Idézet (Hugii 570 @ 2014.01.28. 21:15)
Végignéztem ma este ezt a koncertet, nos, három órán át még elhallgattam volna... vagy tovább. Fantasztikus ez a csaj! A hangja valami eszméletlen... és hogy tud ilyen gyönyörű lenni? Én miért nem nézek így ki? :'DD Az pedig, hogy mennyire kedves és édes a rajongóival... Amikor a Video Games-nél lement a színpadról, alig tudott énekelni, mert mosolygott, meg nevetett a rajongókon, fantasztikusan aranyos, hogy ennyire törődő és kedves velük. Szörnyen imádom Lanát, minden ilyen koncertnél, klipnél, dalnál egyre jobban, imádom, amit megtestesít, őt magát, a kisugárzását...
Bocsi, ezt most muszáj volt.
Én meg pont a rövidsége miatt szeretem

Egy több órás koncertet nem lenne idegem végignézni videón. Élőben sokkal inkább

És hát igen, sok fellépésén csinálja ezt

Volt egy durva 2 hét az életemben amikor non-stop csak Lana fellépéseket nézegettem. Így már felismerem a zongoristáját meg a gitárosát is

Mindig ha látja, hogy nyújtanak neki valamit és eléri, el szokta venni, van, hogy meg is köszöni ha úgy jön ki a dal. Kicsit tartogatja, majd lerakja a színpad közepére a mikrofonhoz. A koncert végén mindig összeszedi őket és úgy megy el

És hát szépnek szép, de azt sem szabad elfelejteni, hogy marhára nem természetes a fellépésein...Műköröm, műszempilla és ugye az ajkait is feltöltette...Ez a kép pl tegnapelőtt készült róla, itt nem annyira mű