Simon Cowell: „A One Direction fel fog oszlani!”
2013. november 23. 14:17
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Szerintem együtt fognak maradni
2013. november 23. 14:17
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Remélem sokáig együtt fognak még maradni. És kérem..olvasom a kommenteket..visongunk?? komolyan?? elnézést kérek , hogy ők a kedvenceim és hogy én szeretem a zenéjüket. valaki nem csípi őket valaki igen...ezt tiszteletben kell tartani. én mindenki véleményét megértem , felfogom és lenyelem..de azért ha nem szeretitek őket , ne olvassátok a cikket pls!
előre közlöm nem rosszból mondtam jöhetnek a beszólások nem érdekel..amit szeretek azért kiállok..(tisztelet a kivételnek
)
előre közlöm nem rosszból mondtam jöhetnek a beszólások nem érdekel..amit szeretek azért kiállok..(tisztelet a kivételnek
2013. november 23. 14:19
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
"ÉVEZIK", amit csinálnak? há jaja ennyi erővel: "há énnem ézem, hó jelenleg báámi baj is lenne. Egyre többöt pihönnek és reméjem, ho mág sokájig ágyutt lásznák, de ez mán a jövő zenéje, no höjj!"
csak viccelek, én is szoktam elírni dolgokat
nem szeretem az 1d-t, de jó cikk lett
csak viccelek, én is szoktam elírni dolgokat
2013. november 23. 14:22
|
|
Elliyagirl00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215719 offline
|
"remélem együtt maradnak" most csatlakoztam az oldalhoz és kapásból ilyenek fogadnak. Semmi se tart örökké emberek! És bárki olvashatja ezt nem? Bocsi ha tévedek
Egyszer biztos feloszlanak. De remélem, ez nem mostanában lesz!
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ez hülyeség.ő fedezi fel az 1D-t,és most meg azzal jön,hogy az 1D fel fog oszlani?most akkor döntse el hogy mit mondd.az 1D nem fog feloszlani!
Én is remélem hogy nem oszlanak fel kár lenne értük!
2013. november 23. 14:24
Jó megértem Simon-t, hogy így gondolja... De hova gondol? 10 évvel előre? Ennyire nem kéne sietnie...
2013. november 23. 14:26
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Melcsy24 egyetértek!
2013. november 23. 14:26
Hülyék lennének most feloszlani! Ha majd elcsendesedik körülöttük a felhajtás, már nem lesz annyira hú, de sok rajongójuk, akkor talán. De ki az a hülye, aki egy jól működő dolgot levált a bizonytalan ismeretlenre, főleg, ha a mai zenei piacot nézzük?! Nyilván, vannak szituk, amikor ez a helyes döntés, de nem hinném, hogy megtennék ezt a lépést.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: