Sztem a hangja szép !! A lány is nagyon aanyos de ez a szám béna volt!!!!!!Indulj ez az a hely ahol a kóla.....ez nagyon gáz!Ez az egész csak a megjelenés ,tánc ez számított neki!!És sajnos nem a dal ..így ízléstelennek mondanám.....
legközelebb hozzon ki valami jót és énekelje el egy szemetes zsákban mint hogy szarul egy csili-villi ruhában!
Dalpremier: Csobot Adél - Forog a film
2013. november 19. 16:01
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
2013. november 19. 16:02
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Bocs az elírásért
2013. november 19. 16:15
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Csak engem emlékeztet Oroszlán Szonja Tépj szét számára? Egyébkén nem Adélt akarom védeni,de nem figyeltétek még meg,hogy ezekben a műsorokban az ilyen produkciók mindig playback-ről mennek!
2013. november 19. 16:16
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
1 szó: Playback.
Ne nézzék már ennyire hülyének az embereket, és ne mondjátok hogy ez szexi, inkább menjen sztriptíz táncosnak.
Az elején a a napszemüvege tuti a kínai piacról van.
Ne nézzék már ennyire hülyének az embereket, és ne mondjátok hogy ez szexi, inkább menjen sztriptíz táncosnak.
Az elején a a napszemüvege tuti a kínai piacról van.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 19. 16:17
Idézet (littlevamp103 @ 2013.11.19. 15:52)
Nem értem min vagytok így fenn akadva,hogy playbackelt...most olyan volt a tánc,meg a koreográfia,hogy végigénekelni normálisna lehetetlen.Már nem azért,de elég nagy a szátok,és félre ne értsetek én nem bírom Csobot Adélt,de majd ha annyit leraktatok az asztalra,mint ő,akkor nyugodtan lehet mást ócsárolni,ha meg nem,akkor be lehet fogni...
Hogy mondhatja azt egy olyan ember aki, ráadásul még csak nem is szereti ez az ember hogy : "de majd ha annyit leraktatok az asztalra,mint ő, (
2013. november 19. 16:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Öcsém... 2013-ban ilyen számmal és dalszöveggel előállni.
"ez az a hely, ahol a kóla és a popcorn sose fogy el"
Nem tudja valaki, hogy ki volt a dalszövegíró?
"ez az a hely, ahol a kóla és a popcorn sose fogy el"
Sally Sparrow
2013. november 19. 16:21
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ettől a daltól normális esetben agyhalált kapnék, viszont Adél előadásában helyén volt. Más énekesnőtől nem bírnám ezt elviselni, de Adélnak ilyen a stílusa, ez illik hozzá.
Viszont playback volt az előadás. Ahogy szinte minden közös vagy extra produkció. Már az elején lehetett hallani az első 10 másodpercben, hogy nem élőben énekel. Ahogyan pedig haladt a dal egyre nyilvánvalóbb volt. Főleg mikor megforgatták és egy picit sem rezzent a hangja. Na, ott totálisan elárulták magukat. Ilyenre még a legnagyobbak sem képesek, nemhogy Adél, aki mellé még össze-vissza táncikolt és a tavalyi mezőnyben elég sokszor hamiskás is volt.
Viszont playback volt az előadás. Ahogy szinte minden közös vagy extra produkció. Már az elején lehetett hallani az első 10 másodpercben, hogy nem élőben énekel. Ahogyan pedig haladt a dal egyre nyilvánvalóbb volt. Főleg mikor megforgatták és egy picit sem rezzent a hangja. Na, ott totálisan elárulták magukat. Ilyenre még a legnagyobbak sem képesek, nemhogy Adél, aki mellé még össze-vissza táncikolt és a tavalyi mezőnyben elég sokszor hamiskás is volt.
2013. november 19. 16:22
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Tehetségtelen egy pi**a az biztos. Túl van sztárolva. Beképzelt, nagyképű, hebeg-habog ha nyilatkozik valahol, nincs egy értelmes megnyilvánulása sem. Ez a dal pedig egyáltalán nem jó ahhoz, hogy főműsoridőben az X-Faktorban előadják. De sebaj, majd elfelejtjük ezt is, nem lesz nehéz
Sally Sparrow
2013. november 19. 16:25
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Bement sztriptízelni és tátogott a magnóra, tyű de nagy tehetség!
