Tóth Gabi az X-Faktor színpadán villantott
2013. november 19. 19:25
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
hát....igen, ez ciki
és geszti is észrevette
majd mások nem p*csa takaró cuccot kéne felvenni Gabi
2013. november 19. 19:29
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
Végtelenül közönséges és ostoba csaj, akit "nőnek" próbálnak öltöztetni, de ez nem a My fair lady, nem lesz belőle hölgy, mindig egy hangoskodó virágáruslány marad vagy inkább kofa.
2013. november 19. 19:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nekem fel sem tűnt xd de ez ciki
2013. november 19. 19:33
Ez mondjuk a stylistok hibája.(Nem tudom,ki öltözteti Gabit,ha nem stylist,akkor nem.)Ciki,de ez van.Én nem fogom érte dicsérni,nyilván,de azért hát igen,előfordulhat.
2013. november 19. 19:41
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
eléggé szottyos kis feneke van....ha nem lenne ilyen ruhája nem villantana...ennyi.
2013. november 19. 19:43
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Annyira birom egyébként, hogy mindenki őt szidja, pedig kb annyi beleszólása van az adásokban viselt öltözékébe, mint nekem az iskolai menü összeállításába. Persze, lehet mondani, hogy ha nem tetszik, ne edd meg, de Gabi csinos nő, tehát nincs miért zavarban éreznie magát.
Egyébként a média már akkor ilyesmiket írt ezrével, mikor még nem is történt semmi, első adástól erre várnak. Nehéz elviselni, hogy valaki fiatal, szép, tehetséges és még a karrierje sem futott zátonyra, sőt egyre jobban hasítja a vizet?
Egyébként a média már akkor ilyesmiket írt ezrével, mikor még nem is történt semmi, első adástól erre várnak. Nehéz elviselni, hogy valaki fiatal, szép, tehetséges és még a karrierje sem futott zátonyra, sőt egyre jobban hasítja a vizet?
2013. november 19. 19:44
|
|
nicki98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 200764 offline
|
Ez egy kicsit gáz. És egy kicsit hosszabb ruhák nem ártanak, ez tény és való, de ha neki ez a stílusa, akkor nyugodtan.Én is örülnék a helyében és mindenkivel megesnek ilyen kis hibák. Valaki fellépés közben elesik, vagy leszakad a ruhája, ezek egyszer mindenkivel megtörténnek, aki ilyesmi pályán mozog. Meg persze a hétköznapi életben is.
2013. november 19. 19:51
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
luluxD nyugi,én sem...
2013. november 19. 19:55
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
én szeretem Gabit, bárkivel megtörténhetett volna, mondjuk ruhaválasztáskor a stylistok erre nem gondoltak...és réka véleménye kit érdekel?
-.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: