Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól
2013. november 25. 19:50
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát sajnálom. De szerintem ez az egész egy megrendezett baromság. Hogy kiesik a ByTheWay, akinek a facebookon, és mindenhol a legtöbb lájkja van, és őket rengetegen szeretik, nem mellesleg Ákossal párbajozik aki szintén egy jó. Aztán hirtelen, valami csoda árán Márk úgy dönt elmegy. Azért kicsit furcsa. De azért ByTheWay, a kedvenc.
2013. november 25. 20:00
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Az egészet előre elgondolják hogy ki essen ki és ezek nem valami jo hangúak
2013. november 25. 20:47
Háháá!!! Vérgre!!!
De hogy a francba jutott el idáig!???
Hajrá By the wayyyy!!!
De hogy a francba jutott el idáig!???
Hajrá By the wayyyy!!!
2013. november 25. 20:48
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Sajnálom hogy ő esett ki
2013. november 25. 20:54
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Nem hiszem el. Lili sokkalta jobb mint az az undormány. Ha a hangokat nézzük Lili ezerszer jobb. Szimpátia szerint is. Szegény Alföldi. Nincs már 1 versenyzője sem. ):
2013. november 25. 21:02
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
végre volt egy jól kinéző,jó hangú,jó kisugárzású versenyző akit öröm volt nézni,hogy tele van élettel és boldogsággal,erre az is kiseik...na most akkor hogy van ez??? a tehetségtelen ordítozó Krasznait meg istenítik?? legalább akkor nyerje meg a ByTheWay ők a másikok akik még tudnak jó zenét csinálni....
2013. november 25. 21:30
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Mostmár jó ideje nem nézem.Jobb is így
Szegény Alfi <3 Azért hajrá BTW és Krasznai Tünde és D.D.
2013. november 25. 21:44
|
|
Ab.kiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 183924 offline
|
Nem vágom hogy SZabó Ádám miért van még mindig bent... egyszerűen már nem tartozik ebbe a mezőnybe, Lilinek annyira jó hangja van, tele van energiával és élettel erre elküldik! Ez a srác meg megy tovább. Olyan bizonytalan és hamis hogy a falra mászom tőle és mégis ő megy tovább... a mentoroknak el kéne menni fülészetre, főleg tőth gabinak...
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. november 25. 22:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (LittleLillaDreamer @ 2013.11.25. 17:12)
Olvastam egyik kritikus oldalán:
"Van egy olyan érzésem, hogy Danics Dóra belebetegedne abba, ha a közös produkciók alatt nem énekelné le a többieket" És milyen igaz!!
"Van egy olyan érzésem, hogy Danics Dóra belebetegedne abba, ha a közös produkciók alatt nem énekelné le a többieket" És milyen igaz!!
Mert gondoljátok, hogy azt ő dönti el, mi?
2013. november 26. 11:28
Én nem tudom, nekem ő sosem volt igazán szimpatikus és meggyőző. Talán azért is van így, mert engem Janicsák Vecára emlékeztet, aki szintén soha nem volt a szívem csücske. Mondjuk Ádámot sem kedvelem, szerintem inkább maradhatott volna a harmónikájánál, ahhoz legalább konyított valamennyit. Az éneklés nem megy szegénynek, ami hang kijön belőle, az is nagy kínszenvedések árán, ami hosszú távon nem igazán jó. Lili orrhangja meg már az első adás óta irritál, ahogy az utóbbi időben a folyamatos fenékrázása is. Mindkettőt hazaküldtem volna, ha rajtam múlik.
Viszont nagyon örülök, hogy a Bytheway és Csordás Ákos bent vannak még, őket tényleg kedvelem, ahogy Krasznai Tünde is jó szokott lenni, ha jó dalt választanak neki. Danics Dóra meg semleges számomra, nekem mindegy, hogy ott van-e vagy nincs. Engem nem zavar, de ha bárkivel párbajozna, őt küldeném haza.
Viszont nagyon örülök, hogy a Bytheway és Csordás Ákos bent vannak még, őket tényleg kedvelem, ahogy Krasznai Tünde is jó szokott lenni, ha jó dalt választanak neki. Danics Dóra meg semleges számomra, nekem mindegy, hogy ott van-e vagy nincs. Engem nem zavar, de ha bárkivel párbajozna, őt küldeném haza.
2013. november 26. 12:08
Nem o kellet volna kiessen!
Adam sokkal rosszab volt mint Lili!
Adam sokkal rosszab volt mint Lili!
2013. november 26. 13:46
adam kellett volna kiessen..nah de ez az X-Faktor eddig is tok pocsek volt nem is ertem miert nezem...
2013. november 26. 14:42
|
GTamara14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 215028 offline
|
Egyébként nagyon sajnálom a Lilit, fantasztikus hangja hangja van, és ott lett volna a helye a top 3-ba is! Ádámnak annyi lehetőséget adnak már, hogy nem igaz, hogy még mindig mindenhol ott van.. Neki kellett volna kiesni nem PLilinek.. Nagyon nagy kedvenc voltál Lili, és a ByTheWayt is szeretem, de téged 1000* jobban<3333 Sok sikert a továbbiakban :*
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.