Medkap: ha annyit tennék le arra a bizonyos asztalkára, mint Adélka, akkor azt hiszem a sárga földig ásnám a pofám! Miért, mit tett le?! Bement nyekeregni egy 836853726. "tehetségkutatóba", ahol még csak nem is teljesített olyan hűdejól, csak játssza az agyát (??) meg kipakolja a melleit, aztán csak futtatják mint egy versenylovat. Ha a kezembe adnak egy dalszöveget, azt én is fel tudom énekelni, aztán feljavítják, megyek az X-Faktorba "sztárfellépőnek", és be is futottam! Manapság ez megy .. De valóban, a kis hölgyemény tényleg olyan sok mindent tett le az asztalra lassan 20 évesen érettségi nélkül -.-
Medkap: ha annyit tennék le arra a bizonyos asztalkára, mint Adélka, akkor azt hiszem a sárga földig ásnám a pofám! Miért, mit tett le?! Bement nyekeregni egy 836853726. "tehetségkutatóba", ahol még csak nem is teljesített olyan hűdejól, csak játssza az agyát (??) meg kipakolja a melleit, aztán csak futtatják mint egy versenylovat. Ha a kezembe adnak egy dalszöveget, azt én is fel tudom énekelni, aztán feljavítják, megyek az X-Faktorba "sztárfellépőnek", és be is futottam! Manapság ez megy .. De valóban, a kis hölgyemény tényleg olyan sok mindent tett le az asztalra lassan 20 évesen érettségi nélkül -.-
Sally Sparrow
2013. november 19. 16:27
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát tetszik a zene ,de playbackelt
2013. november 19. 16:31
Idézet (clydesdale @ 2013.11.19. 16:25)
Bement sztriptízelni és tátogott a magnóra, tyű de nagy tehetség!
Nem tudom: az nem volt teljesen egyértelmű amit írtam, vagy te tényleg félre értetted. De ha az utóbbi akkor szeretném veled tisztázni hogy én NEM VAGYOK ADÉLKA RAJONGÓJA!!!
2013. november 19. 16:32
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Na akkor most mindenkinek itt is leírom, hogy NEM PLAYBACKELT!! Külön Adél és a menedgere, Olivér jelentette ki, hogy nem akarnak playbacket, és nem is volt!!
A cikkhez: Szerintem világszínvonalú volt Adél előadása. Akárhogy is nézem, eddig ez volt a legjobb külön produkció az összes közül! Fantasztikus volt, éjjel-nappal ezt a dalt hallgatom, persze a Swing-hatás és a két lemeze mellett
Imádoooom
A cikkhez: Szerintem világszínvonalú volt Adél előadása. Akárhogy is nézem, eddig ez volt a legjobb külön produkció az összes közül! Fantasztikus volt, éjjel-nappal ezt a dalt hallgatom, persze a Swing-hatás és a két lemeze mellett
2013. november 19. 16:40
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Idézet (Medkap @ 2013.11.19. 16:31)
Nem tudom: az nem volt teljesen egyértelmű amit írtam, vagy te tényleg félre értetted. De ha az utóbbi akkor szeretném veled tisztázni hogy én NEM VAGYOK ADÉLKA RAJONGÓJA!!!
Elnézést! Félrenéztem, littlevamp103-nak akartam címezni.
2013. november 19. 16:43
Mondanám mindenkinek hogy erről szól a playback, úgy megcsinálják hogy senkinek se tűnjön fel hogy most csak az megy és nem énekel az embörke. De aki jó figyel az észre veszi hogy mit is csinál ott ( pl: 01.36
)
2013. november 19. 16:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ennek a nönek van az egèsz világon a legírítálobb hangja.. undorodom ettöl a nötol.. :-!
2013. november 19. 16:49
Jó szám lett, bár kár, hogy a műsorban playbackelték.. :/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.