Starity

Kiszivárgott a One Direction új albuma

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 24. 21:41 #121
ildi717
ildi717
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 53
Csatolások: 0
Azonosító: 44001
Idézet (Die for Me @ 2013.11.23. 20:05)
shout.gif  Ismersz?? Hát nem hinném. Jártas vagyok a témában, láttam turné felvételt, olvastam róluk sok helyen. És egy egyszerű turnén egyszerű playbackelni, fogja a mikrofont, tátog és ugra-bugrál. Kis csillag, ma minden a pénzről szól, az X faktor is. Ott is ez van, cuki a pofi és már sztár is az illető. Nem arra megy az X faktor, hogy ki tehetséges és ki nem az. Hanem arra, hogy ki mennyire eladható.  Ezekért meg könnyen lehet rajongani.  fool.gif Mert meglátják sokan Styles képét és sikítani kezdenek. Ez a véleményem, soha se szerettem se őket se a társaikat. Nem a Directionereké a világ. Mi is vagyunk..  Én nem így vagyok vele! Mert lehet valaki nagyon botrányos, undok béka, ha a számai jók és nem playbackel.  Ezek playbackelnek, más a hangjuk egy számban és más egy másik számban is.  Ez a saját véleményem. Mert mi már kinőttünk ebből a korból, holott húszon alul vagyok.. Egy cikk arról szólt, hogy Harold jógázik. Akkor ez mi ha nem elkényeztetés?!  unsure.gif 
Ne legyél ilyen előítéletes..

Nem akartam visszaírni, de most már nem tudom elviselni..Először is, ne nevezz kiscsillagnak, ha még a 20-at se töltötted be. Én próbáltam normálisan válaszolni, de úgy látszik, egyes embereknél ez valahogy nem létezik. Egyszerű turné??? mégis miről beszélsz, a legnagyobb arénákban lépnek fel, teltházzal! Egyáltalán nem playback,én nem tudom te mit néztél, de ezek szerint biztos süket vagy, egyébként van, hogy megváltoztatják a szöveget, és van amikor hagyják hogy a közönség énekeljen, ezt meg nem igazán lehetne megoldani playbackkel, de mindegy. Persze, hogy eladhatóak, ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki sikeres legyen ebben a szakmában, de ha nem lenne hangjuk és ilyen személyiségük, akkor nem lennének sehol. És az, hogy Harry jógázik, az mióta elkényeztetés?? Arról nem ő tehet, hogy cikket csinálnak abból, ami egy interjúban hangzik el..egyébként, ha nem vonnál le rögtön következtetéseket, akkor tudnád, hogy azért jógázik, mert rossz a háta...én kérek elnézést a nevében, hogy sportolni mer.
2013. november 25. 17:10 #122
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Azonosító: 206830
Drága Ildi717..először is a jóga nem sport..hanem gyógytorna de mindegy... -.- És lehet akármilyen besképzelt az 1D és lehetnek akármilyen nyávogósak...nem mindenki értük rajong! Ez az oldal azt a cél szolgálja hogy megosszuk egymás között a véleményeinket és olvassunk kedvenc sztárjainkról nem? Akkor meg mi a francnak szídjátok itt egymást? Fogadd el hogy nem mindenki Directioner és van aki kifejezetten utálja őket! Valljuk be hogy mindegyik srác el van kényeztetve nem is kicsit! És arról valóban nem tehetnek hogy mindíg valami idióta cikk megjelenik róluk...-.- pl én Wanted -es vagyok és ezért mindíg beszól nekem valaki valamit mert nem vagyok 1D Fan ...hát könyörgöm talán mert vaamilyen szinten normális vagyok azért...!! -.- (és ezt ne vegyétek sértésnek) De most komolyan..ha bármilyen más műfajt hallgatsz már azért is beszólnak mert nem 1D-t hallgatok..és ha egy rossz szót is mondok rólk..azzonnal ne vagyok cseszve! Azéér....vegyetek vissza... csak úgy mondom..
2013. november 28. 21:21 #123
JFowler
JFowler
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 215999
Érdekes.. Először a klip most meg ez.
De így is csodálatos az album:3
2013. december 01. 11:23 #124
Nevergiveup233
Nevergiveup233
visszatérő vendég

Státusz._.
Hozzászólás: 177
Azonosító: 215533
én erre nem tok mit mondani...egyébkénbt is ki az az őrült aki az 1D albumok után nyomozgat >.< "ez egyszerűen borzasztó CX és különben is egyszer ígyis úgyis kiadják tehááááát már nem lesz ilyen kurvanagy felhajtás
2013. december 12. 19:46 #125
Hope Hyland
Hope Hyland
visszatérő vendég

StátuszAzthiszemszerelmesvagyok :3 -.-
Hozzászólás: 349
Csatolások: 1
Azonosító: 215530
ez szuper mar vagy ezerszer meghalgattam!
2013. december 12. 19:46 #126
Hope Hyland
Hope Hyland
visszatérő vendég

StátuszAzthiszemszerelmesvagyok :3 -.-
Hozzászólás: 349
Csatolások: 1
Azonosító: 215530
szupi szupi szupi imadom!!!smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!