Liptai Claudia nem akar többé fiatalabb fiút
2013. november 26. 09:18
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Szerintem egyszerűen csak felfújta a média kapcsolatot, valakivel párszor találkozik és már cikkeznek a lapok, hogy "járnak". Claudiának is lehetne több esze, miket beszél (nem pont a fenti megjegyzésre értem), ennyi idősen kezelhetné már jobban a médiát és hiénáit.
2013. november 26. 17:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2013.11.24. 13:40)
Nem az én dolgom, hogy beleszóljak, de hadd mondjam el, nem túl természetes, hogy egy idősebb nő, és egy fiatalabb férfi jöjjön össze. Komolyan, nézzétek csak meg az állatvilágot! Csak az embereknek van az a hülye hóbortjuk, hogy a 65 éves tanárnő bármikor lefeküdhet a 15 éves diákkal. Az állatoknál is a nősténynek kell fiatalabbnak lennie, hogy a kölyköt meg tudja szülni, és fel tudja nevelni. Állítólag az emberekben is megvan ez az ösztön, de nem mernék rá fogadni...
Én is hasonlóan gondolom. Az idősebb férfi, fiatalabb nő felállással semmi bajom, de fordítva én sem bírom megérteni. De ez én vagyok. Nincs jogunk beleszólni mások magánéletébe.
2013. november 28. 08:38
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Ez az idősebb férfi-fiatalabb nő duma mennyivel jobb? Hiszen a nők jóval tovább élnek...
Szórakozni nem mindegy? A jelenlévők többsége tuti összejönne pár idősebb híres, gyönyörű nővel, ugye???
Szórakozni nem mindegy? A jelenlévők többsége tuti összejönne pár idősebb híres, gyönyörű nővel, ugye???
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: