Directioner vagyok ezt így mondom.
Együtt erősek nagyon tényleg nagyon hamar meghódították a világot de külön-külön már nem lennének ilyen erősek.
Csapatban az erő
Simon Cowell: „A One Direction fel fog oszlani!”
2013. november 23. 14:33
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
2013. november 23. 14:44
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Louisnak igaza van! mindig a holnapra kell koncentrálni és nem a jövőre. am majd úgy alakul ahogy ők akarják!
<3
2013. november 23. 14:50
|
|
niki28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 208861 offline
|
Remélem hogy még jópár évig eggyütt maradnak.Bár az igaz hogy a bandák töbsége előbb vagy utóbb feloszlanak és mégegyszer remélem ezesetben ők inkább az "utóbb" kategóriába legyenek!
2013. november 23. 14:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Olyan jókat mulattam azokon a kommenteken, amikben azt ecsetelitek, hogy ez az öt kisfiúcska ÖRÖKRE együtt fog maradni. Na, persze!XD Sajnos egyszer minden jó véget ér, és még ők is fel fognak oszlani. Sőt, nekem az a vajmi kis sejtésem, hogy pár évig még együtt nyomják az ipart, aztán jön az, hogy még több lóvét akarnak. Ilyenkor van az, hogy szólóban akarják tolni, aminek a vége 99%-ban bukta. A Blue ugyanígy járt - milliószor tehetségesebbek voltak, milliószor jobb zenét játszottak, lányok ezrei rajongtak értük, ám amint feloszlottak, szóló karrierben iszonyatosan bénák voltak. Nekem Lee volt a fav, az ő karrierjét követtem nyomon és az Army of lovers lemeze egy hatalmas bukás volt. Szóval nem elkeseríteni akarom a direksönereket, de pár év múlva biztos, hogy fel fog merülni valamelyik tag részéről az, hogy szólózzon, mert több pénzt, sikert és csillogást akar magáénak tudni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 23. 14:57
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Mindennek vége van egyszer. Ezt a Directionerek is nagyon jól tudják. Csak mert vannak páran olyanok, akik nem akarnak erre gondolni, máris össze-vissza kell őket szidni, ócsárolni?! Felesleges a jövőn aggódni, senki sem tudja hogy mi lesz akkor.
2013. november 23. 14:57
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
Meg annyi kene!!!
Szeretem oket!!!
Szeretem oket!!!
2013. november 23. 15:03
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Igaz, egyszer biztos fleoszlanak, de valószínűleg az akkor lesz amikor már 40 évesek lesznek, és családjuk lesz és nem lesz erejük már ezt cisnálni. Az ok pedig az lesz, hogy az aki most szereti őket, az 10 év múlva nem fog velük foglalkozni, mert 13-14 éveseknek addikra már családjuk lesz. És kétlem, hogy ha feloszlanak egyenként folytatják. Mellesleg külön-külön nem lennének ilyen híresek - és ezzel ők is tisztában vannak.
Mellesleg Simon Cowell-nek is az a jó ha együtt vannak, szóval én optimistább lennék a helyében.
Mellesleg Simon Cowell-nek is az a jó ha együtt vannak, szóval én optimistább lennék a helyében.
2013. november 23. 15:04
|
|
radvanszkynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 214620 offline
|
nem szeretem őket de azért sok sikert nekik
2013. november 23. 15:07
|
|
Lizzy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 215526 offline
|
nemrég egy másiknoldalon olvastam, hogy Simon azt nyilatkozta, hogy a One Direction soha nem fog feloszlani.
Én Directioner vagyok, és tudom, hoyg egyszer fel fognak oszlani, de tuti nem mostanában, mert jelenleg a karrierük csúcsán vannak. Nagyon büszke vagyok rájuk amiért ennyi mindent elértek.:')<3:))
Én Directioner vagyok, és tudom, hoyg egyszer fel fognak oszlani, de tuti nem mostanában, mert jelenleg a karrierük csúcsán vannak. Nagyon büszke vagyok rájuk amiért ennyi mindent elértek.:')<3:))
2013. november 23. 15:08
Nagyon szeretem őket és biztos hogy nem mostanában fognak feloszlani. nem örökre lesz 1D ,de reméljük még sok ideig . és aki nem bírja őket,az minek olvassa a cikket? Hogy minél frappánsabb utálást sikerüljön kommentbe írnia??
2013. november 23. 15:14
|
|
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline
|
Remélem nem oszlanak fel mert én nagyon szeretem őket együtt!!! Amúgy meg igen most vannak a karrierjük csúcsán! Miért oszlanának fel???? De azért reménykedek benne, hogy sokáig együtt lesznek!
2013. november 23. 15:16
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Bárki, bárhogy akarja szépíteni, egyszer fel fognak oszlani. Ez ellen nem tehetünk semmit. Mi csak támogathatjuk őket minden döntésükben, és reménykedhetünk, hogy még sokáig együtt lesznek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.