A Titanic közel negyvenéves főszereplője nem kevés címlapról tekint vissza ránk. Ezek közt találhatunk olyanokat, amiken a színésznő tökéletes, viszont akadnak olyanok, amikkel valami nincs rendben.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Kate Winslet
2013. november 19. 21:56
2013. november 19. 22:06
Szerintem mindegyiken gyönyörű, de azért megértem miért is lettek a rosszak közé téve a rosszak!
2013. november 19. 22:58
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
A legjobbakon tényleg a legjobb
A legrosszabbak pedig NO COMMENT o.o
A legrosszabbak pedig NO COMMENT o.o
2013. november 19. 23:50
Nekem mindegyik nagyon tetszik, es szerintem mindj joo
2013. november 20. 07:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Az én meglátásom szerint a jók között vannak rettenetesen rosszak, ahol Kate szinte felismerhetetlen és a rosszak között is találtam jókat...valahogy kicsit fura lett a cikk...nem azt mondom, hogy rossz, csak fura...
2013. november 20. 08:06
fel nem fogom, hogy került az Elle 2004 november-i címlapja a legjobbak közé. aki már használt ps-t tudja mire való a blur, nos azon a képen nem keveset használták az arcán és az eredmény magáért beszél,- nagyon mű, porcelánbaba hatást kelt, a mimikai ráncok teljesen eltűntek, ezáltal a színésznő teljesen felismerhetetlenné vált (akár uma thurman is lehetne a képen-nekem elsőre ő ugrott be). a legtöbb jó kategóriába sorolt képre ez jellemző, viszont az említettnél szembetűnőbb a közeli fókusz (pp) miatt. ami igazán tetszik az a Vogue 2005 júliusi címlapja, bár ott meg a túl magas kontraszt viszi a ráncokat
2013. november 20. 08:09
a legtöbb rossznak aposztrofált képnél a testtartással van a probléma, nem azzal mint a legjobbaknál, hogy nem felismerhető a képeken, ami szerintem alapvető kritérium lenne - legalábbis annak kéne lennie.
2013. november 20. 09:50
|
|
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline
|
Hát én imádom ezt a nőt,de a legjobbak között is voltak rosszak,és a legrosszabbak között is voltak jók!
) De amúgy gyönyörű*---*♥
2013. november 20. 14:03
Nekem az AMICA-2009 tetszik a legjobban, viszont az első nem igazán...
2013. november 20. 14:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Az utolsó a legrosszabb.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: