A 2012-es X-Faktor második legjobb női hangja vasárnap este adta elő új dalát, a tehetségkutató idei évadának színpadán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Csobot Adél - Forog a film
2013. november 19. 15:10
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
2013. november 19. 15:15
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nekem tetszett. mondjuk az látszott, hogy csak tátogott az xf. ben.
2013. november 19. 15:26
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Csak tátogot...nem hinném hogy miközbe ott pörgetik, meg emelgetik aközbe se rezzen a hangja
Szerintem itt azért illett volna nemcsak "tátogni".Jó nem minhta olyan nagy dolog lenne az x-factor, dehát akkor is tehetségkutató műsorban lépett fel.
2013. november 19. 15:29
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Ugy utálom Ezra csajt először is egy kis ku..va másodszor ez a szám olyan gagyi mint a F..szom
2013. november 19. 15:35
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Hogy nem sülte a képéről a bőr?! Ilyen ruhában gusztustalan fellépni! És igazán megtehette volna, hogy ne playbackkeljen! A szám pedig nem lett adélos, szörnyű! Legalább, ha illene hozzá a szám, de nem, még ennyi se lehetséges.
2013. november 19. 15:36
...hogy aztán végre színpadra állhasson az est fénypontjaként beharagozott Csobot, az új dalával. Ettől pedig végleg nem tudtuk eldönteni, hogy lottósorsolást, vagy egy tehetségkutatót nézünk. A lehengerlő személyiségként aposztrofált Csobot és a piros haja végül olyat adott elő, hogy még mindig nem tértünk magunkhoz. Az énekesnő egy fényes, hosszú ruhában playbackelte el a román diszkóslágerhez hasonló, Forog a Föld című dalát, aminek a refrénjében a következő hallható: „Indulj, ez az a hely, ahol a kóla és a popcorn sose fogy el.” És ekkor meg is értettük, hogy a vasárnap esti műsorban miért ezt az előadást kellett a legjobban várnunk.
Nem csipázom a Velvetet, de ezt most muszáj volt
Adél dalának köze se volt az énekléshez, mármint annyira elforgatták a gombokat a stúdióban, mint ahogy egy fotós nyúl a photoshophoz az átlagos kinézetű nőnél. Rettenetesen mű produkció, amit próbáltak mindenféle showelemmel tarkítani, csini ruci, végigmosoly, helyes táncosfiúk és táncoslányok, villódzó fények, mindenféle kivetítés mögöttük, üvegkifutó... Nem azért, de itt a csomagolás jobb volt, mint a tartalom.
Nem csipázom a Velvetet, de ezt most muszáj volt
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 19. 15:42
Nekem nagyon tetszik ez a dal, pedig eddig nem is szerettem őt. Bár tényleg, az már biztos, hogy playbeck volt, de ilyen tánc mellett nem is lehet énekelni, egyébként nagyon jól mozgott a színpadon.
2013. november 19. 15:44
2 hónapig csak ez fog szólni a rádióban. Nem erőltették meg magukat a dalszöveg írok, és a produkció is gáz volt. Ez a nő még Playbackelni sem tud!
2013. november 19. 15:47
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nekem tetszett:)
2013. november 19. 15:52
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Nem értem min vagytok így fenn akadva,hogy playbackelt...most olyan volt a tánc,meg a koreográfia,hogy végigénekelni normálisna lehetetlen.Már nem azért,de elég nagy a szátok,és félre ne értsetek én nem bírom Csobot Adélt,de majd ha annyit leraktatok az asztalra,mint ő,akkor nyugodtan lehet mást ócsárolni,ha meg nem,akkor be lehet fogni...
2013. november 19. 15:52
|
|
ROBYNGIRLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214920 offline
|
Megkockáztaom feltételezni, hogy a kiscsaj egy elképesztő playback-el lépett fel... Dögös? Lány vagyok, így bizonyára nem nagyon érdekel senkit, de már megne haragudjon semmilyen Adélka rajongó, de a csaj elég idomtalan. A dal? Lókaki, ahogy van. nekem nem üzen semmit, nincs mondanivalója. Össze van csapva, mintha csak úgy egy délutánt töltött volna a megírásával... A produkció? Ismét elmondom, hogy szerintem végig csak tátogott... mert hogy szerintem elég érdekes, hogy amikor átforgatják, a hangja meg se lebben - nem mintha arra számítottam, hogy sikít a félelemtől, de attól még elég furán hangzik... Számomra egy semmitmondó bugyuta halandzsa az egész dal.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 19. 15:57
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Igen tényleg playbackelt, ez igaz. De attól függetlenül nekem nagyon tetszett a dal is, és szerintem klassz volt a fellépés, Adél szép volt és a ruhája is nagyon szexi volt
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.