Kiszivárgott a One Direction új albuma
2013. november 20. 14:10
|
|
one direction fan 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 204510 offline
|
alig várom tuti jó lesz
2013. november 20. 14:18
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Én elég csúnyának tartom őket,de ízlések és pofonok
2013. november 20. 14:19
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
És mellesleg tehetségtelenek,attól hogy 10.évesek szeretik nem azt jelenti hogy olyan elképesztően jók is egyben.
2013. november 20. 14:33
Jaj kiszivárgott az album- most összedől a világ! Kis drágák! Bárcsak kiszivárognának a világból!!
2013. november 20. 15:17
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Olyan jó,hogy mindig minden kiszivárog-.-" -.-" -.-" De én megvárom a nov.25.-ét!
2013. november 20. 15:24
|
|
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline
|
Pillanat mindjárt elkezdem őket sajnálni...hoppá nem sikerül...
egyet értek Medkap
Jaj kiszivárgott az album- most összedől a világ! Kis drágák! Bárcsak kiszivárognának a világból!! pompom.gif rofl.gif spiteful.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/45062-kiszivargott-a-one-direction-uj-albuma/#ixzz2lCCpq3H9
Jaj kiszivárgott az album- most összedől a világ! Kis drágák! Bárcsak kiszivárognának a világból!! pompom.gif rofl.gif spiteful.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/45062-kiszivargott-a-one-direction-uj-albuma/#ixzz2lCCpq3H9
2013. november 20. 15:26
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Hát erre nem mondok semmit,de azt már selytethettük volna hogy ez lesz.Mert mindig,na jo álltalában kiszívárogtatják a dalukat.És udni lehetne hogy 25.-én jelenik meg,de sajnálom én nem birtam ki hogy ne hallgassam meg.Az album nekem nagyo tetszett,olyan kicsit rokkon hip-hop és pop-os.De attol hogy én pop zenéket hallottam tőlük,nekem ez a rokkos is bejön tőlűk.
2013. november 20. 15:33
jaj hogy fogom ezt túléli...?!?!
"gyengébbek kedvéért elárulom, ez szarkazmus volt"
"gyengébbek kedvéért elárulom, ez szarkazmus volt"
2013. november 20. 16:32
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Tényleg van, aki még mindig elhiszi, hogy ezek a kiszivárgások tök véletlenek? Az egész mögött a menedzsment áll és egész egyszerűen azért csinálják, hogy a hivatalos megjelenés előtt is legyen miről beszélni. Érdekes, más előadóknak miért nem szivárog ki egy daluk sem? Egyszerű a válasz: nincs szükségük ilyesfajta reklámfogásra. Nekik ez még így is megéri, a semmiből előkerülnek a dalok, a sok rajongó meghallgatja, megtetszik nekik, majd rájönnek, hogy nem tudnak hosszú és boldog életet élni enélkül az album nélkül és a megjelenés napján rögtön letöltik jó pénzért. Ez pedig azért jó nekik, mert hamar az iTunes lista élére kerülnek, ergo még többen veszik meg az albumot. Ha eddig nem szivárgott volna ki minden daluk és albumuk, akkor még azt mondanám, hogy annyira nem is átlátszó, de így..
Egyébként én meghallgattam az albumot és tragikus lett. Pedig én tényleg szerettem őket anno az Up All Night korszakban, de utána csak egyre lejjebb haladtak azon a bizonyos lejtőn. Már a Take Me Home sem volt nagy durranás, de azon legalább voltak hallgatható dalok. A mostanin egyet sem találtam. EGYET SEM. Még a világ legszörnyűbb albumáról is szokott lenni legalább egy dal, ami az elmegy kategóriába tartozik, de itt egyszerűen nem. És még csak nem is előítéletekkel ültem le meghallgatni.
Egyébként én meghallgattam az albumot és tragikus lett. Pedig én tényleg szerettem őket anno az Up All Night korszakban, de utána csak egyre lejjebb haladtak azon a bizonyos lejtőn. Már a Take Me Home sem volt nagy durranás, de azon legalább voltak hallgatható dalok. A mostanin egyet sem találtam. EGYET SEM. Még a világ legszörnyűbb albumáról is szokott lenni legalább egy dal, ami az elmegy kategóriába tartozik, de itt egyszerűen nem. És még csak nem is előítéletekkel ültem le meghallgatni.
2013. november 20. 16:52
|
|
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline
|
Egyik azért durva! Én már a 2. kiszivárgott számnál nem hittem el hogy ezt nem ők csinálják! De azért az albumot csak nem ők szivárogtatták ki! Igaz én még csak egyik számot hallottam belőle mert többet nem akartam az album megjelenés előtt! Azért szerintem ők sem olyanok, hogy amiért hónapokon át dolgoztak azt csak így kiszivárogtatják!!
2013. november 20. 16:55
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Tényleg minden kiszivárog.... szegények..:/ De várom már!!.
))
2013. november 20. 17:07
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
1 dalnál még megértem.De egy egész albumnál!Nagyon sajnálom őket,hisz mindig kiszivárog tőlük valami.Tuti,hogy ezt valaki jó mókának találja....-.-"
2013. november 20. 17:07
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
mindig minden kiszivárog.de azért nagyon várom a hivatalos megjelenést!még jó h nem hallgattam meg az albumot!1 számot nem hallottam róla!
2013. november 20. 17:10
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
szegénykéim :/ *-*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: