Földönkívüliek: higgyünk-e bennük vagy sem?
2013. november 24. 19:07
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
simán lehet hogy léteznek. amugy jo cikk lett
2013. november 24. 19:11
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nos, mint ahogy az előttem szólók is kifejtették, olyan nincs, hogy csak a Földön legyen élet egy univerzumban, melynek nagyságát fel sem lehet ép ésszel fogni. Ha itt kialakulhatott élet, akkor a francesetudja hány csillagködben meg hol is simán ugyanúgy kialakulhatott.
Mindazonáltal, én jobban szeretek édes tudatlanságban élni, és nem belegondolni abba, hogy akár több idegen létforma is rendszeresen látogat minket, mi több, nyilván a miénknél jóval fejlettebb technológiával rendelkeznek, ami ugyebár felvet kérdéseket.
És akkor meg se pendítsük az a vonalat, amit már rengeteg film és sorozat bemutatott: hogy köztünk élnek.
És végezetül annyit, hogy simán el tudom képzelni, hogy ez csak egy apró kicsi része azoknak a tárgyi bizonyítékoknak, amikkel a különböző szervezetek rendelkeznek. Ezerrel megy a parasztvakítás, és annyi mindent eltussolnak (NASA?), hogy inkább ne is menjünk bővebben bele.
Mindazonáltal, én jobban szeretek édes tudatlanságban élni, és nem belegondolni abba, hogy akár több idegen létforma is rendszeresen látogat minket, mi több, nyilván a miénknél jóval fejlettebb technológiával rendelkeznek, ami ugyebár felvet kérdéseket.
És akkor meg se pendítsük az a vonalat, amit már rengeteg film és sorozat bemutatott: hogy köztünk élnek.
És végezetül annyit, hogy simán el tudom képzelni, hogy ez csak egy apró kicsi része azoknak a tárgyi bizonyítékoknak, amikkel a különböző szervezetek rendelkeznek. Ezerrel megy a parasztvakítás, és annyi mindent eltussolnak (NASA?), hogy inkább ne is menjünk bővebben bele.
2013. november 24. 19:12
|
martinkagreta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199848 offline
|
Én nem tudom.hiszek is meg nem is bennük
2013. november 24. 20:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Szerintem ez annyira nem hit kérdése. Egy épeszű embernek nyilvánvaló, ha belegondol: Amekkora az univerzum (sőt, állítólag több párhuzamos univerzum van) - és ebből következően amennyi bolygó - van, lehetetlen, hogy ne legyen máshol is élet.
Az hit kérdése inkább, hogy tényleg eljöttek-e ide, és tényleg jószándékúak-e, vagy egyáltalán lehet-e hinni azoknak az embereknek, akik különböző típusú találkozásokról számoltak be.
Imádom ezt a témát, nagyon rejtélyes.
Az hit kérdése inkább, hogy tényleg eljöttek-e ide, és tényleg jószándékúak-e, vagy egyáltalán lehet-e hinni azoknak az embereknek, akik különböző típusú találkozásokról számoltak be.
Imádom ezt a témát, nagyon rejtélyes.
2013. november 24. 20:44
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.24. 20:38)
Én hiszek bennük és ezúton tájékoztatom a tudosokat is, hogy megleltem azt az egysejtű életformát amit annyira keresnek

Lájkot neki.
Mellesleg én is hiszek. Kizárt, hogy ne legyen rajtunk kívül élet...Meg a fönti kép is igazolja az állításainkat.
2013. november 24. 20:47
|
|
g.erika.99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 205924 offline
|
Több mint valószínű, hogy nem mi vagyunk az egyetlen értelmes létforma a világűrben. Azt hogy idelátogattak nem tartom túl valószínűnek, bár ki tudja. Az emberek sok mindent képesek kitalálni csak azért, hogy felhívják magukra a figyelmet. Szóval mindenki hisz amit akár de attól még senki sem fogja tudni a 100%-os igazságot.
Egyébként még a NASA is csak találgat néhány dologban, mert nem elég fejlett a technológia, és épp emiatt az , hogy ilyen téren mindenbe bele lehet magyarázni amit akarsz.
Egyébként még a NASA is csak találgat néhány dologban, mert nem elég fejlett a technológia, és épp emiatt az , hogy ilyen téren mindenbe bele lehet magyarázni amit akarsz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: