Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól
2013. november 24. 22:40
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Pedig jó volt a Girls Aloud nóta tőle! Úgy tűnik kezdenek rájönni, hogy mai modern zenét is kell énekeltetni velük, és nem 10-20 éves dalokat, bár az is akad jöcskán sajnos!
2013. november 24. 22:56
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
A döntéssel egyet értek, Lili sokkal gyengébb Ádámnál, ráadásul az új ribis imidzse undorító. Csak Alföldi miatt fáj a szívem, ő a kedvenc mentorom.
2013. november 24. 23:00
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Pedig Lili sokkal jobb mint Ádám
2013. november 24. 23:07
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez van mondjuk nem nézem!
2013. november 24. 23:32
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Tegnap az első dalánál már tudtam, hogy így lesz, mert az nagyon rossz volt, maga a dal, éneklést nem kívánt. De ma azért még reménykedtem. Geszti hozta a formáját megint persze, Szikora szavazata után már nyilvánvaló volt, hogy mi lesz. Nem tartom igazságosnak (mondjuk azt sem, hogy ő maradt utoljára B. Lili meg Anikó után...), mert Ádám szörnyen gyenge volt mindkét tegnapi dalában (meg mondjuk a Sweet Dreamsen kívül az összesben), Lilinek viszont a második dal nagyon passzolt a hangjához, a párbaj dala meg szintén jó volt. Már biztos vagyok benne, hogy a bőgőhangúval nyeretik meg, annyira látszik, hogy az egész koncepció arra épül, a zsűri állandó ajnározása egyszerűen nevetséges egy olyan nőnél, akinek a "magas" hangjai ugyanolyanok, mint a "mélyek". Egyszerűen rémes. Aztán gondolom az embereknek önigazolás is ez, hogy mennyire egyedi ízlésük van, amiért egy ilyen IGAZI EGYÉNISÉGET szeretnek ilyen IGAZÁN ÉRDEKES HANGGAL. Hogyne
Szombaton Ákos volt a legjobb, pedig nekem abszolút semleges a gyerek, de a Lovasi produkcióját leszámítva még sosem volt ilyen érdekes és erős. Mindkét dala teli találat volt, mármint ahogy előadta. A többiekkel mind volt bajom, de Lilinek meg Dórának legalább 1-1 dala jó volt. Innentől Alföldi szabadon szemétkedhetne, kár hogy ő nem ilyen.
Szombaton Ákos volt a legjobb, pedig nekem abszolút semleges a gyerek, de a Lovasi produkcióját leszámítva még sosem volt ilyen érdekes és erős. Mindkét dala teli találat volt, mármint ahogy előadta. A többiekkel mind volt bajom, de Lilinek meg Dórának legalább 1-1 dala jó volt. Innentől Alföldi szabadon szemétkedhetne, kár hogy ő nem ilyen.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. november 25. 05:50
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Alföldi♥ mentoráltja és a kedvencem egymás ellen? Hát ez mi ez kérem? Lili hatalmasat énekelt, de sajnos az utolsó utáni pillanatban... Még Robi is megkönnyezte :') Szerintem igenis jó hangja volt, de talán csak azért sajnálom, mert Robi mentoráltja volt..
2013. november 25. 06:27
Nem akarok gonosznak tűnni, de örülök, hogy kiesett. Persze, nem volt rossz hangja, de olyan jó sem volt. Ádám se volt jobb, ő csak egy hangszerrel tud igazán jól énekelni, anélkül elvérzik a színpadon.
2013. november 25. 06:32
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én nagyon sajnálom hogy kiesett ! Én imádtam őt ♥
2013. november 25. 07:06
Sajnálom hogy kiesett! Ő volt az egyik kedvencem!!
2013. november 25. 09:10
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Csordás Ákost és Szabó Ádámot csak ne szapuljátok itt,mert még ők is jobbak,mint az önsajnáltató Olá' Gergő.Lilit sajnálom,én kedveltem.Annak az irritáló Danics Dórának kellet volna kiesnie.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.