Dalpremier: Csobot Adél - Forog a film
2013. november 19. 20:16
A dal, a dal szövege és a produkció sem lett túl jó..
2013. november 19. 20:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én már azokon a feliratokon kiakadtam, amiket az elején mutogatott, hogy hatalmas tehetség, meg lehengerlő személyiség. Néztem is, hogy WTF? Ez komoly?XD Aztán jött az előadás és tíz másodperc után megállapítottam azt, hogy az egész egy hatalmas pléjbekk volt. A fürdőrucis részt meg sem vártam, és úgy voltam a dologgal, hogy megkímélem magamat attól a bizonyos hatalmas sokktól. Kövezzetek meg gyerekek, de Adélka egy bányarém. Tudom, hogy a szépség nagyon relatív fogalom és arról nem tehet, ahogyan kinéz, de én sem szépnek, sem dögösnek nem tudnám definiálni. A dögös nálam valahol teljesen máshol kezdődik, és nem ennél a wannabe "énekesnőcskénél".
2013. november 19. 21:17
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Idézet (abrigike @ 2013.11.19. 19:31)
Mióta egy blogger felhivta a figyememet arra, hogy egyesek nem élőben nyomják ezeket a felvételeket azóta én is mindig nézem, hogy ki van e írva, hogy élő vagy sem és eddig az összes x-factoros vendég alatt lekerült az RTL logo alól ahz élő felirta. Figyeljétek meg ti is. Úgyhogy nem lehet felróni Adélnak a PlayBacket. Szerintem is elég jó ez a dal. Hallottam már magyr előadoktól sokkal rosszab dalt. Ez olyan fübemászó. A szövege nem az igazi, de hát ez van. 
Azért nincs ott az élő felirat, mert 5-10 perccel előbb felveszik az extra produkciókat, hogy a műsor közben ne kelljen szaladgálniuk a táncosoknak, meg a kellékeseknek élő adásban
És még egyszer leírom: NEM PLAYBACKELT! Ezt nem úgy mondom, hogy ez csak az én véleményem... Hanem úgy, hogy az ott dolgozók ezt mondták! Szóval törődjetek bele, hogy Adél magától, mindenféle segítség nélkül színpadra tud vinni egy szuper produkciót!!!
2013. november 19. 21:20
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Nekem nem tetszik a ruhája
2013. november 19. 21:26
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
A zene maga nem vészes,de a szövege igencsak lightosra sikerült. Maga a koreográfia jobban tetszett, a csajtól meg még mindig feláll a szőr a hátamon! O_O
2013. november 19. 21:44
Idézet (mirjam33 @ 2013.11.19. 21:17)
Azért nincs ott az élő felirat, mert 5-10 perccel előbb felveszik az extra produkciókat, hogy a műsor közben ne kelljen szaladgálniuk a táncosoknak, meg a kellékeseknek élő adásban
És még egyszer leírom: NEM PLAYBACKELT! Ezt nem úgy mondom, hogy ez csak az én véleményem... Hanem úgy, hogy az ott dolgozók ezt mondták! Szóval törődjetek bele, hogy Adél magától, mindenféle segítség nélkül színpadra tud vinni egy szuper produkciót!!!

Hogy veszik fel 5-10 perccel a produkciót a fellépés előtt, ha Lilu ott pampog fél órán keresztül és ezerszer elmondja, hogy mit lehet nyerni? A másik dolog, ami nekem nem áll össze, hogy a táncosoknak miért kéne rohangálni pont a vasárnapi adásban, amikor összvissz két produkcióban (vagy még annyiban sem) működnek közre, a műsor legelején, a döntősök közös éneklésénél (már ha van rájuk igény, de még nincs, mert rengetegen vannak) és a vendégfellépőnél (persze szintén csak akkor, ha szükség van rájuk a színpad kitöltéséhez).
Ne érts félre, nem bántani akarlak vagy beléd kötni, de ez az elméleted több sebből vérzik.
2013. november 19. 22:12
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (mirjam33 @ 2013.11.19. 21:17)
És még egyszer leírom: NEM PLAYBACKELT! Ezt nem úgy mondom, hogy ez csak az én véleményem... Hanem úgy, hogy az ott dolgozók ezt mondták!
Jaa...hát az mindjárt más
Egyébként minden sztárfellépő szuperprodukciója playback, meg a közös produkciók is azok (ha jól látom...és jól látom
2013. november 19. 22:21
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez a dalszöveg tisztára olyan, mintha a húgom írta volna, aki mellesleg tíz éves
Én már az elején megmosolyogtam, főleg azt a napszemüveget, mert hát félhomályban szemébe süt a reflektorfény.
Mindegy, a lényeg az, hogy jól elnevetgéltem ezen a szép kis tátogáson, nagyon jól szórakoztam alatta
2013. november 20. 10:19
|
|
Eniiikee99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 211772 offline
|
Nagyon imádom!!!!!<333 Hajrá adél, így tovább! ^^
2013. november 20. 12:19
Egész jó volt, de nem nagy cucc igazából...a szöveg is olyan komolytalan szerintem...na, mindegy, egynek elment, kicsit lekötötte azért a figyelmemet. Hogy playback-elt-e vagy sem, azt én meg lesz*rom, ha viszont igen, csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon feltűnő volt...ha igazán jó előadó/énekesnő lenne, tudna táncolni és enekelni is egyszerre. Szerintem. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: