Idézet (Die for Me @ 2013.11.23. 20:05)
Ne legyél ilyen előítéletes..
Nem akartam visszaírni, de most már nem tudom elviselni..Először is, ne nevezz kiscsillagnak, ha még a 20-at se töltötted be. Én próbáltam normálisan válaszolni, de úgy látszik, egyes embereknél ez valahogy nem létezik. Egyszerű turné??? mégis miről beszélsz, a legnagyobb arénákban lépnek fel, teltházzal! Egyáltalán nem playback,én nem tudom te mit néztél, de ezek szerint biztos süket vagy, egyébként van, hogy megváltoztatják a szöveget, és van amikor hagyják hogy a közönség énekeljen, ezt meg nem igazán lehetne megoldani playbackkel, de mindegy. Persze, hogy eladhatóak, ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki sikeres legyen ebben a szakmában, de ha nem lenne hangjuk és ilyen személyiségük, akkor nem lennének sehol. És az, hogy Harry jógázik, az mióta elkényeztetés?? Arról nem ő tehet, hogy cikket csinálnak abból, ami egy interjúban hangzik el..egyébként, ha nem vonnál le rögtön következtetéseket, akkor tudnád, hogy azért jógázik, mert rossz a háta...én kérek elnézést a nevében, hogy sportolni mer.

0 felhasználónak tetszik: