Hetekkel ezelőtt adta fel a versenyt Bozsek Márk, de azóta még nem nagyon nyilatkozott róla. Most a Bors magazinnak mesélte el az érzéseit és elmondta, miért is lépett ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megtört a csend: Bozsek Márk visszavágyik az X-Faktorba
2013. november 22. 17:09
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ő cseszte el, erre nem lehet mást mondani! Akkor mossa a saját szennyesét!
2013. november 22. 17:10
Én örülök neki, hogy kilépett. Szegény gyereknek olyan sz*r hangja van. Jól döntött, hogy kilépett.
2013. november 22. 17:13
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Nem kellett volna elfogadnia a kenőpénzt és akkor még mindig ott lehetne... szeretem Márkot, nagyon tehetséges és azt akartam, hogy ő nyerjen, de itt minden egy forgatókönyv alapján ment. Gondolom lefizették egy bizonyos összeggel és cserébe csendbe kell maradnia, hogy igazából azért lett kipaterolva, mert a bájdövéj fangörlök vergődtek, hogy nem a kis kedvenc bandájuk jutott tovább.
2013. november 22. 17:14
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Bocsánat, de én marhán feleslegesnek és értelmetlennek tartom ezt a cikket, baromság volt megírni/kitenni... Ez KÉT HETES hír!!! Semmi újat nem tudhattunk meg a cikkből, meddig fog az oldal még ezen csámcsogni?!
2013. november 22. 17:16
Hagyjuk már a megjátszást. Nem nézem az X-Factort, de még így is annyira átlátszó nekem ez az egész. Csak azért lépett ki, hogy a By The Way visszajöhessen. Nevetséges az egész műsor.
2013. november 22. 17:17
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát nem kellett volna kilépnie.
2013. november 22. 17:18
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Végül is már ismert és a sorozatban is voltak már zenés jelenetei. Szerintem meg alapból nem kellett volna jelentkeznie, hiszen neki tehetségkutató nélkül is megvan az esélye hogy zenei karrierje legyen, mig a többi X-faktorsnak nem.
2013. november 22. 17:19
Hát , én ezt a cikket feleslegesnek tarom , ès MÁRK meghozta ezt a döntèst , ugyhogy szivacs...........
2013. november 22. 17:30
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Nekem mindegy. Minden X-Fakotorost "sztárként" említenek és róluk szól minden. Tuti, hogy ez is meg volt szervezve előre...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 22. 17:32
Na jólvan döntse már el mit akar. És hagyja abba az önsajnáltatást.
2013. november 22. 17:41
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
már elegem van belőle. döntse el hogy mi akar és nem itt sajnáltassa magát.!
2013. november 22. 17:43
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Úgy gondoltam, hogy végre, egy egyenes ember kiáll a nézőközönség elé, bevallja, hogy nincs olyan jó hangja, mint xy-nak, meg yx-nek és kilép ... Nem örültem neki, hogy otthagyta a versenyt, de az valóban igaz, hogy sokkal több versenyző esett már ki, akinek jobb hangja van, mint Márknak. Erre most tesz egy kijelentést, hogy ő visszavágyik. Na igen, ezt sem gondolta át, mielőtt cselekedett. Na, de mindegy, végül is hobbi szinten , vagy nem hobbi szinten továbbra is énekelhet. Ettől függetlenül mindig is megmarad nekünk BK-s sztárnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.