Földönkívüliek: higgyünk-e bennük vagy sem?
2013. december 22. 17:15
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Én hiszek a szellemekben, hiszek sok minden földöntúli dologban, de az Ufókban nem.
2013. december 23. 13:02
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Én hiszek a természet feletti dolgokban, a szellemekben stb. az UFOkhoz kapcsolódóan: semmi sem lehetetlen.
2013. december 24. 12:10
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
én hiszek bennük. egyszer láttam is. táborban este bátorságbróbára mentünk az erdőbe. én és az egyik haverom lemaradtunk. azt láttuk hogy valami a búzák közül felemelkedik majd elkezd repülni. rohantunk a többiekhez de mire visszajöttek velünk eltűnt
2013. december 24. 21:38
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Én is hiszek a természet felleti dolgokban!
2013. december 26. 14:44
|
|
Darcydoo12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 217110 offline
|
A KABONAKŐRŐKET EMBEREK CSINÁLJÁK: egyik nap a sprektumon láttam dok. filmet erről, az volt hogy aszzem 5 ember 4 óra alatt teljes sőtétben
csinált egy kabonakőrt, ami bazi bonyolult volt
és még csak nem is ők tervezték
úgy csinálták hogy a talpukon deszka volt
és úgy jártak kőrbe, a kőr kőzepén volt egy társuk aki tartotta a madzagot és a kőrül ment a másik
csinált egy kabonakőrt, ami bazi bonyolult volt
és még csak nem is ők tervezték
úgy csinálták hogy a talpukon deszka volt
és úgy jártak kőrbe, a kőr kőzepén volt egy társuk aki tartotta a madzagot és a kőrül ment a másik
2013. december 27. 00:22
|
|
LolaRoseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 211928 offline
|
a világegyetem végtelen azaz végtelen bolygó van benne (vszínűleg)azaz szinte lehetetlen hogy csak a földön legyen élet.Szerintem biztos léteznek UFÓk még akkor is ha a cikkben leírtak fele sem igaz, egybként nem tudom hogy jönnek ide a szellemek
2014. január 03. 09:57
Jó cikk lett!Ha léteznek is -én azt mondom,hogy nem hiszem,hogy csak mi vagyunk/létezünk/élünk az univerzumban-az én köreimet nem nagyon érdekeltetik.
2014. január 13. 09:35
|
Morzsefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 219186 offline
|
Ha a világegyetem méretét nézzük,naiv dolog lenne az emberiség részéről ha azt gondolná,ő az egyedüli faj az univerzumban.Nem hinném hogy különlegesek lennénk,vagy kitüntetett helyünk van a világegyetemben,hisz több milliárd a naphoz hasonló csillag. Valószínűleg a lakható bolygók száma sem kevés:-)Biztosra veszem hogy nem vagyunk egyedül,az viszont más kérdés,milyenek lehetnek az idegenek.Bizonyára sok meglepő dolgot találnánk odakint.
2014. március 03. 10:27
Idézet (csillámpóni089 @ 2013.12.19. 12:08)
Valósínű,hogy kamu.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: