Tóth Gabi az X-Faktor színpadán villantott
2013. november 19. 20:58
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
nem azért mondom ez egyrészt bárkivel megeshet másrészt meg ez inkább póló mintsem ruha..
úgyhogy csak gratulálni tudok a stylist választásához!...
úgyhogy csak gratulálni tudok a stylist választásához!...
2013. november 19. 21:01
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Azért kell állandóan rövidebbnél-rövidebb ruhákba öltöztetni, mert van a combján az a "gyönyörű" tetoválás, amire annyira nagyon büszke és azt feltétlenül állandóan mutogatnia kell, annak muszáj kilátszania és hasonlók. (Ha megfigyeltétek ha "véletlenül" hosszabb ruhát/szoknyát adnak rá, akkor is ott kell lennie oldalt egy orbitális kivágásnak.)
2013. november 19. 21:13
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
úristen mi lesz most!!!!! ÚRISTEEEN o.O
2013. november 19. 21:38
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Na ezt a cikket vártam! Ez sokkal durvább, mint Csobot Adél "mellbimbó villantása" ......
2013. november 19. 21:44
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
ha egy nőnek kilátszik a feneke a ruhából már rögtön Rékához kell szaladni,hogy alakreform tanácsot adjon? istenem....
egyébként Gabira jellemző,hogy elfelejt nadrágot húzni,nem volt ez most sem másként.
egyébként Gabira jellemző,hogy elfelejt nadrágot húzni,nem volt ez most sem másként.
2013. november 19. 21:49
Hát most mit kell ebből nagy ügyet csinálni? Nyilván véletlen volt. Örömében nem tudta kontrolálni a mozdulatait. Ennyi.
2013. november 19. 22:12
Villantott.. Nem nagy ügy. Ez van. Rubint Réka meg kit izgat?
2013. november 19. 22:18
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Na ez aztán akkora hír...
2013. november 19. 23:02
Az év legnagyobb probléma.. -.-" Most egy pár napig ez lesz a kiveséző téma, hogy Gabinak milyen is a hátsófertálya. Magyarország egyre lejjebb süllyed. Ez virit mindenhol. Ettől fontosabb hir(!) nem történt az elmúlt pár napban? Komolyan röhejes mikből lesznek cikkek. Az tény, hogy nem a legfeszesebb fenék, amit eddig láttam, és hogy tényleg elég rövid volt a ruha, de mégis miért kell ezen fennakadni? Ő is emberből van. Ugyanúgy neki is vannak hibái, "kinos testrészei" mint bárki másnak. Megesik az ilyen. Majd máskor odafigyel, nehogy elölről is betekintést vehessen Magyarország..
1 felhasználónak tetszik:
imbranataxversa
2013. november 20. 00:17
|
|
Guitaristvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 197450 offline
|
Ez most komoly?! Ennek baz*meg aztán van hírértéke. Most ezekről tényleg cikket kell írni? Nem bírom feldolgozni.
Már nem is tudom mikor olvastam itt valami érdemi témáról.
Már nem is tudom mikor olvastam itt valami érdemi témáról.
2013. november 20. 07:22
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Szerencsétlen csajnál várható volt, hogy valami előbb-utóbb kilátszik, amilyen muffig érő "ruhákban" járta a színpadot. Ez van, megesik így öltözve.
Ettől a "fitnesslady-től" azonban megint le kellett küzdenem némi hányingert
, rögtön elkezdi elemezni a maga hasznára a villantás formai lehetőségeit ez a számító, pirított proteingörcs, hogy hol és mit változtatna az legeslegjobb edzésprogramjával
Jellemző, mint amikor a férje a seízű-seszagú kutyaeledelei között cigányozott egy jót (nem a saját, hanem a termékoldalán) egy megerőszakolt áldozatról, mintegy véletlenül promotálva ezzel a csodaszereit is.
Édes jó anyjukat
az ilyeneknek
Ettől a "fitnesslady-től" azonban megint le kellett küzdenem némi hányingert
Jellemző, mint amikor a férje a seízű-seszagú kutyaeledelei között cigányozott egy jót (nem a saját, hanem a termékoldalán) egy megerőszakolt áldozatról, mintegy véletlenül promotálva ezzel a csodaszereit is.
Édes jó anyjukat
2013. november 20. 07:33
pár héttel ezelőtt a mellei voltak közszemlén, most a feneke, nem nehéz kitalálni mi következik nemsokára...
2013. november 20. 08:07
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Mondjuk ebből a ruhából nem csoda ha kilóg még a csik...ja is. Gabikának szép lába van, de attól, hogy szuper minit vesz föl, amiből kilátszik a segge is, még nem lesznek hosszabb lábai. Mondjuk akkorát röhögtem, amikor néztem:-)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?