Pont a szülinapom után egy nappal jött volna ki és tök jó ajándék lett volna erre tessék!
Kiszivárgott a One Direction új albuma
2013. november 20. 20:42
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
én am sem szoktam a kiszivárgott dalokat meghallgatni, majd ha hivatalosan megjelenik!!!
2013. november 20. 20:44
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ez komolyan jobb, mint egy előre megírt forgatókönyv. Minden annyira kiszámítható, és logikus. Most jönnek ezek a kiszivárgás botrányok, aztán minden (jó füllel megáldott) rajongó rájön, hogy gyakorlatilag zeneileg semmi újat nem mutatnak. Nem fogy a lemez kellőképpen, és lassan, de biztosan a banda csillaga hanyatlik, mert már a végén a menedzsment is rájön, hogy minden bőrt lehúzott az 5 sexy animal-ról (remélem érzitek az iróniát...) Eme törvényszerű folyamat vége pedig a süllyesztő. Lehet, hogy volt pár jó évük, de lassan lejár a "15 perc hírnév".
2013. november 20. 21:12
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
szegények.. .
2013. november 20. 21:39
|
|
ildi717új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.19. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 44001 offline
|
Idézet
Pöttömke
Ez komolyan jobb, mint egy előre megírt forgatókönyv. Minden annyira kiszámítható, és logikus. Most jönnek ezek a kiszivárgás botrányok, aztán minden (jó füllel megáldott) rajongó rájön, hogy gyakorlatilag zeneileg semmi újat nem mutatnak. Nem fogy a lemez kellőképpen, és lassan, de biztosan a banda csillaga hanyatlik, mert már a végén a menedzsment is rájön, hogy minden bőrt lehúzott az 5 sexy animal-ról (remélem érzitek az iróniát...) Eme törvényszerű folyamat vége pedig a süllyesztő. Lehet, hogy volt pár jó évük, de lassan lejár a "15 perc hírnév".
Az a "15 perc hírnév" azért csak tart már 3 éve...és még egy pár évig biztos vagyok benne, hogy nem is fognak hanyatlani, de ha mégis, ez alatt a pár év alatt annyi mindent éltek meg, amit mások egész életükben nem. És többet is adtak emberek millióinak. A zenéjükről annyit, hogy ha belehallgatnál, nem írnád, hogy nem mutatnak semmi újat.
Imádom egyesek pozitivitását (érzed az iróniát?)
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. november 20. 22:53
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (fairyword @ 2013.11.20. 16:52)
Egyik azért durva! Én már a 2. kiszivárgott számnál nem hittem el hogy ezt nem ők csinálják! De azért az albumot csak nem ők szivárogtatták ki! Igaz én még csak egyik számot hallottam belőle mert többet nem akartam az album megjelenés előtt! Azért szerintem ők sem olyanok, hogy amiért hónapokon át dolgoztak azt csak így kiszivárogtatják!!
jaj nem ők szivárogtatták ki, hanem a menedzserük! ÉS NEM VÉLETLEN!! Én már az elsőnél tudtam h nem az és más elődadóknál is a menedzser áll a háttérben akiknek kiszivárog! Miért nem lehet ezt megérteni?
2013. november 21. 07:37
|
|
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline
|
elég unnalmas hogy minden kiszivárog
2013. november 21. 08:08
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
persze, persze, véletlenül. kedvenc zenekarom lemeze is kiszivárgott, mégsem csináltak semmiféle felhajtást, mint ha mi sem történt volna; másnapra le lettek törölve a dalok a különféle megosztókról, ennyi. nem értem, vandájreksönéknél miért kell ezt is túldramatizálni - ezért is tartom valószínűleg, hogy az ő művük az egész, hogy minél nagyonbb felhajtás lehessen a lemez körül. hogy arról ne is beszéljünk, hogy minden kiszivárog napjainkban. szerintem az új lemezek minimum 80%-a hamarabb fellelhető a neten, mint hogy hivatalosan megjelent volna, a filmekkel, különféle játékokkal szintén ez van.
az pedig eléggé irritáló, hogy sokan írjátok, hogy jajj, nem hallgatjátok meg csak a megjelenéskor. most őszintén, nem mindegy, hogy most hallgatod-e meg vagy akkor, ha ígyis-úgyis a neten található? ha meg megvetted, szintén nem mindegy, hogy meghallgatod-e ezt, és majd egy héttel később a kezedben tartott lemezt fogod nyúzni, közben meg addig is örülsz az új daloknak? nem azzal tiszteled meg, illetve segíted őket, hogy csak a hivatalos megjelenés utáni kalóz dalokat hallgatod meg, hanem ha fizetsz a munkájukért, ezzel is támogatva őket. de az igaz, hogy undorító, hogy egyes, magukat rajongónak valló emberek nem adnak meg annyi tiszteletet a zenekarnak, hogy ne töltögessék fel a teljes albumokat mindenhová. viszont ha valaki megvenné, mindenképp megveszi, ha meg nem, ez nem fogja befolyásolni.
bár igazából képtelen vagyok felfogni, hogy egy év (?) alatt hogyan lehet összedobni 18 dalt, amiket állítólag ugye ők írnak
, ha közben folyamatosan turnéznak. oké, hogy a legtöbben - már akik tényleg maguknak írják a dolgokat - neki ülnek turnék alatt, de akkor sem lesznek meg egy év alatt, főleg ennyi dallal. engem nem érdekel, hogy más írja a zenei alapot és a dalszövegeket is, ígyis-úgyis tehetségtelennek tartom őket, de legalább ne hazudnának - vagy a directionerek ne állítanának hazugságokat...
az pedig eléggé irritáló, hogy sokan írjátok, hogy jajj, nem hallgatjátok meg csak a megjelenéskor. most őszintén, nem mindegy, hogy most hallgatod-e meg vagy akkor, ha ígyis-úgyis a neten található? ha meg megvetted, szintén nem mindegy, hogy meghallgatod-e ezt, és majd egy héttel később a kezedben tartott lemezt fogod nyúzni, közben meg addig is örülsz az új daloknak? nem azzal tiszteled meg, illetve segíted őket, hogy csak a hivatalos megjelenés utáni kalóz dalokat hallgatod meg, hanem ha fizetsz a munkájukért, ezzel is támogatva őket. de az igaz, hogy undorító, hogy egyes, magukat rajongónak valló emberek nem adnak meg annyi tiszteletet a zenekarnak, hogy ne töltögessék fel a teljes albumokat mindenhová. viszont ha valaki megvenné, mindenképp megveszi, ha meg nem, ez nem fogja befolyásolni.
bár igazából képtelen vagyok felfogni, hogy egy év (?) alatt hogyan lehet összedobni 18 dalt, amiket állítólag ugye ők írnak
2013. november 21. 08:37
|
|
Tóth Zsóffiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 97 Csatolások: 30 Azonosító: 213998 offline
|
szegények!!!
2013. november 21. 14:11
Eléggé fura, hogy minden daluk kiszivárog utána meg csinálják a fesztivált. És -mint előttem írták- szedjék vagy szedessék le, töröltessék le, a megosztókról! De már nagyon feltűnő, hogy kiszivárog, botrány... Ez tervezett. És vannak akik ezt sem látják...
2013. november 21. 14:35
Idézet (ildi717 @ 2013.11.20. 21:39)
Az a "15 perc hírnév" azért csak tart már 3 éve...és még egy pár évig biztos vagyok benne, hogy nem is fognak hanyatlani, de ha mégis, ez alatt a pár év alatt annyi mindent éltek meg, amit mások egész életükben nem. És többet is adtak emberek millióinak. A zenéjükről annyit, hogy ha belehallgatnál, nem írnád, hogy nem mutatnak semmi újat.
Ja, tart 3 éve, mert nem volt playback bakijuk, vagy lehet, hogy volt, de ez egyes embereknek fel sem tűnt. Az X faktorban, meg nem a tehetségre hanem, a cuki pofira mennek, az nyer aki többet hoz a kasszának... De szerintem már MOST elkezdtek hanyatlani, mert már több rajongó (olvastam fórumokban) már kezdi megunni a zenéjüket, mert mindig ugyan azt produkálják a kis nyálgépek, és onnan is tudom, hogy már most hanyatlanak, mert akkor nem menne ez a kis színészet (nem lenne rá szükség) , hogy: Upsz! Kiadás előtt jelent meg! És utána meg egy béna botrány, sajnálkozó rajongók akik szidják az oldalakat, ahol megosztották... Nem éltek meg ők olyan sok mindent.. Semmit sem kell maguknak csinálniuk, csak tátogniuk kell a koncerteken, meg táncnak titulált ugrabugrát ugrálniuk. Ennyit éltek meg, hogy milyen jó is az elkényeztetettség. Ez az amit megélnek és milyen érzés az istenítettség. Már megbocsáss, de nekem minden ismerősöm vérszemet tudna kapni a OneDirectiontól és a falnak tudna menni tőlük. Minden fajta zenei irányzat felé nyitott vagyok vagy igyekszek az lenni és nem kapcsoltam ki a rádiót amikor az ő daluk szólt, minden manapság "kircsinek" titulált előadók új számát meghallgatom, hátha valami zenének nevezhető amit játszanak. És tőlük SEMMI újat nem hallottam csak nyáladzást. Ha összehasonlítasz két kottájukat eltér a szövegük meg a hangok (néha azok se nagyon), DE a stílusa nem változik! A One Direction TV és net nélkül sehol sem lenne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 21. 15:20
Jaj szegénykék :"( most megyek és felvágom az ereimet, hát ez valami borzalmas, ki tesz ilyen szörnyűséget ?! Tönkretette az életemet :'(
2013. november 21. 15:45
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Sajnálom őket...És utálom az ilyen rajongókat vagy embereket akik ebben szerzik az örömüket T_T"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.