A 21 éves énekesnő májusban megjelent negyedik albumának harmadik kislemezéhez, egy tőle még sosem látott dögös videoklipet készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Demi Lovato - Neon Lights
2013. november 21. 18:09
2013. november 21. 18:14
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Ismét egy csodálatos klip, egy csodálatos énekesnőtől, a csodálatos Demi Lovato-tól!
NEKI tényleg minden jól áll, és egyszerűen eszméletlen lett ez a klip is! LUV^^♥
NEKI tényleg minden jól áll, és egyszerűen eszméletlen lett ez a klip is! LUV^^♥
2013. november 21. 18:14
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
szeretem ezt a dalt. nem gondoltam volna, hogy klipp is készül hozzá.
2013. november 21. 18:18
Egyszerűen beleszerettem a videóba. Annyira dögös és szexi benne, de az ízlésesség határain belül! Azt hiszem, számomra ez az eddigi legtökéletesebb videója. Szeretem a számot is, bár a dal akusztikus verziója, egy szál zongorakísérettel közelebb áll a szívemhez.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. november 21. 18:18
Nagyon tetszik ez klip és persze a dal is nagyon jó. Demi egy csodálatos énekesnő, nem csalódtam benne. Egyszerűen gyönyörű ebben a klipben.
2013. november 21. 18:20
Nekem úgy alapból nem igazán jön be ez a dal és Demi kissé túlzásba vitte a saját maga simogatását. Nem igazán tetszik...
2013. november 21. 18:21
|
|
vecaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212954 offline
|
Nekem nem tetszik. :\
Deminek mindig is volt a klipekben egy kisugárzása, amire rá lehetett vágni, hogy igen, ez a gyönyörű Demi Lovato, de ez? Összevissza villogó fények, az egésztől inkább csak elszédül az ember, nem beszélve a világító sminktől (ami talán még megbocsájtható) de az az eső féleség? Mi van Demivel? Először kék haj (olyan szép természetes hajszínekkel (és vörössel :3), remélem a zöldet azért kihagyja a palettáról..), ez nem Demis. Ez tucat.
De a dal az full jó, az biztos, de ááh... sokkal jobbat vártam. Azt vártam, hogy sétál egy városban letisztultan, énekel a mikrofonnál, hasonló normalitások..
Deminek mindig is volt a klipekben egy kisugárzása, amire rá lehetett vágni, hogy igen, ez a gyönyörű Demi Lovato, de ez? Összevissza villogó fények, az egésztől inkább csak elszédül az ember, nem beszélve a világító sminktől (ami talán még megbocsájtható) de az az eső féleség? Mi van Demivel? Először kék haj (olyan szép természetes hajszínekkel (és vörössel :3), remélem a zöldet azért kihagyja a palettáról..), ez nem Demis. Ez tucat.
1 felhasználónak tetszik:
Nikaaa
2013. november 21. 18:23
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
a szám jobb mint a klipp
2013. november 21. 18:24
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
A klip és a dal is nagyon jó lett!
Demi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.