Kiszivárgott a One Direction új albuma
2013. november 21. 16:24
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Egyrészből jól esett..másrészt pedig úgy szeretem hogy tőlük semmi mást nem lehet hallani csak hogy "ez ..és ez.. szivárog ki teljesen véletlenül" -.- röhely..
2013. november 21. 16:50
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Basszus. Mindig ez van...nincs olyan dal vagy klip ami nem szivárogna ki. Mindig. A Story Of My Life is órákkal a hivatalos megjelenés előtt jelent meg. Így mindenki azt nézte és nem az eredetit. Az más mert csak 1 klip de ez 1 egész ALBUM.
2013. november 21. 19:00
|
|
bogica0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 215129 offline
|
Mindig ez történik...
2013. november 21. 19:08
Olyan érdekes, hogy mindig kiszivárog "véletlenül".
2013. november 21. 20:52
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Susan McKelaway @ 2013.11.21. 16:24)
Egyrészből jól esett..másrészt pedig úgy szeretem hogy tőlük semmi mást nem lehet hallani csak hogy "ez ..és ez.. szivárog ki teljesen véletlenül" -.- röhely..
"Egy részből jól esett..." De kedves ember vagy!
2013. november 21. 22:08
|
|
ildi717új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.19. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 44001 offline
|
Idézet (Die for Me @ 2013.11.21. 14:35)
Ja, tart 3 éve, mert nem volt playback bakijuk, vagy lehet, hogy volt, de ez egyes embereknek fel sem tűnt. Az X faktorban, meg nem a tehetségre hanem, a cuki pofira mennek, az nyer aki többet hoz a kasszának... De szerintem már MOST elkezdtek hanyatlani, mert már több rajongó (olvastam fórumokban) már kezdi megunni a zenéjüket, mert mindig ugyan azt produkálják a kis nyálgépek, és onnan is tudom, hogy már most hanyatlanak, mert akkor nem menne ez a kis színészet (nem lenne rá szükség) , hogy: Upsz! Kiadás előtt jelent meg! És utána meg egy béna botrány, sajnálkozó rajongók akik szidják az oldalakat, ahol megosztották... Nem éltek meg ők olyan sok mindent.. Semmit sem kell maguknak csinálniuk, csak tátogniuk kell a koncerteken, meg táncnak titulált ugrabugrát ugrálniuk. Ennyit éltek meg, hogy milyen jó is az elkényeztetettség. Ez az amit megélnek és milyen érzés az istenítettség. Már megbocsáss, de nekem minden ismerősöm vérszemet tudna kapni a OneDirectiontól és a falnak tudna menni tőlük. Minden fajta zenei irányzat felé nyitott vagyok vagy igyekszek az lenni és nem kapcsoltam ki a rádiót amikor az ő daluk szólt, minden manapság "kircsinek" titulált előadók új számát meghallgatom, hátha valami zenének nevezhető amit játszanak. És tőlük SEMMI újat nem hallottam csak nyáladzást. Ha összehasonlítasz két kottájukat eltér a szövegük meg a hangok (néha azok se nagyon), DE a stílusa nem változik! A One Direction TV és net nélkül sehol sem lenne.
Keress légyszi nekem egy olyan videót tőlük, ami playback...vagy ajánlom, hogy nézz meg pár turnés felvételt, lehet meg fogsz lepődni. Az x faktort egyébként nem nyerték meg...nem akarok veszekedni, csak nem szeretem, ha valaki úgy alkot véleményt valamiről/valakiről, hogy nem jártas a "témában". Úgy persze könnyű ítélkezni, hogy úgy állítunk be valamit, ahogy másoktól halljuk, lehet saját véleményed attól, hogy a barátaid nem szeretik...és egy előadót én például nem csak a zenéje, hanem a személyisége miatt is szeretek..És az tuti, hogy ezek a fiúk egyáltalán nincsenek elkényeztetve. Mindegy, mindenkinek megvan a saját ízlése, nem azt mondom, hogy már pedig muszáj, hogy kedveld őket, csak annyit, hogy ne alkoss negatív véleményt ennyi kis információból.
