Halálos iramban: lesz nyolcadik rész is?
2013. november 20. 18:32
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Okk még a hetediket se láttam de már a 8-rol van szo
)
2013. november 20. 22:41
én csak azt sajnálom, hogy már kevésbé az utca versenyek a fontosak, bár az ötödik és hatodik rész jobb volt, mint az 4-es (az első kettőt imádom, a hármat nem sorolom ide), de már nem mondható igazán, hogy az eredeti sztoriról szól, jó nyilván az emberek élete tovább folyik, és egész életükben nem nyomhatják ugyanazt, de hiányoznak a kocsik, számomra azokat kéne kicsit hangsúlyozni. Na mindezek ellenére, remélem nem válik nagyon elcsépeltté és izgalmas lesz. (bár a szereplőgárda nem feltétlen tetszik, már az újak terén, csak mert nem ilyen filmbe való egy Russell, sőt még Statham-et is megkockáztatom, de remélem jót hoznak ki belőle)
2013. november 21. 16:04
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Dwayne Johnson a király!
2013. december 01. 12:56
|
|
DamonNellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 147599 offline
|
Olyan rossz ezt olvasni a ma történtek után
( <3
2013. december 01. 12:59
|
|
B. Netti 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.28. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 215977 offline
|
Szerintem nem lesz
2014. február 22. 17:22
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Hát szerintem tuti hogy nem lessz
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: