Tóth Gabi az X-Faktor színpadán villantott
2013. november 20. 09:06
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Na és akkor mi van, ha villantott? Előfordul. Amúgy meg ilyen rövid ruhák mellett ki csodálkozik? Gabi nem fog most összetörni, mert jajj, felcsúszott a szoknyája...
2013. november 20. 09:32
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
kicsit hosszabb ruhákat is húzhatna
2013. november 20. 10:00
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
"Tóth Gabi az öröm hevében felugrott Csordás Ákos nyakába, amikor vasárnap este a mentorok őt mentették meg."
Kedves cikkíró xMilesss!
Most vasárnap a mentorok Krasznait mentették meg, nem Csordás Ákost.
Kedves cikkíró xMilesss!
Most vasárnap a mentorok Krasznait mentették meg, nem Csordás Ákost.
2013. november 20. 11:59
Engem már alapból nagyon idegesít, hogy folyton ilyen kivágott,rövid ruhákba öltöztetik Gabit...ha néha-néha csinálnák ezt, még oké, de így hogy minden egyes élő show-ban ezt csinálják, már nagyon feltűnő (és néha már ez van a női versenyzőknél is...legalábbis ami a mélyen kivágott ruhákat illeti). Szerintem már már mindenki sejtette, hogy hamarosan lesz valami villantása, egyszerűen olyan mini ruhákba öltöztetik
(de amúgy ettől függetlenül nem kéne ekkora hírt csinálni belőle, jó, legyen róla 1 cikk, okés, de ne ez menjen már a világhálón heteken keresztül majd, annyira azért nem nagy hír
)
2013. november 20. 13:34
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez cikki én szerintem.
2013. november 20. 14:16
Szeretem a nőt ahogy van!
Mielőtt bárki bármit is elkezdene feltételezni hogy ő egy ribi vagy valami más..... szeretném mindenkinek elmondani hogy ő csak Jól érzi magát a bőrében!! Nagy port kavart amikor megműtötte a mellét, de ha jól megnézitek korábbi képeket eléggé kicsi volt, azután elkezdett fogyókúrázni (mert hát mindenkire feljönnek a kilók) és maradék melle is eltűnt. Én is komolyan elgondolkodnék azon hogy mit csinálja. Szerintem jól döntött hogy ezt tette de most éli a teste a fénykorát. Most már egy bomba nő.
Egyébként meg máshol pl: Amerikában nem abból élnek meg egyesek hogy állandóan mindenüket kidobják??
Egyébként meg máshol pl: Amerikában nem abból élnek meg egyesek hogy állandóan mindenüket kidobják??
2013. november 20. 14:48
Nem érzem mért vesz fel olyan ruhát amibe épphogy belefér
2013. november 20. 14:59
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
ÉS ? Miért olyan nagy probléma ez ? Legalább nem a ...-ja látszott ki mint más sztároknak .
2013. november 20. 15:27
Sokakkal ellentétbe, én nem hiszem hogy direkt lett volna. de minden esetbe gáz..
2013. november 20. 15:34
|
|
ForeverGirl8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 1 Azonosító: 211982 offline
|
háááááááát inkább csöndben vagyok....
2013. november 20. 15:38
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
mi köze Rubint Rékának a Tóth Gabi fenekéhez?
XD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: