Starity

Kiszivárgott a One Direction új albuma

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 20. 20:36 #81
Eszzti
Eszzti
új tag

StátuszThe Story Of My Life...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 68
Csatolások: 0
Azonosító: 205775
Hát ez már felháborító!!
Pont a szülinapom után egy nappal jött volna ki és tök jó ajándék lett volna erre tessék! reklamalo.gif
2013. november 20. 20:38 #82
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Én mindig a hivatalos megjelenéssel egy időben hallgatom meg a hasonlókat, és ez most sem lesz másképp. Sajnálom hogy kiszivárgott.
2013. november 20. 20:42 #83
Mollynicki
Mollynicki
visszatérő vendég

Státuszmusic is (my) life!!!<3
Hozzászólás: 184
Azonosító: 209864
én am sem szoktam a kiszivárgott dalokat meghallgatni, majd ha hivatalosan megjelenik!!!
2013. november 20. 20:44 #84
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Ez komolyan jobb, mint egy előre megírt forgatókönyv. Minden annyira kiszámítható, és logikus. Most jönnek ezek a kiszivárgás botrányok, aztán minden (jó füllel megáldott) rajongó rájön, hogy gyakorlatilag zeneileg semmi újat nem mutatnak. Nem fogy a lemez kellőképpen, és lassan, de biztosan a banda csillaga hanyatlik, mert már a végén a menedzsment is rájön, hogy minden bőrt lehúzott az 5 sexy animal-ról (remélem érzitek az iróniát...) Eme törvényszerű folyamat vége pedig a süllyesztő. Lehet, hogy volt pár jó évük, de lassan lejár a "15 perc hírnév".
2 felhasználónak tetszik: Beyla, itsjustme
2013. november 20. 21:12 #85
GirlyGirl19
GirlyGirl19
visszatérő vendég

StátuszI'm Mahomies!
Hozzászólás: 170
Azonosító: 210302
szegények.. .sad.gif
2013. november 20. 21:39 #86
ildi717
ildi717
új tag
Hozzászólás: 53
Azonosító: 44001
Idézet
Pöttömke 
Ez komolyan jobb, mint egy előre megírt forgatókönyv. Minden annyira kiszámítható, és logikus. Most jönnek ezek a kiszivárgás botrányok, aztán minden (jó füllel megáldott) rajongó rájön, hogy gyakorlatilag zeneileg semmi újat nem mutatnak. Nem fogy a lemez kellőképpen, és lassan, de biztosan a banda csillaga hanyatlik, mert már a végén a menedzsment is rájön, hogy minden bőrt lehúzott az 5 sexy animal-ról (remélem érzitek az iróniát...) Eme törvényszerű folyamat vége pedig a süllyesztő. Lehet, hogy volt pár jó évük, de lassan lejár a "15 perc hírnév".

Az a "15 perc hírnév" azért csak tart már 3 éve...és még egy pár évig biztos vagyok benne, hogy nem is fognak hanyatlani, de ha mégis, ez alatt a pár év alatt annyi mindent éltek meg, amit mások egész életükben nem. És többet is adtak emberek millióinak. A zenéjükről annyit, hogy ha belehallgatnál, nem írnád, hogy nem mutatnak semmi újat.
Imádom egyesek pozitivitását (érzed az iróniát?)
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2013. november 20. 22:53 #87
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (fairyword @ 2013.11.20. 16:52)
Egyik azért durva! Én már a 2. kiszivárgott számnál nem hittem el hogy ezt nem ők csinálják! De azért az albumot csak nem ők szivárogtatták ki! Igaz én még csak egyik számot hallottam belőle mert többet nem akartam az album megjelenés előtt! Azért szerintem ők sem olyanok, hogy amiért hónapokon át dolgoztak azt csak így kiszivárogtatják!!

jaj nem ők szivárogtatták ki, hanem a menedzserük! ÉS NEM VÉLETLEN!! Én már az elsőnél tudtam h nem az és más elődadóknál is a menedzser áll a háttérben akiknek kiszivárog! Miért nem lehet ezt megérteni?
2013. november 20. 22:56 #88
papapi
papapi
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 215169
Nem tudom sajnálni őket így is lesz elég bevételük és volt is már... biggrin.gif
2013. november 21. 07:01 #89
- törölt felhasználó -    
Ez borzaszto sad.gif(((((((sajnalom oket
2013. november 21. 07:37 #90
Boglárka1D
Boglárka1D
új tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 1
Azonosító: 214539
elég unnalmas hogy minden kiszivárog
2013. november 21. 08:08 #91
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
persze, persze, véletlenül. kedvenc zenekarom lemeze is kiszivárgott, mégsem csináltak semmiféle felhajtást, mint ha mi sem történt volna; másnapra le lettek törölve a dalok a különféle megosztókról, ennyi. nem értem, vandájreksönéknél miért kell ezt is túldramatizálni - ezért is tartom valószínűleg, hogy az ő művük az egész, hogy minél nagyonbb felhajtás lehessen a lemez körül. hogy arról ne is beszéljünk, hogy minden kiszivárog napjainkban. szerintem az új lemezek minimum 80%-a hamarabb fellelhető a neten, mint hogy hivatalosan megjelent volna, a filmekkel, különféle játékokkal szintén ez van.
az pedig eléggé irritáló, hogy sokan írjátok, hogy jajj, nem hallgatjátok meg csak a megjelenéskor. most őszintén, nem mindegy, hogy most hallgatod-e meg vagy akkor, ha ígyis-úgyis a neten található? ha meg megvetted, szintén nem mindegy, hogy meghallgatod-e ezt, és majd egy héttel később a kezedben tartott lemezt fogod nyúzni, közben meg addig is örülsz az új daloknak? nem azzal tiszteled meg, illetve segíted őket, hogy csak a hivatalos megjelenés utáni kalóz dalokat hallgatod meg, hanem ha fizetsz a munkájukért, ezzel is támogatva őket. de az igaz, hogy undorító, hogy egyes, magukat rajongónak valló emberek nem adnak meg annyi tiszteletet a zenekarnak, hogy ne töltögessék fel a teljes albumokat mindenhová. viszont ha valaki megvenné, mindenképp megveszi, ha meg nem, ez nem fogja befolyásolni.
bár igazából képtelen vagyok felfogni, hogy egy év (?) alatt hogyan lehet összedobni 18 dalt, amiket állítólag ugye ők írnak rolleyes.gif , ha közben folyamatosan turnéznak. oké, hogy a legtöbben - már akik tényleg maguknak írják a dolgokat - neki ülnek turnék alatt, de akkor sem lesznek meg egy év alatt, főleg ennyi dallal. engem nem érdekel, hogy más írja a zenei alapot és a dalszövegeket is, ígyis-úgyis tehetségtelennek tartom őket, de legalább ne hazudnának - vagy a directionerek ne állítanának hazugságokat...
2013. november 21. 08:37 #92
Tóth Zsóffiii
Tóth Zsóffiii
új tag

StátuszI am Directioner :))))
Hozzászólás: 97
Csatolások: 30
Azonosító: 213998
szegények!!! sad.gif
2013. november 21. 14:11 #93
- törölt felhasználó -    
Eléggé fura, hogy minden daluk kiszivárog utána meg csinálják a fesztivált. És -mint előttem írták- szedjék vagy szedessék le, töröltessék le, a megosztókról! De már nagyon feltűnő, hogy kiszivárog, botrány... Ez tervezett. És vannak akik ezt sem látják...
2013. november 21. 14:35 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (ildi717 @ 2013.11.20. 21:39)
Az a "15 perc hírnév" azért csak tart már 3 éve...és még egy pár évig biztos vagyok benne, hogy nem is fognak hanyatlani, de ha mégis, ez alatt a pár év alatt annyi mindent éltek meg, amit mások egész életükben nem. És többet is adtak emberek millióinak. A zenéjükről annyit, hogy ha belehallgatnál, nem írnád, hogy nem mutatnak semmi újat.
Imádom egyesek pozitivitását (érzed az iróniát?)

