Starity

Kiszivárgott a One Direction új albuma

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 21. 16:24 #101
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 223
Csatolások: 0
Azonosító: 206830
Egyrészből jól esett..másrészt pedig úgy szeretem hogy tőlük semmi mást nem lehet hallani csak hogy "ez ..és ez.. szivárog ki teljesen véletlenül" -.- röhely..
2013. november 21. 16:24 #102
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Szegények! sad.gif <3
2013. november 21. 16:50 #103
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Basszus. Mindig ez van...nincs olyan dal vagy klip ami nem szivárogna ki. Mindig. A Story Of My Life is órákkal a hivatalos megjelenés előtt jelent meg. Így mindenki azt nézte és nem az eredetit. Az más mert csak 1 klip de ez 1 egész ALBUM.
2013. november 21. 16:57 #104
Lajuraxx
Lajuraxx
visszatérő vendég

StátuszPhysically, I'm fine. Emotionally... I'm bruised.
Hozzászólás: 157
Azonosító: 209595
Dejóó, hogy valakiknek arra van idejük, hogy utálkozó kisregényeket írjanak C:
2013. november 21. 17:30 #105
Benita
Benita

StátuszBe Happy :)
Hozzászólás: 544
Azonosító: 186373
hát én se örülnék neki sad.gif
2013. november 21. 19:00 #106
bogica0901
bogica0901
új tag
Hozzászólás: 92
Azonosító: 215129
Mindig ez történik...
2013. november 21. 19:08 #107
- törölt felhasználó -    
Olyan érdekes, hogy mindig kiszivárog "véletlenül".
2013. november 21. 20:52 #108
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Idézet (Susan McKelaway @ 2013.11.21. 16:24)
Egyrészből jól esett..másrészt pedig úgy szeretem hogy tőlük semmi mást nem lehet hallani csak hogy "ez ..és ez.. szivárog ki teljesen véletlenül" -.- röhely..

"Egy részből jól esett..." De kedves ember vagy! sleep.gif Sztem a The Wantednek sem esne jól de inkább hagyjuk...
2013. november 21. 20:53 #109
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Érdekes hogy csak náluk! Pff.. sleep.gif
2013. november 21. 22:08 #110
ildi717
ildi717
új tag
Hozzászólás: 53
Azonosító: 44001
Idézet (Die for Me @ 2013.11.21. 14:35)
Ja, tart 3 éve, mert nem volt playback bakijuk, vagy lehet, hogy volt, de ez egyes embereknek fel sem tűnt. Az X faktorban, meg nem a tehetségre hanem, a cuki pofira mennek, az nyer aki többet hoz a kasszának...  De szerintem már MOST elkezdtek hanyatlani, mert már több rajongó (olvastam fórumokban) már kezdi megunni a zenéjüket, mert mindig ugyan azt produkálják a kis nyálgépek, és onnan is tudom, hogy már most hanyatlanak, mert akkor nem menne ez a kis színészet (nem lenne rá szükség) , hogy: Upsz! Kiadás előtt jelent meg! És utána meg egy béna botrány, sajnálkozó rajongók akik szidják az oldalakat, ahol megosztották...  Nem éltek meg ők olyan sok mindent.. Semmit sem kell maguknak csinálniuk, csak tátogniuk kell a koncerteken, meg táncnak titulált ugrabugrát ugrálniuk. Ennyit éltek meg, hogy milyen jó is az elkényeztetettség. Ez az amit megélnek és milyen érzés az istenítettség. Már megbocsáss, de nekem minden ismerősöm vérszemet tudna kapni a OneDirectiontól és a falnak tudna menni tőlük. Minden fajta zenei irányzat felé nyitott vagyok vagy igyekszek az lenni és nem kapcsoltam ki a rádiót amikor az ő daluk szólt, minden manapság "kircsinek" titulált előadók új számát meghallgatom, hátha valami zenének nevezhető amit játszanak. És tőlük SEMMI újat nem hallottam csak nyáladzást. Ha összehasonlítasz két kottájukat eltér a szövegük meg a hangok (néha azok se nagyon), DE a stílusa nem változik!  A One Direction TV és net nélkül sehol sem lenne.

Keress légyszi nekem egy olyan videót tőlük, ami playback...vagy ajánlom, hogy nézz meg pár turnés felvételt, lehet meg fogsz lepődni. Az x faktort egyébként nem nyerték meg...nem akarok veszekedni, csak nem szeretem, ha valaki úgy alkot véleményt valamiről/valakiről, hogy nem jártas a "témában". Úgy persze könnyű ítélkezni, hogy úgy állítunk be valamit, ahogy másoktól halljuk, lehet saját véleményed attól, hogy a barátaid nem szeretik...és egy előadót én például nem csak a zenéje, hanem a személyisége miatt is szeretek..És az tuti, hogy ezek a fiúk egyáltalán nincsenek elkényeztetve. Mindegy, mindenkinek megvan a saját ízlése, nem azt mondom, hogy már pedig muszáj, hogy kedveld őket, csak annyit, hogy ne alkoss negatív véleményt ennyi kis információból.
2013. november 21. 22:16 #111
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

hazza08 Azért írtam ezt mert már a hócipőm tele van hogy sose lehet semmi mást hallani róluk csak "ez meg ez szivárog öszze-vissza" mindenki a saját kárán tanul..aki elindítj az ilyeneket és kiderül hamarabb mint kéne..az a saját dolga..! Ha elkezd hisztizni minden Directioner..meg közte te is hogy "szegények.jajj" akkor szerintetek/szerintet jobb lesz a dolog?! -.- Mert szerintem nem! És A The Wanted-et hagyd ki belőle mert ehhez nincs közük..a másik tudom hog nem esne jól nekik..de ha mindenki leállna sopánkodni akkor megoldódna a probléma?
-.-
2013. november 21. 22:22 #112
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ildi717 @ 2013.11.21. 22:08)
Keress légyszi nekem egy olyan videót tőlük, ami playback...vagy ajánlom, hogy nézz meg pár turnés felvételt, lehet meg fogsz lepődni. Az x faktort egyébként nem nyerték meg...nem akarok veszekedni, csak nem szeretem, ha valaki úgy alkot véleményt valamiről/valakiről, hogy nem jártas a "témában". Úgy persze könnyű ítélkezni, hogy úgy állítunk be valamit, ahogy másoktól halljuk, lehet saját véleményed attól, hogy a barátaid nem szeretik...és egy előadót én például nem csak a zenéje, hanem a személyisége miatt is szeretek..És az tuti, hogy ezek a fiúk egyáltalán nincsenek elkényeztetve. Mindegy, mindenkinek megvan a saját ízlése, nem azt mondom, hogy már pedig muszáj, hogy kedveld őket, csak annyit, hogy ne alkoss negatív véleményt ennyi kis információból.

Taníts Mester, könyörgök! Hogyan lehet valakit úgy megismerni, hogy közben nem is vagy vele kontaktban? Most komolyan, jó? Ne nevettessétek ki magatokat ilyen ostoba érvnek nevezett valamitekkel, mert egyszerűen a szánalom tetőfoka.XD Egyébként honnan veszed azt, hogy nem hallgatta meg a munkásságukat? Honnan tudod, hogy nem nézett utána? Én is rühellem ezt a formációt, és hála a jó Istennek, de sokan NEM IS ISMERIK őket a közelemben, maximum hallásból. Attól, hogy nálatok, tizenéveseknél még a csapból is ezek folynak, mások attól még hallgathatnak mást.
2013. november 21. 22:28 #113
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

Ildi717..de elvan kényeztetve mind az 5 "cukorborsó" főleg Harry..nem vettétek eddig észre hogy minden lényegtelen és idióta információt a tuttunkra hoznak az ő magánéletükből! pl: Most itt van az a cikk amiben leírja hogy "Harry jógázik" meg hogy "gyötri a magány és az eddzőjét hívogatja emiatt" Hát könyörgöm...Ha Directioner lennék akkor se érdekelne mert ez a saját magánügye!! -.- És vissza térve az elkényeztetett része...rohadtul el vannak mert minden szart megkapnak amit akarnak..meg mindeki miattuk ömleng így ezáltal amit csak akarnak ezt megkapják csak egy szavukba kerül! Ismerem őket eléggé (pedig hányni tudnék tőlük) hogy nekik a sikeren kívül semmijük nincs! Még különös képpen hangjuk is alig van! Én a múltkor bele hallgattam az egyik számukba "Best song ever"..Már ne is haragudjatok meg..de dög unalmas volt..és attól még nem lesz jó a számuk ha minden mondatba beleéneklik hogy "a legjobb szám mindörökké" Hát ku**a nem az! ez az én véleményem erről.. szóval nakam ne mutassátok be azt az 5 mitugrálsz..nem mondom mit mert már annyira kiismerhetők lettek... -.-
2013. november 22. 15:08 #114
ildi717
ildi717
új tag
Hozzászólás: 53
Azonosító: 44001
jó, mindegy hiába mondok bármit is, úgyis mindenki a saját véleményét védi, szerintem ebben az egyben egyetértünk...egyébként tizenéves már rég elmúltam, és nem mondtam, hogy én nem hallgatok mást...
2013. november 22. 19:11 #115
Selena 4ever
Selena 4ever
visszatérő vendég

StátuszLive is to dance, dance is to live<3333
Hozzászólás: 105
Azonosító: 134188
Nekem tetszik az új album csak egy kicsit más stílus mint az eddigiek:)
2013. november 23. 16:04 #116
- törölt felhasználó -    
Én nem fogom meghallgatni! Majd 25-én! smileeee.gif
2013. november 23. 20:05 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (ildi717 @ 2013.11.21. 22:08)

shout.gif Ismersz?? Hát nem hinném. Jártas vagyok a témában, láttam turné felvételt, olvastam róluk sok helyen. És egy egyszerű turnén egyszerű playbackelni, fogja a mikrofont, tátog és ugra-bugrál. Kis csillag, ma minden a pénzről szól, az X faktor is. Ott is ez van, cuki a pofi és már sztár is az illető. Nem arra megy az X faktor, hogy ki tehetséges és ki nem az. Hanem arra, hogy ki mennyire eladható. Ezekért meg könnyen lehet rajongani. fool.gif Mert meglátják sokan Styles képét és sikítani kezdenek. Ez a véleményem, soha se szerettem se őket se a társaikat. Nem a Directionereké a világ. Mi is vagyunk.. Én nem így vagyok vele! Mert lehet valaki nagyon botrányos, undok béka, ha a számai jók és nem playbackel. Ezek playbackelnek, más a hangjuk egy számban és más egy másik számban is. Ez a saját véleményem. Mert mi már kinőttünk ebből a korból, holott húszon alul vagyok.. Egy cikk arról szólt, hogy Harold jógázik. Akkor ez mi ha nem elkényeztetés?! unsure.gif
Ne legyél ilyen előítéletes..
2013. november 24. 12:38 #118
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Így is lesz elég promójuk, meg fanrendezvényük és projectjük, amivel felturbózzák majd az eladásokat, kár érte aggódni...
2013. november 24. 16:23 #119
- törölt felhasználó -    
most hallgatom :3 nagyon jóó *-*
2013. november 24. 19:47 #120
Niki915
Niki915
visszatérő vendég

StátuszLove Damon <3
Hozzászólás: 251
Azonosító: 213890