2013. november 21. 22:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
hazza08 Azért írtam ezt mert már a hócipőm tele van hogy sose lehet semmi mást hallani róluk csak "ez meg ez szivárog öszze-vissza" mindenki a saját kárán tanul..aki elindítj az ilyeneket és kiderül hamarabb mint kéne..az a saját dolga..! Ha elkezd hisztizni minden Directioner..meg közte te is hogy "szegények.jajj" akkor szerintetek/szerintet jobb lesz a dolog?! -.- Mert szerintem nem! És A The Wanted-et hagyd ki belőle mert ehhez nincs közük..a másik tudom hog nem esne jól nekik..de ha mindenki leállna sopánkodni akkor megoldódna a probléma?
-.-
-.-
2013. november 21. 22:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (ildi717 @ 2013.11.21. 22:08)
Keress légyszi nekem egy olyan videót tőlük, ami playback...vagy ajánlom, hogy nézz meg pár turnés felvételt, lehet meg fogsz lepődni. Az x faktort egyébként nem nyerték meg...nem akarok veszekedni, csak nem szeretem, ha valaki úgy alkot véleményt valamiről/valakiről, hogy nem jártas a "témában". Úgy persze könnyű ítélkezni, hogy úgy állítunk be valamit, ahogy másoktól halljuk, lehet saját véleményed attól, hogy a barátaid nem szeretik...és egy előadót én például nem csak a zenéje, hanem a személyisége miatt is szeretek..És az tuti, hogy ezek a fiúk egyáltalán nincsenek elkényeztetve. Mindegy, mindenkinek megvan a saját ízlése, nem azt mondom, hogy már pedig muszáj, hogy kedveld őket, csak annyit, hogy ne alkoss negatív véleményt ennyi kis információból.
Taníts Mester, könyörgök! Hogyan lehet valakit úgy megismerni, hogy közben nem is vagy vele kontaktban? Most komolyan, jó? Ne nevettessétek ki magatokat ilyen ostoba érvnek nevezett valamitekkel, mert egyszerűen a szánalom tetőfoka.XD Egyébként honnan veszed azt, hogy nem hallgatta meg a munkásságukat? Honnan tudod, hogy nem nézett utána? Én is rühellem ezt a formációt, és hála a jó Istennek, de sokan NEM IS ISMERIK őket a közelemben, maximum hallásból. Attól, hogy nálatok, tizenéveseknél még a csapból is ezek folynak, mások attól még hallgathatnak mást.
2013. november 21. 22:28
|
|
|
Ildi717..de elvan kényeztetve mind az 5 "cukorborsó" főleg Harry..nem vettétek eddig észre hogy minden lényegtelen és idióta információt a tuttunkra hoznak az ő magánéletükből! pl: Most itt van az a cikk amiben leírja hogy "Harry jógázik" meg hogy "gyötri a magány és az eddzőjét hívogatja emiatt" Hát könyörgöm...Ha Directioner lennék akkor se érdekelne mert ez a saját magánügye!! -.- És vissza térve az elkényeztetett része...rohadtul el vannak mert minden szart megkapnak amit akarnak..meg mindeki miattuk ömleng így ezáltal amit csak akarnak ezt megkapják csak egy szavukba kerül! Ismerem őket eléggé (pedig hányni tudnék tőlük) hogy nekik a sikeren kívül semmijük nincs! Még különös képpen hangjuk is alig van! Én a múltkor bele hallgattam az egyik számukba "Best song ever"..Már ne is haragudjatok meg..de dög unalmas volt..és attól még nem lesz jó a számuk ha minden mondatba beleéneklik hogy "a legjobb szám mindörökké" Hát ku**a nem az! ez az én véleményem erről.. szóval nakam ne mutassátok be azt az 5 mitugrálsz..nem mondom mit mert már annyira kiismerhetők lettek... -.-
2013. november 22. 15:08
|
|
ildi717új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.19. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 44001 offline
|
jó, mindegy hiába mondok bármit is, úgyis mindenki a saját véleményét védi, szerintem ebben az egyben egyetértünk...egyébként tizenéves már rég elmúltam, és nem mondtam, hogy én nem hallgatok mást...
2013. november 22. 19:11
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
Nekem tetszik az új album csak egy kicsit más stílus mint az eddigiek:)
2013. november 23. 20:05
Idézet (ildi717 @ 2013.11.21. 22:08)
Ne legyél ilyen előítéletes..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: