Simon Cowell: „A One Direction fel fog oszlani!”
2013. november 23. 13:21
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Récy98 @ 2013.11.23. 12:55)
Ezt be néztétek natorok. Amíg lesznek Directionerek addig nem lesz feloszlás! És igen lehet röhögni amikor feloszlanak(mert semmi se tart örökké) de érdemes elgondolkodni,hogy a jelenlegi tehetségkutatós korszakban ki tudta még meg csinálni amit ŐK véghezvittek(akkor is ha csak ezt a három évet nézzük) Én büszke vagyok rájuk,véleményem mellett pedig igenis kiállok! 
Nem, nem néztük be. Hadd világosítsalak fel kicsit, mert látom, te nem érted. Voltak Jonas fanok is, és még sincs már Jonas. Szóval ezt benézted! És tudod mit? Én is kitartok emellett. A One Direction fel fog oszlani. Az ABBA is feloszlott, a Beatles is, pedig Ők! Ők tudtak valamit. Ők legendák. És még rendeteg ilyen van. Szóval hiába van 4 milliárd rajongójuk, ők sajnos egy idő után fel fognak oszlani, és akkor a One Direction már csak youtube csoda lesz. Bocsi! És ezt nem negatívan mondom, hanem racionálisan.
2013. november 23. 13:22
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én már a címnél elkeztem
könnyezni a szemem.De szerencsére az olvasottak alapján megnyugottam.
2013. november 23. 13:26
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
A címet olvasva leállt a szíveeem!!!
2013. november 23. 13:26
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
hát ha fel oszlanak ha nem ők mindig is buzik maradnak
2013. november 23. 13:30
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
Remélem még sokáig együtt maradnak, imádom őket♥
2013. november 23. 13:34
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Neee! Remélem eggyütt maradnak ♥
2013. november 23. 13:47
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
never in the Milion years ők együtt tökéletesek
*-* per-fect
2013. november 23. 13:48
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Nem bánnám, ha eltűnnének a zene iparból. Azért maradtak fent még ennyi ideig is, mert tinik, és több millió elvakult kislány visong értük. Szerintem nincs bennük semmi különleges, csak a média kapta fel őket, mint tinisztárok. De nem adok 5 évet se, és Ők is beadják a kulcsot. Egyébként nem hiszem, hogy majd pont ők fogják életük véggéig alkotni ezt a nyálgépezetet. Előbb utóbb vagy tagcsere, vagy feloszlás lesz. Pont ők maradnának meg..A Guns N Roses vagy a Nightwish az élő példa rá, hogy a rajongók nem tehetnek semmit, ez nem rajtuk múlik. Előbb utóbb valamelyik egója majd kitör, és egyirányból több lesz..
2013. november 23. 13:50
Idézet (kicsikoki @ 2013.11.23. 13:48)
Nem bánnám, ha eltűnnének a zene iparból. Azért maradtak fent még ennyi ideig is, mert tinik, és több millió elvakult kislány visong értük. Szerintem nincs bennük semmi különleges, csak a média kapta fel őket, mint tinisztárok. De nem adok 5 évet se, és Ők is beadják a kulcsot. Egyébként nem hiszem, hogy majd pont ők fogják életük véggéig alkotni ezt a nyálgépezetet. Előbb utóbb vagy tagcsere, vagy feloszlás lesz. Pont ők maradnának meg..A Guns N Roses vagy a Nightwish az élő példa rá, hogy a rajongók nem tehetnek semmit, ez nem rajtuk múlik. Előbb utóbb valamelyik egója majd kitör, és egyirányból több lesz.. 
Pont a bandáinkat akartam felhozni példának. Szerintetek mennyire reális, hogy ők "sosem oszlanak fel"? Negyven évesen is egy boybandben akarnak zenélni szerintetek?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 23. 13:53
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Louisnak teljesen igaza van.
Tovább, igen, lehet, hogy fel fognak oszlani, de nem most a karrierjük közepén.
2013. november 23. 14:01
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
egyszer mindennek vége... valljátok be directioner társaim:) semmi sem tart örökké.
2013. november 23. 14:01
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2013.11.23. 13:21)
Nem, nem néztük be. Hadd világosítsalak fel kicsit, mert látom, te nem érted. Voltak Jonas fanok is, és még sincs már Jonas. Szóval ezt benézted! És tudod mit? Én is kitartok emellett. A One Direction fel fog oszlani. Az ABBA is feloszlott, a Beatles is, pedig Ők! Ők tudtak valamit. Ők legendák. És még rendeteg ilyen van. Szóval hiába van 4 milliárd rajongójuk, ők sajnos egy idő után fel fognak oszlani, és akkor a One Direction már csak youtube csoda lesz. Bocsi! És ezt nem negatívan mondom, hanem racionálisan.
Szerintem félreértjük egymást
u.i nem szeretnék ebből 'műsort' (balhét). Mindenki különbözik, ahogy a véleményeink is!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.