Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmben ezúttal nem Farkason vagy Magnetón, hanem Charles Xavieren lesz a hangsúly.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Men: a professzorra fókuszál az újabb epizód
2013. november 24. 18:19
Már iszonyatosan várom a filmet ,minap megnéztem az előző részét is.Örülök ,hogy rajta lesz a hangsúly.James és Patrick kiváló színészek ,biztos jó lesz a film.Na ,és a szülinapomon kerül a mozikba!
2013. november 24. 18:28
Helyes. Farkas szőrcsimbók testéről már úgyis forgattak öt filmet. Nagyon várom már amúgy.
2013. november 24. 18:31
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon-nagyon várom már!!!
2013. november 24. 18:42
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Én még mindig nem tudom, hogy fogják ezt épkézláb megoldani, és ennyi embert egyensúlyozgatni.
Úgy, értem...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/X-Men_Days_of_Future_Past_cast_by_Gage_Skidmore.jpg
Kell, hogy valahova fókuszáljon az egész, és jó is, hogy a Profra mennek rá, de ezeket az embereket is mind bele kell rakni valahova a történetbe. Na, majd meglátjuk...
Úgy, értem...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/X-Men_Days_of_Future_Past_cast_by_Gage_Skidmore.jpg
Kell, hogy valahova fókuszáljon az egész, és jó is, hogy a Profra mennek rá, de ezeket az embereket is mind bele kell rakni valahova a történetbe. Na, majd meglátjuk...
2013. november 24. 18:50
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
És szerepelni fog benne Mistique. Ez a lényeg
)
2013. november 24. 19:44
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Kiszámítható volt. Már volt kettő rész is Farkas történetéről, akkor az X-Men: Elsők szerintem inkább Erik múltjáról és arról szólt, hogy miért is lett ilyen, minthogy ténylegesen az elsőkről, akkor az X-Men az ellenállás vége pedig kicsit hajlott Jean felé. Csak a professzort hagyták ki a sorból, a főbb főszereplők közül, így gondoltam, hogy ez az újba inkább ő lesz a középpontban. Igazából kicsit örülök is neki, mert róla mindig is olyan keveset lehetett tudni, mert az öreg nagyon kis titokzatos volt az egész X-Men történetében.
2013. november 24. 20:14
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én már nagyon várom, Michael és James fantasztikusak
2013. november 24. 22:12
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Én nem tudok addig várni!!!!! egy év!!! ki bírja azt ki????
2013. november 25. 19:41
Wááá, ez nagyon jó hír
Mindig is többet akartam róla tudni, James remekül játsza
2013. november 26. 15:49
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Én már nagyon várom az új részt*-*
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

1 felhasználónak tetszik: