Nem tom mi bajotok van! de én szerintem a zenéi is jók és szép is nagyon és mit gondoltok ha sztár akkor biztos,hogy így sminkelteti magát meg minden
Szerintem ebben semmi nincs. az ő élete.
A pasikat lesi Patai Anna
2014. február 09. 01:41
|
rockyrics012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 220571 offline
|
Nem értem,hogy itt pár ember miért van kiakadva,hogy festi magát egy 14-15 éves lány,a mai tinik már fetik magukat!
2014. február 10. 19:18
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
imádlak Anna és bárki bármit moond engem nem zavar
1 felhasználónak tetszik:
Dórika12
2014. február 12. 10:00
|
|
delfinkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 184148 offline
|
Nem kéne fodrászhoz, kozmetikushoz járnia, meg sminkelnie magát. Ráncos lesz a bőre. Kis liba... Én 13 évesen nem sminkelem magam, egyszer vagy kétszer volt rajtam smink, az is csak pár percig, amikor a barátnőimmel voltam.
2014. február 13. 20:02
|
|
Viviii 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 203481 offline
|
KPetra5000
ohmy.gif az egy dolog, hogy jó nagja van, de egy 14 évesnek nem a pasikat és a kozmetikusná a zakciókat kéne néznie, hanem fára mászni, játszani, és nézni a kacsákat a tóban! komolyan! Jó még csak 11 vagyok, de azt már én is felfogom, hogy minnél előrrébb haladunk a korral, annál fiatalabbak kezdenek el ini/pasizni/sminkelni maguktat! ennyi erővel 2020-ban már egy 4 évesnek lesz pasija, és 8 évesen lesz terhes.... kész rö-hej _nevet.gif
Lehet, hogy most ezt mondod de ha majd te is 14-15 éves leszel te is fogod magad festeni... 11 évesen én is ezt mondtam, hogy nem fogom magam soha sminkelni de mára 15 évesen nem szeretek minimum korrektor és szempilla spirál nélkül kimenni az utcára... Lehet ezt most még nem érted meg de akkor majd megfogod. Már ebben a korban amiben Anna van( vagyis a tinédzser kor) szerintem ez természetes... és az is, hogy pasizik... ilyenkor szokott lenni az embernek az első "kapcsolata" nem 18 éves korában... Ez az én véleményem akinek nem inge ne vegye magára!
ohmy.gif az egy dolog, hogy jó nagja van, de egy 14 évesnek nem a pasikat és a kozmetikusná a zakciókat kéne néznie, hanem fára mászni, játszani, és nézni a kacsákat a tóban! komolyan! Jó még csak 11 vagyok, de azt már én is felfogom, hogy minnél előrrébb haladunk a korral, annál fiatalabbak kezdenek el ini/pasizni/sminkelni maguktat! ennyi erővel 2020-ban már egy 4 évesnek lesz pasija, és 8 évesen lesz terhes.... kész rö-hej _nevet.gif
Lehet, hogy most ezt mondod de ha majd te is 14-15 éves leszel te is fogod magad festeni... 11 évesen én is ezt mondtam, hogy nem fogom magam soha sminkelni de mára 15 évesen nem szeretek minimum korrektor és szempilla spirál nélkül kimenni az utcára... Lehet ezt most még nem érted meg de akkor majd megfogod. Már ebben a korban amiben Anna van( vagyis a tinédzser kor) szerintem ez természetes... és az is, hogy pasizik... ilyenkor szokott lenni az embernek az első "kapcsolata" nem 18 éves korában... Ez az én véleményem akinek nem inge ne vegye magára!
2014. február 14. 18:30
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Idézet (Maja2416 @ 2014.02.14. 18:22)
kis k...a ez is
Fogalmam sincs ki az a Patai Anna, egyedül a "Harry Potterről szakszerűen"-ben hallottam a nevét, nem tudom megítélni a munkásságát, halovány lila gőzöm sincs milyen ember, de ez a komment akkor is XDDD
2014. február 28. 18:19
|
|
ilyesbogi5476új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 221861 offline
|
Nem vagyok egy előitéletes lány, de most akárhányan fognak leoltani, elkönyvelni előitéletesnek akkor is leirom a véleményem. Anna sosem volt nekem szimpi, jó persze cuki és ari és olyan édi,hogy el kell olvadni tőle,de én egyyszerűen rühellem őt. Szerintem nem tiniribanc csak ő is akar vagánykodni, sztárkodni . Nem jósolok előre semmit,de ő valószinű ő is el fog tűni a süllyesztőbe,nem lesz valami korszak alkotó énekes. de mindegy is ,ha ő igy szeretné csinálaja.
U.I.:Mielőtt a rajongók letámadnának mindenféle "csak irigy vagy" mondattal,azelőtt megjegyzem távolról sem vagyok irigy.
U.I.:Mielőtt a rajongók letámadnának mindenféle "csak irigy vagy" mondattal,azelőtt megjegyzem távolról sem vagyok irigy.
2014. március 23. 13:01
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Mondjuk sminkelnie szerintem még nem kellene, de azzal mi a bajotok hogy szeret vásárolni?!
minea99: Honnan veszed hogy 6.os? 14 évesen nem hiszem ha csak nem bukott...
minea99: Honnan veszed hogy 6.os? 14 évesen nem hiszem ha csak nem bukott...
Dórika12
2014. március 23. 17:58
|
|
Beautystar18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 223056 offline
|
Szerintem inkább adni kéne ennek az idiótának egy cumit a szájaba nem sminkelni!
2014. március 30. 11:43
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
ejj, de jó egyeseknek. a legnagyobb problémája, hogy nem lehetnek neonszínű körmei?
bár nekem is ez lenne a legfőbb gondom, komolyan...
2014. április 14. 00:20
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
14 évesen mit rikácsol? Jaj szegényke nem festeti ki a körmeit ez lenne a legnagyobb problémája? És igazázból sz osztály társait sajnálom akiknek elkel viselni ezt a cicababát !
Mrs.Jack Frost
2014. április 26. 19:59
|
|
mimalinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 175225 offline
|
14 éves, magántanuló már harmadik éve. És amúgy ember tipustól függ, hogy ki hogy sminkeli magát, meg festi a körmét. Van két nővére akik valószínűleg már festik magukat, gondolom egy időután ős is kiakarta próbálni. Azért mondjuk vörös rúzst én se tennék még ennyi idősen fel, de a szememet már én is kihúzom fekete szemceruzával. Ő tipikus csajos lány, aki sokat add a külsejére. Bár néha egypár összeállítással tényleg túlzásba esik... szerintem... de a szülei engedi, és éppenséggel az ő lányuk.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.