Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól
2013. november 25. 14:57
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
khmm... öhhhmmm... hmmm.... BUNDA! márcsak a BTW maradt bent:/ és majd olyan hányadékok nyerik meg mint a krasznaj meg a danícs tarisznyás lyán:/ BUNDA!!!!!
2013. november 25. 14:57
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Hajrá ByTheWay!<3
2013. november 25. 15:19
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Alföldi kiesett...
:leborulo: Nem tudom,nem nézem idén ezt a szennyet,borzalmas ez a mezőny.A mentorok pedig...no comment.Eljutottunk odáig hogy Geszti a legjobb mentor...-.-
2013. november 25. 15:22
Ádám pocsék volt szombaton és vasárnap is és úgy am blokk a legtöbb adásban. Ha annyira bent akarják tartani, akkor adjanak neki egy harmonikát, zongorát, stb... mert így ő is szenved meg a nézők is. >_<
A másik, hogy Geszti egy hatalmas nagy görény, csak azt sajnálom, hogy a 2 Lili, különösen Batánovics (aki klasszisokkal jobb, mint PLili, szánalmas, hogy már az elején ki kellett esnie, min top3-ba lett volna a helye) az ő kicsinyességének esett áldozatul. A vak is látja mennyire rühelli Alföldit, minden egyes mondatát vagy kifordítja vagy az ellenkezőjét vágja rá, ne adj Isten ha mégis ugyanúgy vélekedne, akkor is jön a "DE!" szócska. 101%-ig biztos vagyok benne, ha Szikora Geszti után mondta volna a nevet, akkor ő is PLilit küldi haza. Sajnálom Alföldit, ő a legnormálisabb ember aki helyet foglal a zsűriben, egyúttal az ő versenyzői voltak a legérdekesebbek, legkülönlegesebbek.
A másik, hogy Geszti egy hatalmas nagy görény, csak azt sajnálom, hogy a 2 Lili, különösen Batánovics (aki klasszisokkal jobb, mint PLili, szánalmas, hogy már az elején ki kellett esnie, min top3-ba lett volna a helye) az ő kicsinyességének esett áldozatul. A vak is látja mennyire rühelli Alföldit, minden egyes mondatát vagy kifordítja vagy az ellenkezőjét vágja rá, ne adj Isten ha mégis ugyanúgy vélekedne, akkor is jön a "DE!" szócska. 101%-ig biztos vagyok benne, ha Szikora Geszti után mondta volna a nevet, akkor ő is PLilit küldi haza. Sajnálom Alföldit, ő a legnormálisabb ember aki helyet foglal a zsűriben, egyúttal az ő versenyzői voltak a legérdekesebbek, legkülönlegesebbek.
2013. november 25. 15:25
Szerintem is Ádám pocsék volt szombaton.De a vasárnapi az nagyon tetszett! Inkább Lili mint Ádám...Sajnálom..Robit hogy nincs mentoráltja! Én nagyon bírom Robit! <3
2013. november 25. 15:28
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Ezzel bebizonyosodott, hogy nem a tehetség számít idén sem, hanem a megjelenés. Lili meg is nyerhette volna, Ádámnak pedig semmi keresnivalója a versenyben, mivel nem igazságos, hogy neki már eleve több esélye van, mivel már ismert. A készítők helyében bevezetném azt a szabályt, hogy olyanok nem jelentkezhetnének, akik valamely másik tehetségkutató élő adásában korábban szerepeltek, vagy máshonnan már ismertek. (Így Márk sem indulhatott volna, de ő szerencsére már nincs bent.) Emellett Ádámot tegnap este gyűlöltem meg: kiejtette a 2 Lilit, akik a leginkább megérdemelték volna, hogy elmenjenek a végsőkig. Ezek után már csak Dórában bízom, neki kell nyernie! Remélem, a forgatókönyvírók is így gondolják. És azt is szeretném, hogy Ádám a következő adásban kiessen!
2013. november 25. 15:30
Hát gáz, de semmi helye nem volt a versenyben. Bár szerintem itt már csak Ákosnak és Dórinak van helye a műsorban. De ha jobban belegondolok, mégsem.. Ez egy nyomorék műsor, amiben a legrosszabbak maradnak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: