Kiszivárgott a One Direction új albuma
2013. november 20. 17:12
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
szar
de már mingyi itt van a 25.
2013. november 20. 17:51
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
senkinek sem hianyik az albumuk meg a hisztijuk
2013. november 20. 18:11
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Annyira gáz de komolyan mondom. -.-
hónapok óta (sőt vagy egy éve) már nem jött ki rendesen számuk. (talán a Best Song Ever, DE csak a videóklipp, a zenét ott is hallhattuk a megjelenés előtt egy héttel)
Állandóan kiiszivárog... (Live While We're Young, Just can't Let Her Go, Diana, Story Of My Life, most meg egy egész album)
A legszomorúbb, hogy itt egy olyan nagy és világcég hibájáról bezsélünk mint az iTunes.. szomorú
hónapok óta (sőt vagy egy éve) már nem jött ki rendesen számuk. (talán a Best Song Ever, DE csak a videóklipp, a zenét ott is hallhattuk a megjelenés előtt egy héttel)
Állandóan kiiszivárog... (Live While We're Young, Just can't Let Her Go, Diana, Story Of My Life, most meg egy egész album)
A legszomorúbb, hogy itt egy olyan nagy és világcég hibájáról bezsélünk mint az iTunes.. szomorú
2013. november 20. 18:15
Számítottam erre.... :/ Mindig ez történik velük, semmi sem marad titokban az időpontig. Azért ez elég rossz érzés lehet nekik :/ :S Én azért megvárom a November 25.
2013. november 20. 18:28
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Ez már megszokott mindig minden kiszivárog ,,valahogy véletlenül,,
2013. november 20. 18:38
annyi biztos, hogy én majd csak nov. 25-én fogom meghallgatni.
amúgy azt nem értem, hogy az iTunes hogyan hibázhatott ekkorát? o.O csak a Dianat kellett volna feltöltenie, ehelyett meg egy egész albumot takott fel. hát ez már nagyon sajnálatos -.-" x
amúgy azt nem értem, hogy az iTunes hogyan hibázhatott ekkorát? o.O csak a Dianat kellett volna feltöltenie, ehelyett meg egy egész albumot takott fel. hát ez már nagyon sajnálatos -.-" x
2013. november 20. 18:48
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Biztos éjszaka a koboldok meghackelték az iTunest.
Komolyan, van aki még mindig elhiszi, hogy ez véletlen? Érdekes az én kedvenceimnek nem szükséges ez a felesleges hepaj egy új album megjelenése előtt, hogy többen beszéljenek róla.
Komolyan, van aki még mindig elhiszi, hogy ez véletlen? Érdekes az én kedvenceimnek nem szükséges ez a felesleges hepaj egy új album megjelenése előtt, hogy többen beszéljenek róla.
2013. november 20. 19:03
|
|
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline
|
én is ezt mondanám a helyükben. Én nagyon ideges lettem, hogy miért? Nem értem. Én meg sem hallgatom! Megvárom a megjelenését és kész! Én is calódott vagyok, hogy hogyan történhetnek ezek. nem értem
2013. november 20. 19:16
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Már nekem is kezd fura lenni ez az egész,hogy folyton kiszivárog vagy egy daluk vagy egy klipjük,meg persze albumuk. Nem hiszem,hogy az iTunes tehet erről az egészről. Ennek az ügynek az oka a drága menedzsment,HÁT KI MÁS?! Már fáj látni mit művel velük,és nem csak a kiszivárogtatott dalok,albumok,klipekre értve. Folyton ugráltassa őket,a Take Me Home turnénál,amikor augusztusban volt az egy hónapos szabadságuk és felléptek a TCA-on,mindenki izét,hogy nem élvezték a fellépést,a műsort meg minden,persze hogy nem élvezték mikor szegényeket agyondolgoztatja a menedzsment. De félre értés azért ne essék,szeretem ezt az együttest,sőt ez nem kifejezés,imádom őket,de ez már tényleg mindennek a teteje. Nekem nagyon tetszik az album,első hallásra eléggé fura volt,de ahogy többször is végighallgattam a dalokat rajta mind igazán jó lett. Kivéve,a Midnight Memories-t,hát nem tudom de annyira nem tetszik és ez inkább a szövegére vonatkozik,a zene nem is rossz,de a szövege.. Mindenképpen a You & I és a Story of My Life-ot mondanám a 'legszebb' dalnak az albumról. A Little Black Dres volt az a dal amibe első hallásra beleszerettem. Szerintem ismét jót alkottak,és tényleg sajnálom hogy kiszivárgott.
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. november 20. 19:28
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Jajj nehogy már bedőljetek ennek a kamu dumának. Vhogy reklámozni kell.
2013. november 20. 19:39
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ja és még hozzátenném h én csak 25-én,a megjelenés napján fogom meghallgatni a dalokat,jó Directioner módjára visszafogom magam
2013. november 20. 19:47
|
|
L Lily |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 935 Csatolások: 10 Azonosító: 209653 offline
|
A srácokkal mindig ez történik. A múltkor a Diana azelőtt meg a Just Cant Let Her Go.
Sajnálom őket.
Egyébként a Midnight Memories (mint szám) elérhető az iTunes-on, de csak 2:56 perces.
I LOVE ONE DIRECTION 4EVER
Sajnálom őket.
Egyébként a Midnight Memories (mint szám) elérhető az iTunes-on, de csak 2:56 perces.
I LOVE ONE DIRECTION 4EVER
2013. november 20. 20:00
|
|
PöttönPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 206144 offline
|
bitchina egyetértek amit a menedzseről mondtál!!totálisan
2013. november 20. 20:06
ez mar felhaborito! komolyan mondom mostnaban nincs ugy h ne szivarogjonk i vmi
nah de en azert megvarom a 25-et addig mar nincs sok
Dierctioner 4ever <3
Dierctioner 4ever <3
2013. november 20. 20:26
Az azért odab*asz, hogy eddig dolgoztak vele és valamilyen gyökér csak egyszerűen kiteszi a netre, mert nem tud várni 1 (!!!!) hetet. Az ilyeneket szitává kéne lőni!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.