Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól
2013. november 25. 18:03
|
|
Benita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 186373 offline
|
Lilinek kellett volna maradni !!!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. november 25. 18:23
Attól, hogy valakit beválogatnak az XFaktorba, nem lesz énekesnő! Pláne, hogy nálunk bunda az egész...!
2013. november 25. 18:34
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Fura lesz amit mondok, de szerintem Ádámnak kellett volna mennie. Lehet, hogy zenészként megállja a helyét, de énekesnek már nem. Vastag Csaba óta nem fordult meg az X-Faktor színpadán ekkora fahanggal "megáldott" énekes. Lili-t nem kedvelem, és tehetségesnek sem tartom, de énekhangilag valamivel túlszárnyalja harmónikás barátunkat. Jövő héten viszont tuti Ádám megy. Remélem Danics Dóri nyeri meg. Lehet, hogy nem egy szépségkirálynő a csaj, de TUD énekelni. De valamiért az az érzésem, hogy az "élőnagybőgő" Krasznai Tündével nyeretik meg a versenyt. :/
2013. november 25. 18:35
|
|
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline
|
én nem nézem,úgyhogy asszempártatlen maradok. xDD
2013. november 25. 18:57
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Hajrá Szabó Ádám!
2013. november 25. 18:59
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Lehet, hogy már mindenkinek elege van belőlem, de nekem is van véleményem.Most is...
Nagyon nagyot csalódtam az XF-ben.Mi a francot keres még ott Krasznai Tünde?És tudom, hogy nem Ő párbajozott, pedig milyen jó is lett volna.De Alföldi Robi úgyse Őt küldte volna haza, mert Tündi nyal neki.Látszik, annyira feltűnően csinálja. -.-"
A másik az, hogy azért, mert Lili fiatal, még nem azt jelenti, hogy nincsen jó hangja.Mert pedig az van neki.És Ádám is a szavazatok nagy részét azért kapja, mert a Csillag Születikben szerepelt.És ez egy nagy csalás!
Ez már teljesen BUNDA!
Nagyon nagyot csalódtam az XF-ben.Mi a francot keres még ott Krasznai Tünde?És tudom, hogy nem Ő párbajozott, pedig milyen jó is lett volna.De Alföldi Robi úgyse Őt küldte volna haza, mert Tündi nyal neki.Látszik, annyira feltűnően csinálja. -.-"
A másik az, hogy azért, mert Lili fiatal, még nem azt jelenti, hogy nincsen jó hangja.Mert pedig az van neki.És Ádám is a szavazatok nagy részét azért kapja, mert a Csillag Születikben szerepelt.És ez egy nagy csalás!
Ez már teljesen BUNDA!
2013. november 25. 19:01
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
csodálkozok, hogy eddig eljutott!
2013. november 25. 19:15
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
szerintem idén női győztese lesz a versenynek. nagyon meg akarják nyeretni Tündével az X-faktort....semmi bajom vele, tetszik a hangja, de nem biztos, hogy neki kellene képviselnie Magyarországot mondjuk a jövő évi Eurovíziós dalfesztiválon...márpedig, ha megnyeri onnan már egyenes út vezet egy nagyobb versenyig...
ja és egyébként nem Ádám ejtette ki a 2 Lilit, hanem a mentorok illetve a nézők...csak mert látom ez sokaknak talán újdonság lehet.
ja és egyébként nem Ádám ejtette ki a 2 Lilit, hanem a mentorok illetve a nézők...csak mert látom ez sokaknak talán újdonság lehet.
2013. november 25. 19:24
Sajnálom,de azért lássuk be,hogy az X -faktorba vannak Lilinél,sokkal jobb hanguak!
2013. november 25. 19:25
|
|
tomko1123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 125138 offline
|
az egész Xfactor bunda a bozsek gyerek elhúz utána a közönség visszanyalja a bytheway tinibandát most kiesik egy olyan ellen Lili aki már egyszer befutott . Komolyan mi lesz még????
2013. november 25. 19:47
|
vivaespana98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 204187 offline
|
Ádám !♥Nagyon örülök hogy ő maradt benn,attól függetlenül hogy mindkettejüket szerettem viszont akik olyanokat írnak hogy Ádám miatt esett ki Lili,azok nincsenek képbe azzal hogy azért esett ki mert nem kapott elég szavazatot.Akik itt írogatnak hogy Ádám rossz volt azoknak üzenem hogy szavazni kellett volna talán és akkor most Ádám ment volna haza!(remélem ez nem fordul elő) HAJRÁ ÁDÁM!♥♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.