50 éves a Doctor Who
2013. november 26. 09:30
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hétvégén tervezem megnézni. Olvastam róla hideget-meleget, majd kiderül, hogy melyik tábornak adok igazat. Annyi bizonyos, hogy David Tennantért, Billie Piperért és a National Galleryért a pirospontot előre beírtam az ellenőrzőbe.
Nekem egyébként Christopher
a kedvenc Doktorom. De aki ismer, az úgyis tudja rólam.
Nekem egyébként Christopher
1 felhasználónak tetszik:
drfan
2013. november 28. 17:37
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Úristen, az a nap annyira jó volt <3. Kezdve azzal, hogy az 50. évfordulós rész előtt megnéztem a CBBC-n egy Sarah Jane kalandjais részt, aztán jött a DW. Szerintem ez az eddigi (Classic Doctor Who-t is beleszámítva) a legeslegjobb rész lett. Tennant, és Billie Piper vissza térése volt az egyik legjobb dolog a "filmben." De aminek a legjobban örültem, illetve a legnagyobb meglepetés volt, hogy a végén Tom Baker is szerepelt a részben
. *-* Szóval (először mondok ilyet) Le a kalappal Moffatka előtt. Aztán megnéztem a DW After Partyt is.
Olyan jó volt látni, hogy mennyi útitársa ott volt a Doktornak és, hogy megjelent Sylvester McCoy és Colin Baker és Peter Davison is a régi dokik közül. Aztán még a Doctor Who Ultimate Gudie-ot is megnéztem, szóval nagyjából az egész estém DW-ből állt. Másnap pedig az An Adventure of Space and Time-ot. Az 50th-hoz visszatérve még annyi, hogy nem volt az igazi Elisabeth Sladen nélkül. :/
2013. december 02. 19:36
|
|
imod99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 182173 offline
|
Imádom!
Én csak 2005-től láttam, a kedvenc dokim pedig David Tennant.
Először 6 éves voltam amikor láttam és nagyon megijedtem tőle, mert pont egy olyan rész volt.De aztán 11 évesen elkezdtem nézni és azóta imádom.
Én csak 2005-től láttam, a kedvenc dokim pedig David Tennant.
Először 6 éves voltam amikor láttam és nagyon megijedtem tőle, mert pont egy olyan rész volt.De aztán 11 évesen elkezdtem nézni és azóta imádom.
2013. december 30. 23:29
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Matt és a többiek nagyott alkottak! Legjobban a fezes rész tetszett bár a vége is jó volt... Már le ment a karácsonyi epizód (amit végig bőgtem) és 11. Doktor is elment " 'We all change... When you think
about it. We're all different people
all through our lives. And that's Ok,
that's good, you've got to keep
moving, so long as you remember all
the people you use to be. I will not
forget one line if this. Not one day. I
swear. I will always remember when
the Doctor was me. " Itt sírtam el magam (ez nem az évfordulosbol van hanem a karibòl)
about it. We're all different people
all through our lives. And that's Ok,
that's good, you've got to keep
moving, so long as you remember all
the people you use to be. I will not
forget one line if this. Not one day. I
swear. I will always remember when
the Doctor was me. " Itt sírtam el magam (ez nem az évfordulosbol van hanem a karibòl)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.