Szeretem Miley-t, Liam-et meg főleg, de sose szerettem őket együtt, sőt. Csak rájuk kell nézni, és rögtön lejön, hogy miért.
Liam: Érett, felnőtt férfi. Lesüt róla, hogy tud normálisan gondolkozni, hogy nem a botrányaiból él meg, hanem azért, mert tehetséges. Megdolgozik a sikerért, és na, eszméletlenül helyes.
Miley : Mivel az egyik kedvencem, nem fogok nagyon róla csúnyákat írni, csak az igazságokat fogom bepötyögni. Az igaz, hogy aranyszíve van, és ha nagyon akar, akkor tud ő normális is lenni, csak mostanában ez nem nagyon jön össze. Gyerekes a viselkedése, a botrányaitól teljes a sajtó, nem bírja ki, ha nem rá figyelnek az emberek, valami újjal mindig elő kell rukkolni. Szép lány egyébként, csak a viselkedése az, ami engem néhanapján kiakaszt.
Amikor együtt voltak, Miley állandóan más férfikon vonaglott, úgyhogy teljesen megértem Liam-et. Ő próbálta megbecsülni Miley-t, de Miles nem tette ugyanezt. Akkor kellett volna gondolkodnia, amikor más férfikon próbált szexi lenni. Úgy gondolom, hogy Liam-nek egy érett, normálisan viselkedő, kiegyensúlyozott NŐ kell. Persze nem láthatunk bele a kapcsolatukba, de abból, amit mutatnak a médiának, azt szűröm le, hogy ezt abszolút Miley cseszte el. Ő még csak most éli ki a tinédzser éveit, ennyi.
Liam Hemswoth örül, hogy megszabadult Miley-tól
2013. november 25. 11:46
2013. november 25. 17:55
|
|
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline
|
Én is megértem Liam-et csoda, hogy eddig bírta. Miley mellett. Pedig régen hű,de nagyon szerettem. De most akkora botrányhősnő lett, hogy az más RÖ-HE-LYES!
2013. november 27. 11:17
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Hekyesen döntött,hogy dobta Miley-t.sokat változott a lány..
2013. november 27. 14:58
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Vegre egy olyan ember , aki hasznalja az agyat es nem engedi hogy tonkretegye ez a no az eletet !
Bravo Liam !
Bravo Liam !
2013. november 27. 17:34
|
|
bogica0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 215129 offline
|
na végre... eddig is sajnáltam Liamet!!
2013. november 27. 17:40
szegeny miley
( fuu liamnek gratulalok mondhatom, most biztos olyan buszke magara..pff
2013. november 27. 21:40
fú, bakker ez a csirke izé most muszáj volt ide te hippi!
Mindenesetre a cikkhez is hozzászólva ismét csak azt tudom mondani, hogy helyesen döntött Liam, mert ez a nő borzalmas, és mint magánember sem tudom jobbnak elképzelni, nagyon lezüllött lény, bár várható volt, hogy ilyen lesz.
Remélem Liam talál magához való normális nőt.
Mindenesetre a cikkhez is hozzászólva ismét csak azt tudom mondani, hogy helyesen döntött Liam, mert ez a nő borzalmas, és mint magánember sem tudom jobbnak elképzelni, nagyon lezüllött lény, bár várható volt, hogy ilyen lesz.
Remélem Liam talál magához való normális nőt.
2013. november 27. 22:06
Ez a Miley? Azt hittem hogy Lady Gaga. De durva. És egyébként nem csodálom. Egy ilyen helyes pasi mint ő jobb lányt érdemel.
2013. november 28. 18:39
Az emberiség is örülne, ha megszabadulna Mileytól, és botrányos életétől. Ha ő valóban ilyen, semmi keresnivalója a médiában, ugyanis a rajongói elég fiatalok, nem megfelelő példakép számukra ez a lány.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: