesháé is!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.