Ja, tart 3 éve, mert nem volt playback bakijuk, vagy lehet, hogy volt, de ez egyes embereknek fel sem tűnt. Az X faktorban, meg nem a tehetségre hanem, a cuki pofira mennek, az nyer aki többet hoz a kasszának... De szerintem már MOST elkezdtek hanyatlani, mert már több rajongó (olvastam fórumokban) már kezdi megunni a zenéjüket, mert mindig ugyan azt produkálják a kis nyálgépek, és onnan is tudom, hogy már most hanyatlanak, mert akkor nem menne ez a kis színészet (nem lenne rá szükség) , hogy: Upsz! Kiadás előtt jelent meg! És utána meg egy béna botrány, sajnálkozó rajongók akik szidják az oldalakat, ahol megosztották... Nem éltek meg ők olyan sok mindent.. Semmit sem kell maguknak csinálniuk, csak tátogniuk kell a koncerteken, meg táncnak titulált ugrabugrát ugrálniuk. Ennyit éltek meg, hogy milyen jó is az elkényeztetettség. Ez az amit megélnek és milyen érzés az istenítettség. Már megbocsáss, de nekem minden ismerősöm vérszemet tudna kapni a OneDirectiontól és a falnak tudna menni tőlük. Minden fajta zenei irányzat felé nyitott vagyok vagy igyekszek az lenni és nem kapcsoltam ki a rádiót amikor az ő daluk szólt, minden manapság "kircsinek" titulált előadók új számát meghallgatom, hátha valami zenének nevezhető amit játszanak. És tőlük SEMMI újat nem hallottam csak nyáladzást. Ha összehasonlítasz két kottájukat eltér a szövegük meg a hangok (néha azok se nagyon), DE a stílusa nem változik! A One Direction TV és net nélkül sehol sem lenne.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. november 21. 15:08 #95
Liiillus
Liiillus
visszatérő vendég

StátuszAhhoz,hogy meglásd a szivárványt,el kell viselned az esőt is!
Hozzászólás: 339
Csatolások: 165
Azonosító: 158566
elég furcsa hogy minden kiszivárog....
2013. november 21. 15:20 #96
- törölt felhasználó -    
Jaj szegénykék :"( most megyek és felvágom az ereimet, hát ez valami borzalmas, ki tesz ilyen szörnyűséget ?! Tönkretette az életemet :'(
2013. november 21. 15:36 #97
- törölt felhasználó -    
Szegénykék! Megértem hogy felháborodottak! :'(
2013. november 21. 15:37 #98
Adii_1999
Adii_1999
visszatérő vendég

StátuszSnapchat me: adikaaa.xd ;)
Hozzászólás: 195
Azonosító: 204670
Hát azért sajnálom őket, de ez a rajongóknak öröm!! smileeee.gif De azért az tényleg elég fura hogy mind a 18 számuk egyszerűen kiszivárgott!!! :/
2013. november 21. 15:45 #99
vercsi
vercsi
visszatérő vendég

Státusz"A halál a legnagyobb kaland kezdete" /Peter Pan/
Hozzászólás: 437
Csatolások: 3
Azonosító: 183258
szegények... sad.gif
2013. november 21. 15:45 #100
Tincsi7373
Tincsi7373
visszatérő vendég

StátuszNem kapsz más lehetőséget,Az élet nem Nintendó játék "Eminem"
Hozzászólás: 223
Csatolások: 1
Azonosító: 206304
Sajnálom őket...És utálom az ilyen rajongókat vagy embereket akik ebben szerzik az örömüket T_T"
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok