Hát.. szerintem ezek mindennapi reklámok, mosolyogni még mosolyogtat,de azért nem vicces,hogy nevessek rajta..
2 előttem szólóval értek egyet..pokerface (Y)
Hírességek vicces reklámjai – múltból és jelenből
2013. november 25. 07:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ezeket a reklámokat leginkább azok értékelik - szerintem - akik ismerik a benne szereplőket is. A legtöbb utal rájuk így vagy úgy, ettől még emelik a mosolyfaktort. Azt is megértem, ha valakinek nem viccesek. Én is láttam már nem egy dolgot, amit más iszonyatosan viccesnek talált, én meg csak lestem, mint a lukinyúl, hogy ebben mi a poén... Mondjuk ebben a cikkben nem csak a humort emeltem ki, hanem az aranyosságot is.
Igazából adott volt 1-2 reklám, amit szerettem volna megosztani és kellett keresni melléjük mást, hogy legyen belőle egy cikk. Ezt az írásomat nem is érzem akkora volumenűnek vagy hírértékűnek. De az ajtó nyitva áll mások előtt is. Ha valaki tud aranyosabb, viccesebb reklámokat hírességekkel, hát rajta, gyűjtse össze és írja meg. Szívesen elolvasom, megnézem. Én csak próbálok kreatív lenni, olyan ötletekkel előállni, amik valóak az oldalra, de ugyanakkor érdekesebbek lehetnek az átlagosnál.
Igazából adott volt 1-2 reklám, amit szerettem volna megosztani és kellett keresni melléjük mást, hogy legyen belőle egy cikk. Ezt az írásomat nem is érzem akkora volumenűnek vagy hírértékűnek. De az ajtó nyitva áll mások előtt is. Ha valaki tud aranyosabb, viccesebb reklámokat hírességekkel, hát rajta, gyűjtse össze és írja meg. Szívesen elolvasom, megnézem. Én csak próbálok kreatív lenni, olyan ötletekkel előállni, amik valóak az oldalra, de ugyanakkor érdekesebbek lehetnek az átlagosnál.
2013. november 25. 14:28
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
Chh egyiket sem ismerem...
2013. december 06. 16:16
|
|
MeryemForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 215245 offline
|
Legjobb (szerintem) Meryem és Halit ♥
2013. december 07. 22:01
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Nagyon jók
A cikk is nagyon tetszik, viszont akik itt azt mondják, hogy egyikük nevét sem hallották még, inkább maradjanak csönben, csak lejáratják magukat.
2013. december 21. 11:56
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
Meryem és Halit reklámja a legjobb ♥(: legeslegjobb^^
2014. augusztus 10. 20:52
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Meryem és Halit reklámja nálam is viszi a pálmát. Olyan cukik ♥
A cikk pedig remek!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: